Oldal: 1 / 3

Klubok vagy egyebek..

Elküldve: 2005.11.26. 14:59
Szerző: Karubunseru
Először is.. WOOOOOMM! Visszatértem +.+ oh yeah.

Nos, érdekelne, hogy ki hova szokott járni szórakozás céljából. Klub? Kávéház? Disco?

Kiváncsi lennék, mert unatkozom és szeretnék új helyekre járni és ismerkednii^_^

Elküldve: 2005.11.26. 15:52
Szerző: Zero00
Welcome back :cool:.
Törzshelyem nincs, néha ide-oda vetődök haverokkal (nem, nem kocsma, és discoba se járok).

Elküldve: 2005.11.26. 17:32
Szerző: kukurbuki
Én csak lepukkant késelős westernkocsmákba, és még lepukkantabb házibulikba járok, de én vidéki vagyok, így ez jut nekem. Diszkóba nem járok, mert feszélyezne ha összefutnék néhány ismerőssel.

Meg LAN partykra is járok néha netkávézókba.

Elküldve: 2005.11.26. 18:33
Szerző: Narumi
Megmondom őszintén, nem szoktam eljárni sehova bulizni. Nincs egy olyan kulturális hely, ahova el lehet menni, mert a diszkóban megy a pia meg a drog (meg a car zene), kocsmában megint pia (Vásárhelyen kb. minden sarkon kocsma van). Max. kávéházakat (az igényesebbeket) tudom ajánlani ahhoz, hogy le tudj ülni egy-egy barátoddal beszélgetni. Lehet, hogy kicsit drága, de ne csak a piára legyen már pénz.

Elküldve: 2005.11.26. 18:54
Szerző: Zero00
Narumi írta:Megmondom őszintén, nem szoktam eljárni sehova bulizni. Nincs egy olyan kulturális hely, ahova el lehet menni, mert a diszkóban megy a pia meg a drog (meg a car zene), kocsmában megint pia (Vásárhelyen kb. minden sarkon kocsma van).
Így vagyok vele én is, vidéken meg pláne...

Elküldve: 2005.11.26. 20:33
Szerző: Narumi
Mondjuk amúgy kinek hogy esik, valaki pont az ilyen szórakozásokat kedveli.

Elküldve: 2005.11.26. 21:55
Szerző: kukurbuki
Megmondom őszintén, nem szoktam eljárni sehova bulizni. Nincs egy olyan kulturális hely, ahova el lehet menni, mert a diszkóban megy a pia meg a drog (meg a car zene), kocsmában megint pia (Vásárhelyen kb. minden sarkon kocsma van). Max. kávéházakat (az igényesebbeket) tudom ajánlani ahhoz, hogy le tudj ülni egy-egy barátoddal beszélgetni. Lehet, hogy kicsit drága, de ne csak a piára legyen már pénz.
Hát ezek a kultúrális helyek pont erről szólnak. Beszélgetni otthon is lehet. Kávézóba nem azért megy az ember, hanem sznobulni.

A szar zene meg relatív, és néhány feles után tökmindegy... Bár a diszkósított Demjén Rózsi meg Pataki Attis azért odatesz... :knife:

Elküldve: 2005.11.26. 22:05
Szerző: Konomi
Welcome back ^^;;
attól függ, hogy milyen zenét szeretsz...
Tudom ajánlani a nagyon színvonalas Old Man's Pub-ot... a kaja is, a zene is nagyon jó ^^
az örök kedvenc: Wigwam [nyári bulik isteniek]
ezenkívül:

-Alkatraz
-Club7
-Underground
-Bahnhof
-E-klub
-Fregatt

és most éppen nem aktuális, de nyáron mindenképpen érdemes meglátogatni Zöld pardont...

