Oldal: 1 / 1

HoldfényCon 2010

Elküldve: 2009.12.25. 14:38
Szerző: Gilje
Sziasztok :D

A HoldfényTeam szervezésében 2010 január 16-án megrendezésre kerül az első HoldfényCon!
S habár jelen esetben egy AnimeConnál valamivel kisebb találkozóról van szó, a programok a megszokottak:

lesz cosplay,
szerepjátékkártya és miniatűr versenyek,
AMV-vetítések,
DDR,
karaoke,
konzol,
rajzverseny,
tombola,
különböző workshopok,

kiszáll a Moonlight Meido Teaház, jönnek a szokásos eladópultok és animés versenyek, ráadásul ha cosplayben jöttök a bejáratnál ingyen szerencsesütit kaptok, amivel a Meido ajándékaira pályázhattok, vagy a szerencsésebbeket vendégül látják egy ingyen teára, ráadásul hatalmas kedvezményekkel szerezhetitek be kedvenc fancuccaitokat, képregényeiteket és mangáitokat, plusz egy remek programmal nyithatjátok a 2010-es évet! Kell ennél több?


A belépő ára 800 forint, a székesfehérvári Köfém Művházban várjuk január 16-án reggel 10-től este 20 óráig egy felejthetetlen találkozóra az animék/mangák, illetve a fantasy és sci-fi műfaj kedvelőit! :wink:

Re: HoldfényCon 2010

Elküldve: 2010.01.07. 16:44
Szerző: Gilje
Sziasztok! :D

Remélhetőleg lassan kipihenitek a karácsonyi sürgés-forgást valamint a szilvesztert, és hozzám hasonlóan a vizsgáitok vége felé jártok! Ezzel el is jött az ideje 2010 első animés találkozójának, amit január 16-án tartunk a székesfehérvári Kőfémben! Az árusok megtömték a puttonyaikat, a szervezők tekergetik a hangerőt a karaoke-teremben, a Moonlight Meido Teaház pedig forralja a vizet a teához és zöldre festi a wasabi-s krékert :D

Ám ez alkalommal nem csak az anime- illetve mangaműfaj kedvelőire szeretnénk hatni, hanem más tömegkultúrák kedvelőit is elcsábítanánk az első hazai sci-fi, kalandjáték és fantasy találkozóra!

Bárki, aki cosplayben jelenik meg a rendezvényen, legyen az Tini Nindzsa Teknőctől kezdve Dark Elfen, Orkon, Dart Vederen át Vegitáig bezárólag bárki, a bejáratnál szerencsesütiben részesül amivel máris esélyes a Moonlight Meido ajándékaira vagy egy ingyen teára! (személyes kedvenceim az Ördöggyümölcsök zamata és Kid Szimmetriamániája...<3)

Gyere el Te is, hogy minél jobb lehessen a hangulat! >:-)

Ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel, bármikor szívesen válaszolok rá! :D

Re: HoldfényCon 2010

Elküldve: 2010.01.21. 19:57
Szerző: Gilje
Halihó:D
Aki volt közületek a Conon annak nem kell mondanom, aki pedig nem: nagyszerű volt! :) sokan voltunk, és nagyon sokan odajöttek az információs pulthoz a távozáskor, hogy gratuláljanak nekünk és remélik máskor is megrendezzük majd:D

A legközelebbi HoldfényCon várhatólag Budapesten lesz, ha érdekel Titeket szeretettel várunk Mindenkit, és reméljük olyan jóhangulatú és családias lesz, mint ez a mostani :D Amint bővebben is lesz róla info írom ide:) Sziasztok!

Re: HoldfényCon 2010

Elküldve: 2010.04.09. 20:05
Szerző: Gilje
(Egy kis előrepillantás:))

Sziasztok!

Az eddigi alkalmaknak megfelelően a szokásos workshopokkal együtt a HoldfényTeam Fantasy Kft is ismét részt vesz a SakuraConon

Mint sokan tudjátok, a januárban megrendezésre került fehérvári HoldfényCon osztatlan sikert aratott a látogatók körében, s ezt most ismét megismételjük 2010 június 12-én a SYMA Csarnokban. Ezért a SakuraCon helyszínén a HoldfényTeam standja mellett.

A szokásos animés termékek és programok mellett a HoldfényTeam másik arcát is, a fantasy és sci-fi vonulatot is felvillantja a látogatók előtt.


A jegy ára elővéteben 1500, a helyszínen 1800 forint.

Várunk titeket ismét szeretettel, sok-sok új fantasy- sci-fi- és anime újdonsággal, s a szokásos kedvezményekkel a HoldfényTeam pultjánál!

Üdv: HoldfényTeam Fantasy Kft (és Gilje)

Re: HoldfényCon 2010

Elküldve: 2010.04.22. 21:48
Szerző: Gilje
Sziasztok!

Hétvégén itt a rég várt SakuraCon, bizony mindannyiunknak eléggé szüksége van már rá.
Ráadásul a HoldfényTeam is remek koranyári programot szervezett összeaszott lelkivilágunknak: a HoldfényCon már az első alkalommal is remekül teljesített a rendezvények listáján, összevonva a sci-fi és anime szubkultot egy egésznapos 'ereszdelahajamat' keretében.
Várunk titeket szeretettel újfent a HoldfényTeam standjánál, az Első Jegyekkel, valamint remek hangulattal és egy rakás új termékkel ;)

üdv:

Holdfény Fantasy Kft (és én;))

Re: HoldfényCon 2010

Elküldve: 2010.05.28. 14:35
Szerző: Shin
Hát várom már nagyon a júniusi HoldfényCont :D
Jó sokat hallottam már róla mi lesz, szóval várom várom ::jsmile::

Re: HoldfényCon 2010

Elküldve: 2010.06.01. 18:10
Szerző: ZDK
"Kontroller Betyárok Figyelem!

Szerinted Te vagy a haverod vagytok a legnagyobb Super Street Fighter
IV. királyok és ezt bizonyítani is akarjátok? Akkor itt a helyetek a
HoldfényConon, ahol bezúzhattok néhány pixel-orrot.

A verseny 2010. június 12. 13:00-17:00 kerül megrendezésre a HoldfényCon
rendezvényen (Budapesti SYMA Csarnok).

További részletek:
http://holdfenycon.hu/index.php?option= ... &Itemid=34 "

Re: HoldfényCon 2010

Elküldve: 2010.11.15. 13:02
Szerző: Andicilin
Ez a december 18-i rendezvény topcja? Ha igen, akkor mikor derülnek ki a részletek? Pl. hogy a jegy árát mire lehet levásárolni.