Már csak időt kell találnom rá, hogy végignézzem.

KalózÖböl?A mordályos nyul írta:Tud valaki jó SeggbeRúgás alternatívát, akár privátban?
nCore. : P Nekem annyira megfelel, hogy nem is tudom, van e másik hazai site, ami akár csak felvehetné vele a versenyt (akár ingyenes, akár regisztrálós/meghívós).
Ez így van, seed-kötelezett az összes torrent, amit lekapsz, és le is töltesz, a 48 óra meg valóban egy minimum, ugyanis ehhez még hozzájön a tényleges fájlméret (gigákban) * 0,4 (asszem, most nincs kedvem ellenőrizni) óra. Tehát, ha letöltesz egy alig több mint 1 gigás filmet (ugye ezek jellemzően SD felbontásúak, többnyire avi-k), akkor olyan 48,5 órát kell legyen seedben, máskülönben hit 'n run-olsz, azt meg hamar büntetik 2-3 napos banokkal, de én a kezdeti időkben kaptam már egy hónapot is.
Nekem nincs és nem is lesz, mert nem tudok elég feltöltést összeszedni. A pontjaimból önmagában kijönne vagy 4, de kellő feltöltés nélkül nem kapok olyan rangot ami a meghíváshoz kéne. Hasonlóan hozzád én sem tudok seedelni, de a 48 óra valóban működik, csak azért vagyok még ott életben, meg mert pár hetente belépek, hogy ne töröljenek.
Egyenlőre ez teljesen jó alternatívának tűnik arra az esetre, ha a Piratebay gyengélkedne, köszi!Junchi írta: ↑2018.08.02. 12:42Skytorrentset szoktam néha-néha elővenni, bár itt inkább csak az ismertebb címek vannak fent, tehát a következő Bergman filmet biztos nem itt keresném, viszont a korábbi horror filmek javát innen szedtem le, egész szép számmal seedelték némelyiket.
Ehh... :/ Tehát akkor 48 óra kötelező seed + a fájl méretéből adódó idő? És utóbbit milyen matek alapján váltja át, honnan jön pl. az, hogy egy egygigás film = 5 óra seed? XD Meg ez a 48 is olyan, hogy miután lejött, kötelezően menjen a gép non-stop két napig? Vagy vissza lehet seedelni mondjuk 12 órás időintervallumokban is, úgy, hogy azért éjszakára kinyomja az ember a gépet?Junchi írta: ↑2018.08.02. 12:42Ez így van, seed-kötelezett az összes torrent, amit lekapsz, és le is töltesz, a 48 óra meg valóban egy minimum, ugyanis ehhez még hozzájön a tényleges fájlméret (gigákban) * 0,4 (asszem, most nincs kedvem ellenőrizni) óra. Tehát, ha letöltesz egy alig több mint 1 gigás filmet (ugye ezek jellemzően SD felbontásúak, többnyire avi-k), akkor olyan 48,5 órát kell legyen seedben, máskülönben hit 'n run-olsz, azt meg hamar büntetik 2-3 napos banokkal, de én a kezdeti időkben kaptam már egy hónapot is.
Amúgy igen, Ncore nekem is szinte csak a magyar szinkronos filmek/sorozatok miatt kellene, csak akkor itt van köztünk egy lényeges különbség, hogy én minden olyat szinkronnal nézek, amiről tudom, hogy jó, de legalábbis vállalható magyarul.pintergreg írta: ↑2018.08.02. 20:05Úgy egyébként nem is használom, csak ha magyar tartalom kell. Az is inkább arra korlátozódik ha magyar készítésű tartalom kell, mert én magam nagyon ritkán nézek szinkronizált filmeket (Bud Spencer életmű persze más tészta, de ott ráadásul csak is az igazi szinkron játszik...).
Jaja, köszi, ezek mind megvannak.
Ja igen, jó is, hogy emlékeztettél, ez szintén egy jó oldal, én még a Piratebay révén találtam rá (eléggé feltűnő volt, hogy akármilyen filmből keresem a legjobb 720p-s/1080p-s változatot, rendre az ő torrentjei vannak legfelülpintergreg írta: ↑2018.08.02. 20:05Ha angol nyelvű film kell akkor https://yts.am/ Elsősorban a kis fájlméret melletti lehető legjobb minőségre optimalizálnak 720p és 1080p release-ekkel. Ide pl. tudok visszatölteni is bár nyílt a tracker (amióta zárt a bakabt-re se megy vissza semmi). Akik durva feltöltéseket csinálnak azok úgy is 0-24-ben seed szerverrel nyomják, úgy se tudnék velük versenyezni, de a tisztes visszatöltést megejteném...