Elküldve: 2005.11.27. 00:09
Szerző: DinkaMailer
kukurbuki írta:.... Beszélgetni otthon is lehet. Kávézóba nem azért megy az ember, hanem sznobulni.
Érdekes, én nem azért járok kávézóba, mert sznobulni akarok... egyszerűen csak mert haza nem nagyon hívhatom a barátaimat, lévén, hogy egy mínusz 10 négyzetméteres lakásba (ahol ketten lakunk) elég nehéz lenne még 6-8 embert becsődíteni :)

A főkérdésre válaszolva: kávézó, teázó, söröző, társaságtól függően... (Egyébként a sörözőben sem kötelező lerészegedni)

Elküldve: 2005.11.27. 00:58
Szerző: Miharu-chan
Diszkósított Rózsi ROFL XDDDD azzal már csak diszkós Balázs Pali vetekszik :cool:

A Morrison's karaoke bár mindenképp cool, meg suliból sokan járnak a G-pontba meg vmi Süss Fel Nap nevű klubba, bár én nem szeretem ezt a zenét, meg táncolni sem, szóval erről bővebben nem tudok írni.

Barátaimmal Mekibe szoktunk menni, vagy voltunk már csak úgy sétálni is a Dunaparton, vagy bowling a Mammutban (főleg a nightbowling buli, amikor el van sötétítve majdnem minden ^^)

Elküldve: 2005.11.27. 01:11
Szerző: kukurbuki
(Egyébként a sörözőben sem kötelező lerészegedni)
Hát ez az.
Érdekes, én nem azért járok kávézóba, mert sznobulni akarok... egyszerűen csak mert haza nem nagyon hívhatom a barátaimat, lévén, hogy egy mínusz 10 négyzetméteres lakásba (ahol ketten lakunk) elég nehéz lenne még 6-8 embert becsődíteni
Én sem hozom haza a haverjaimat. Egyrészt nem férnénk el, mert a mi lakásunk ugyan nem kicsi, de mi heten lakjuk, másrészt soha nem engedném be őket ide, mert állatok. Hozzájuk viszont szívesen megyek. :wink:

Elküldve: 2005.11.27. 18:17
Szerző: K@e-chan
Ainariel-hime írta:Barátaimmal Mekibe szoktunk menni, vagy voltunk már csak úgy sétálni is a Dunaparton, vagy bowling a Mammutban (főleg a nightbowling buli, amikor el van sötétítve majdnem minden ^^)
igen a mammut^^ oda nagyon ritkán mi is megyünk^^ meg volt már olyan hogy onnan elgyalogoltunk a Margit-szigetre^^" a mammutban Ayase egyik liebling helye a mandarin... vagy mi^^" jó kaja meg hangulat... meki... oda csak seirunnal szoktam menni... meg a mozi !!!! az még az igazán kircsi^^ jókis hely ám :P

Elküldve: 2005.11.27. 19:16
Szerző: Shinji
Hát egen! Jó hely az a Mandarin! Emléxel Kae-chan, hogy milyen finom volt a pizza??? :D

Elküldve: 2005.11.27. 19:56
Szerző: Konomi
Elfelejtettem hozzátenni, hogy amiket a végén soroltam fel, azok leginkább táncolós helyek... mondjuk nem is nagyon járok máshova, csak táncolós helyekre ^^;; az Old Man's pedig a legjobb hely akkor, ha jó zenét szeretnél hallgatni [kategóriátóg függetlenül] és emellett még kajálni is szeretnél ^^

Elküldve: 2005.11.27. 20:32
Szerző: IloveRenji
Szerintem eleg nehez vhogy talalni Budapesten jo szorakozehelyet..mindenhol eleg sokan vannak, tomottek a helyek..es vhogy sok az igenytelen ember..meg ha pl elmesz az E-klubba (ahol en mar reg jartam) de tele van 14, 15 evesekkel akik nem tudom h es miert vannak ott, de engem altalaban zavarnak..meg attol is fugg h milyen zenet szeretsz, v csak beulni vhova ahol zene van es dumalni szeretnel csakm, mert arra jok a kavezok is...
en ha megyek bulizni v a Suss fel Nap-ba megyek, v a Citadellaba (de ott csak neha vannak jo bulik)
v nyaron telleg jo a Zold Pardon

