A segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatomhoz!
Azt vizsgálom, hogy mennyi japán befektetés jön létre hazánkban, ez milyen szerepet játszik a magyar gazdaságban, mennyire van jelen a hétköznapi életünkben, stb. Ehhez azt is meg kell vizsgálnom, hogy milyen körülmények várják az ide települni kívánó japán cégeket, mennyire van már jelen a japán kultúra Magyarországon. Ehhez kérném a segítségeteket!
Össze kellene gyújtenem az összes japán éttermet, sushi bárt, helyet ahol japán dolgokat lehet beszerezni (könyvek, étel alapanyagok, stb...) japán iskolát, olyan iskolákat ahol japánul tanítanak (óvodától a felsőoktatásig), japánnal foglalkozó múzeumokat, állandó kiállításokat, japán kertet, bonsai klubbot, olyan városokat amelyeknek van japán testvérvárosa, vagy kapcsolatai, olyan egyetemeket amelyeknek van közös projektjük valamilyen japán egyetemmel vagy céggel, stb... bármi ami magyar-japán kapcsolatot tükröz. Ha tudtok plíz mondjatok hozzá pontos címet is!
Én utána tudok nézni a bpinek és a szegedinek, de nagyban segítenétek a munkámat ha tudnátok írni pár tippet, hogy a többi városban mi a helyzet ilyen téren! (pl szegeden most nyilt egy sushi bár, és ha jól tudom Kecskemétnek sok japán vonatkozású kapcsolata van...csak nem tudom milyenek.)
Előre is köszönöm a segítségeteket!