Nem folyamatosan kell 48 órának lennie, hanem a trackernek be kell regisztrálnia, hogy 48 órát seedben volt. Nekem nem megy 0-24 a gép, tehát kell pár nap, hogy ez leteljen.
ncore wiki írta: Mik a seed követelmények?
Minden olyan torrentre, amelyből minimum 5%, vagy minimum 200 MB le lett töltve (amelyik korábban elérésre került), seed kötelezettséget ró ki a rendszer. Ezt a kötelezettséget alapvetően két féle módon lehet teljesíteni:
• Visszatöltött adatmennyiséggel (1.0-s arány)
• Seedben töltött idővel (minimum 48 óra a torrent méretétől függően)
A visszatöltendő mennyiség megegyezik az adott torrentből letöltött adatmennyiséggel, tehát az 1.0-s torrentenkénti arány elérése a cél. A minimum seedidő 48 óra, amihez még hozzáadódik a letöltött adatmennyiség GB-ban számolt méretének 0.4-szerese órában, illetve az imént említett torrentenkénti aránnyal dinamikusan csökken.
Hátravan=(1-arány)*(48+0.4*letöltött adatmennyiség)-seedben töltött idő
• arány -> az adott torrenten elért arány
• letöltött adatmennyiség -> az adott torrentből letöltött adatmennyiség
• seedben töltött idő -> szintén az adott torrentre vonatkozik
A kötelezettséget bárhogy lehet teljesíteni, akár egyben, akár megszakításokkal. A rendszer csak a hónap végén ellenőrzi a seedkötelezettséget, tehát minimum 2 hét, maximum 6 hét van a teljesítésre. Ekkor (és csak ekkor) dönti el a rendszer, hogy az adott torrent megfelelően vissza lett-e töltve, vagy sem (visszaseedelt torrentek száma, hit’n’run-ok száma). A hónap végén, minden 14 napnál régebben letöltött torrent, törlődik az aktivitás menüből.
Szerintem ez nem nekünk ciki, hanem nekik, mégpedig ezért:
Honnan a fenéből kellene az egyszeri felhasználónak kitalálnia, hogy egyáltalán van egy ilyen "8 hét inaktivitás után törlünk" szabály? (Nem hinném, hogy túlzottan reklámoznák, ahogy itt olvasom a topicban, majd' mindenki megszívta már velük emiatt.)Risa írta: ↑2018.08.04. 18:36Az ncore-ral én is így jártam egyszer, hogy töröltek, mert nem léptem be x ideig. :'D Ki is voltam akadva, mert ugye ez nyilván egy automatikus email, amit küldenek, úgyhogy igazán kiküldhetnének egy automatikus emailt egy héttel a törlés előtt is, hogy héé, ember, aktívkodjál már néha.
Hasonlóan voltam én is. Gyakorlatilag 8-10 hetes account-omról volt szó, írtam egy (teljesen korrekt) levelet, hogy WTF? Kaptam egy ejnye-bejnyét, hogy olvassam a szabályzatot, de visszakapcsoltak.
Ugye elvileg regisztrációkor elolvasod és elfogadod az oldal szabályzatát...
Ez tény, de szerintem itt lehetett valami "trükközés" (pl. hogy valamikor utólag került bele ez az "apró" módosítás a szabályzatukba és nem is igazán reklámozták), mert ha csak ezt a topicot nézem, kissé sokan jártak még ugyanígy, mint én, és nem feltételezem, hogy mindenki trehány disznó lett volna, aki el sem olvasta a szabályzatot.pintergreg írta: ↑2018.08.05. 19:29Ugye elvileg regisztrációkor elolvasod és elfogadod az oldal szabályzatát...Ráadásul a szabály nem ismerete nem mentesít a betartása alól, de a figyelmeztető e-mail hiányát én is hülyeségnek tartom.
Éna BakaBT-vel vagyok így, hogy le tud jönni az anyag, fel nem.supermario4ever írta: ↑2018.10.11. 07:24Az nCore-ral én is megjártam, de másképp. Nekem az a bajom, hogy egyszerűen nem tudom visszaseedelni a torrentet, amit leszedek. Hiába hagyom ott, akár hetekig is, de a legtöbb esetben senki nem csatlakozik rá.