Elküldve: 2005.11.28. 09:38
Szerző: Surci
Péntek esténként szoktam eljárni a haverokkal sörözni, amikor visszaérek Egerbe. Van néhány kulturáltabb hely, pl. az állomás mellett a Tűzőrség, vagy a Hársfa (az mondjuk mindig nagyon tele van), és elég olcsók is, 200-220 a sör :). Diszkóba meg nagyon ritkán szoktunk lemenni, már nem voltam több, mint 1 éve (mondjuk nem is hiányzik... ).

A házibulikat mi is szeretjük, csak sajnos ritkán van ház. Nem baj, majd szilveszterkor. ^^

Itt Pesten meg az albérletbe veszünk pár sört, és ott elvagyunk (pl. animeconok előtti nap, ha jön az animés haverom). Meg amerre én lakom, csak lepukkant késdobálók vannak, ami nem lenne baj, ha csak öreg alkeszek ülnének benn, de sajna tele van kötekedőkkel is... Nincs olyan túl sok jó hely itt Pesten, mint gondoltam annak idején.
kukurbuki írta:A szar zene meg relatív, és néhány feles után tökmindegy... Bár a diszkósított Demjén Rózsi meg Pataki Attis azért odatesz...
Hát, pár feles után már tényleg mindegy ^^ Engem csak egyvalamivel lehet kikergetni a világból, még részegen is: lagzis-mulatós nóták diszkósítva, főleg MC Hawer és a Tekknő. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
DinkaMailer írta:Egyébként a sörözőben sem kötelező lerészegedni
Na ez szentigaz. ^_^

Elküldve: 2005.11.28. 09:55
Szerző: Karubunseru
Konomi írta:Welcome back ^^;;
attól függ, hogy milyen zenét szeretsz...
Tudom ajánlani a nagyon színvonalas Old Man's Pub-ot... a kaja is, a zene is nagyon jó ^^
az örök kedvenc: Wigwam [nyári bulik isteniek]
ezenkívül:

-Alkatraz
-Club7
-Underground
-Bahnhof
-E-klub
-Fregatt

és most éppen nem aktuális, de nyáron mindenképpen érdemes meglátogatni Zöld pardont...
Hmm.. o.o az Old Man's Pub egészen jól hangzik.. és az hol helyezkedik el?
Szal én főleg egyedül szeretnék ellátogatni ilyen helyekre, esetleg ismerkedni, jól érezni magam stb. (Mert én főleg csak fiatalabb embereket ismerek és azokat meg nem engedik el sehova o.O vagy ha valaki a fórumból hajlandó velem elmenni egyszer egy ilyen helyre, az tök jó volnaXD)

Elküldve: 2005.11.28. 14:46
Szerző: Yuki
Hmmm...
Buli kizárólag nyáron:
Teaházak, haveroknál buli (és ökörködéééés)...
LAN party (CS, Starcrtaft, age of kings jeeeeeee XD)
Meet XD
Néha koncertek. (De kizárólag nyáron, mert év közben *siiiiiiip* tanulás....)


És szeretnék már kipóbálni egyszer egy Nippon Shoxx-ot de még sose jött össze... :cry:

edit: Wigwam az nekem is törzs: a nagyon régi haverokat csak ott látom, ezért kötelező nyaranta 1X minimum XD. OM-ban is voltam, de nem jött be annyira mint pl az M4...
Nemtom.. nekem olya... *punnyadt* volt.....
Biztos csak sz*r volt a hangulatom...

Elküldve: 2005.11.28. 17:59
Szerző: kukurbuki
CS, Starcrtaft, age of kings
Ebből csak a Starcraft jön be, mostanában meg Warhammer, és persze Quake 3.
Néha koncertek. (De kizárólag nyáron, mert év közben *siiiiiiip* tanulás....)
Ez komoly? A hétvége mire való? Meg a szünetek (Szilveszter pl?)?

