Anime Webszenny

Már nem aktuális, lezárt, és régóta nem frissülő témák gyűjtőhelye.
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2015
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Anime Webszenny

Hozzászólás Szerző: Ayla » 2011.05.18. 16:32

Ez http://www.sankakucomplex.com/2011/05/1 ... est-manga/ havonta megjelink a Jump SQ-ben? Annak nem valami 13-tól kezdődik a korhatára? Ez azért durva szerintem... Semmi bajom ezzel a mangával/animével (bár eddig csak az animéket láttam), sőt , de ezt már túlzás egy gyerek kezébe adni.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6028
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Anime Webszenny

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2011.05.18. 18:00

Ezért szeretem a TLR-t: ezen manga számára nem létezik törvény, korhatár besorolás, cenzúra, stb., csak ontja magából, amit a fanboyok kívánnak. :dirr: Na, de viccen kívül: Igen, ez a havi Jump Square-ben jelenik meg, és igazából fogalmam nincs, hogy azt milyen korhatárnak szánják, mert elvileg tudtommal ugyanazoknak, mint akiknek a sima Jumpot, csak éppen ha megnézzük a két antológiában futó mangákat, akkor az ember rögtön észreveszi, hogy az SQ cuccok bizony sokszor már egyes seinen mangák explicitásával vetekednek. Lásd pl. Claymore, ami simán Berserk 2 ebből a szempontból, legutóbb, amikor olvastam, valami meztelen démonnőket vágtak szerteszéjjel. Igazából a D.Gray-man és a TLR is azóta durvult be látványilag igazán, mióta átkerültek a Shounen Jumpból a Jump Square-be. D.Gray-ben ez főleg a harcoknál érhető tetten, legalább kétszer véresebb lett a cucc, mint korábban volt, TLR: Darkness-nél pedig már-már épp csak szex nincs, de amúgy minden más igen. :dirr: Összehasonlításképpen: a sima TLR csak annyira volt "durva", mint amennyire a Motto TLR anime vágatlan DVD változata, ami szerintem még azért belefér, viszont a Darkness óta még egyes fanboyok is azt mondják, hogy ez már kezd sok lenni, és nem softcore pornót akarnak olvasni, vagy ha igen, akkor nem a TLR-t veszik elő. XD Engem mondjuk nem zavar a dolog, de én ezt mindig is az ecchi miatt olvastam, bár most, hogy a Darknessben még történet is van, azt azért elvárnám, hogy ne barmolják szét a fanservice-el, mert akkor eleve minek kellett behozni?
Kép

Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2015
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Anime Webszenny

Hozzászólás Szerző: Ayla » 2011.05.18. 19:16

igen, TLR-t azért nézek énis mert ecchi. És valszleg nekifogok a mangának is, de ez már váh... Amúgy mindebből levonva a közvetkeztetést az SQ az akkor nyilvánvalóan más korosztálynak szól.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6028
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Anime Webszenny

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2011.05.18. 19:47

Ha az uncensored anime bejött, akkor a sima TLR mangát szerintem is olvasd nyugodtan végig, aztán majd meglátod, hogy mire annak a végére érsz, érdekelnek-e annyira a karik, hogy esetleg folytasd a Darknessel. :) Amúgy igazából még én sem tudom, hogy mit gondoljak pontosan a Darknessről, sok fanboy rögtön kikiáltotta, hogy ez mennyivel jobb, mint az első széria, mert "több fanservice = jobb manga", na de ez azért nem ilyen egyszerű, szerintem még eleve kevés fejezet jött ki ahhoz, hogy már most meg tudjuk ítélni a dolgot, másrészt ha végig ilyen marad a plot, kétlem, hogy megverné az eredeti sorozatot, mert ott legalább egységesen szerepelt mindenki, itt meg jelenleg úgy állunk, hogy a négy "főlolit" megtették főszereplőnek, Momo folyamatosan kavarja a szart a "Hárem Terv" mániája miatt, az eddigi főszereplők meg Rito kivételével majdhogynem mellékszereplőkké váltak. Persze lehet, hogy ez nem az egész mangára lesz jellemző, csak erre az arc-ra, meg azért voltak biztató jelek, pl. Yui elég sokat szerepelt, és legutóbb Lala és Haruna is, szóval még van remény. :)

Edit: Kijött az angol fordítás, és még annyira sem lett durva, mint amennyire én vártam, pedig én nem is vagyok imouto fanboy. XD Igazából nem is történt semmi. :) Csak gondoltam szólok, mielőtt itt sokan elkönyvelik, hogy a TLR már annyira eldurvult, hogy kishúgok erőszakolják benne a bátyjukat. XD
Kép

Lezárt