Hozzászólás
Szerző: iskariotes » 2019.05.27. 22:17
33. nap - Egy anime, ami felidegesített
35. nap - Egy anime, ami csalódást okozott
Valahol-e kettő összefügg, így egybe raktam őket.
Csalódás:
Bartender: A cucc maga arról szól, hogy egy bármixer, a különböző betérő vendégeknek pont a legideálisabb koktélt adja, plusz az italok kis háttér történetét is elmondják. Magam részéről egy Gallery Fake-s történetet vártam, ehelyett Sasakura (a főszereplő) a világ legsótlanabb sorozat főszereplőjét kaptuk meg. Valamint semmilyen nagyobb sztori vagy bármi mást kaptunk volna. A szériát összefoglalva így tudnám jellemezni: UNALOM.
NGE: Régebben inkább idegesített, de mára csak csalódást érzek a sorozat iránt. Semmit nem kaptam a beígért mélységből, de nem is ez bánt a legjobban, hanem Rei és Gendo kapcsolata. De inkább Gendo az aki idegesít/dühít. Komolyan azért nem lettem 190 cm magas mert ennek a szériának eme szállja megakasztott a növekedésben.
Emlékek: Nagyon vártam ez a filmet, és az első és a harmadik film még okés is lenne, de a középső film az valamilyen hihetetlenül rossz lett. Bár mondjuk ez is igazságtalan vele szemben, szimplán a főszereplő az, akivel kilehet engem kergetni a világból. Ennyire hülye valaki még akkor sem lehetne, ha Homer Simpsont és Peter Griffint egybe raknák.
Csalódás/idegesít
Bleach: Emlékszem úgy vártam az Animaxra mint Lölö a Felcsúti kisvasutat. Hallottam, hogy itt vannak tisztirangok meg frakciózás és nagyon kúl harcok. Az első évad az tényleg fergeteges volt, aztán jött a többi… A sorozat szépen lassan kezdett csak annyiból állni, hogy megjelent egy karakter, aki benyögte, hogy ő bezony 100000000000000x erősebb mint az ellenfele, mire a másik válasza annyi volt, hogy bankai. Ha nem akkor jött az ultima ratio: Ichigo.
Idegesít
Blood+: A sorozat az első perctől kezdve nem tetszett, de mindig jöttek akik azt mondták: Igaz, hogy most még nem olyan a sorozat, de várjál vele 10 részt mert akkor már beindul. Persze nem indult be, de mindig azt mondták, hogy mindjárt beindul. De ez a fátum csak nem akart beindulni. Az egész sorozat ott dögöljen meg ahol van!
Kiddy Girl And: Volt egy egészen korrekt kis femme sci-fi sorozat a Kiddy Girl majd ehhez készítettek egy folytatást. De ez semmiben sem hasonlított az elődjére. A női karakterek csak azért létezetek, hogy a fanok egyrészét kiszolgálják. Történet vezetés nem volt ahogyan logikai összefüggések sem. Csak úgy az egész tenget lenget a nagy büdös semmiben. Amivel viszont végképp kilehetett engem herélni ennél a sorozatnál az Aya Uchida és Chiharu Kitaoka játéka, munkája, szerepeltetésük a két főszerepben, akiket Q-feuille-nak és Ascoeur-nak hívtak. Dühitő, hogy erre pénzt költöttek el.
Nekojiru Gekijou Jirujiru Original: Ez ****. Így tömören, de szerintem szimplán nem én voltam a célközönség.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/