Elküldve: 2005.11.28. 18:46
Szerző: Shinji
Szeged! A legjobb hely a világon! Aki már járt Szegeden az gondolom tudja h hol van a nagy sörkert! :lol: No mellette van egy iszonyatosan jó tejivó! Sőtt asszem ha felmutatod a diákigazolványodat akkor kapsz egy kis kedvezményt! A kert mellett egy kis lépcsőn kell lemenni! Próbáljátok ki! Naon tutkeráj! :D

Elküldve: 2005.11.28. 20:53
Szerző: Zero00
LAN partyra járok néha Békéscsabára, leginkább COD 2-őzni (értőknek: rifle moddal), a Weolba.

Elküldve: 2005.11.29. 10:50
Szerző: Konomi
Karubunseru írta:Hmm.. o.o az Old Man's Pub egészen jól hangzik.. és az hol helyezkedik el?
A címe: 1072 Budapest, Akácfa u. 13.
Van néhány bulis [értsd: táncolós] hely a környékén. Sokszor volt, hogy elmentünk vacsizni az Old Man's-be, meghallgattuk a színvonalas élőkoncertet, utána meg átmentünk pl Club 7-be vagy Atcatrazba reggelig ^^;; Pesten rengeteg lehetőség van bulizni, de...
IloveRenji írta:pl elmesz az E-klubba (ahol en mar reg jartam) de tele van 14, 15 evesekkel akik nem tudom h es miert vannak ott, de engem altalaban zavarnak.
Én nem voltam még olyan helyen, ahol hajnali 1-2 fele haza nem totyogott volna a sok 13-15 éves... az igazi bulik meg úgyis 1-2 fele kezdődnek :P

Elküldve: 2005.11.29. 10:59
Szerző: Karubunseru
Shinji írta:Szeged! A legjobb hely a világon!
Igeeen ^o^ Hajrá Szeged! Hajrá Ifjúsági Ház XDD!!
Shinji írta:van egy iszonyatosan jó tejivó!
A Boci? XDD az tök jóóó ;_; kár, hogy nem voltam bent, pedig akartam odamenni :D
Konomi írta: A címe: 1072 Budapest, Akácfa u. 13.
Oh, köszönöm (bah, Akácfa u.! XD ott van a BKV büntifizető hely XDD!)

Elküldve: 2005.11.29. 19:44
Szerző: Yuki
kukurbuki írta: Ez komoly? A hétvége mire való? Meg a szünetek (Szilveszter pl?)?
A hétvége arra való, hogy az ember jegyzőkönyvet gyártson, leadandó házit, meg műszakirajzot csináljon....
Mondom... :)
karácsony meg szilveszter közt is vizsgára készülök.
Szal csak nyár.
Nálunk ráadásul nincs őszi vagy húsvéti vagy karácsonyi vagy AKÁRMILYEN szünet. csak nyári.. az is egy héttel később kezdődik, mint az ELTÉn : /

Na de hogy mondjak vmi on-t is nem csak off-ot:
A nyugati mellett wabisabi teázó és kajázó naon jó... már kihurcoltam oda fél meetet meg baráti kört magammal XD

Elküldve: 2005.11.29. 23:08
Szerző: kukurbuki
A hétvége arra való, hogy az ember jegyzőkönyvet gyártson, leadandó házit, meg műszakirajzot csináljon....
Én bekattannék, és csúnya dolgokat művelnék, ha így kéne élnem. Talán még magam is megbánnám. Volt hogy tanultam szakrajzot, hát nagyon utáltam, elmondhatom. De olyan szinten, hogy ha szerdán rajzóra volt, már pénteken görcsben volt a gyomrom miatta. Pedig az csak középsulis szint volt. :?
Mondjuk jártam már művészeti gimibe is. Az összevont 4 órás rajzórákat sem élveztem túlzottan.