My/Mai HiME

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
ecoban
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2006.03.29. 18:55
Tartózkodási hely: Iserlohn

Hozzászólás Szerző: ecoban »

Hát úgynézem itt nem leszek vmi népszerű, de védelmembe kell vennem Shiho-t. Véleményem szerint több okból is ő az egyik legszánandóbb karakter.
Már kezdetben sincs sok öröme az életben (pap nagyapjával éldegélve a szentélyben?), de legalább ott van neki Tate, aki ha nem is érez iránta úgy mint Shiho őiránta, de mégis törődik vele, nem taszítja el magától.
Ekkor színre lép a tökéletes Mai és Shiho élete ha lehet még rosszabbra fordul, hiszen nem versenyezhet Maival semmilyen téren. Természetes, hogy szinte őrülten ragaszkodik szeretett Oniii-chan-jához.
Ami azonban igen figyelemre méltó, és ha belegondoltok itt bukik meg a soha nem tett semmit önzetlenül teoria, hogy jóllehet ő is Hime, nagyon sokáig nem használja ki, illetve a vége felé öntudatlanul már igen, ezt az erőt. Végül ugyan csak rátámad szándékosan is Mai-ra, mikor Tate megfeledkezik ígéretéről, ám még ekkor is látszik, hogy nem tudja magát egykönnyen rávenni a harcra.
És, ami igazán megrázó az, az hogy ő még ebben a fene nagy happy endben is veszít. Jóllehet az elmaradhatatlan onii-chan megmaradt, ám már nem néz olyan gyűlölettel Maira, belátja hogy vesztett és ez valószínűleg az egyik legnehezebb sors a himeok közül...
Akit szívből gyűlölök az a Sister :D Hihetetlen ellenszenves, egy kétszínű, gyenge jellem.
If you are falling off a cliff, you may as well try to fly, you have got nothing to lose.
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

En Shiho-tol vegig falra masztam (meg az Otomeben is :-P )..de ha azt meg el is ismernem h nem volt tul vidam elete, es kellett vki akihez gorcsosen ragaszkodik, es ez szegeny Tate lett...es az elejen meg persze h nem akarja belatni az Epic Fail tenyt h vesztett..es mint te is mondod h belatja a legvegen, h a csatabol nem o kerult ki gyoztesen, akkor miert kell meg a legutolso pillanatban is onii-chanoznia?? (ezzel nem mellesleg az egyetlen "igazi" csoklehetoseget rontotta e Tate es Mai kozt..) en azt hiszem ott utaltam a legjobban...
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

ecoban írta:Ekkor színre lép a tökéletes Mai...
...Aki valójában csak látszatra tökéletes, mivel tele van kétségekkel a lelke mélyén, és pont az a "hibája", hogy annyira törődik másokkal, hogy magával szinte már elfelejt. Ez az, ami a sorozat végére megváltozott benne, és amire Tate is megpróbálta ráébreszteni már majdnem az elejétől kezdve. (És nem is Mai az egyetlen, aki a sorozat végére jobb ember lett, de sajnos Shiho nem tartozik ezek közé.)
ecoban írta: és Shiho élete ha lehet még rosszabbra fordul, hiszen nem versenyezhet Maival semmilyen téren. Természetes, hogy szinte őrülten ragaszkodik szeretett Oniii-chan-jához.
Pont ezért nem természetes. Nem tudta beismerni, hogy vesztett, és inkább zsaroláson át őrült féltékenységi rohamokig mindent bevet, hogy ha már tisztességes körülmények között nem tud nyerni, talán majd így... (a kórházas részekre gondolom mindenki emlékszik, ahogy arra is, amikor Tate-tól kikényszeríti a csókot)
ecoban írta:Ami azonban igen figyelemre méltó, és ha belegondoltok itt bukik meg a soha nem tett semmit önzetlenül teoria, hogy jóllehet ő is Hime, nagyon sokáig nem használja ki, illetve a vége felé öntudatlanul már igen, ezt az erőt.
Egyáltalán mikor kapta meg? Úgy emlékszem ezt nem mutatják, csak már előtte is kavar egy "rejtélyes fehér ruhás nő" (akiről amúgy már elsőre lehet sejteni, hogy Shiho az :D), aztán Mai előtt felfedi magát. Ez az öntudatlanság meg elég WTF dolog volt, bár nem az egyetlen a HiME-ben. Miért volt öntudatlan? Nem lehet, hogy magánál volt? Reito bácsi csak nem irányította őt is? :D Szóval ezt valaki elmagyarázhatná. :)
ecoban írta:Végül ugyan csak rátámad szándékosan is Mai-ra, mikor Tate megfeledkezik ígéretéről, ám még ekkor is látszik, hogy nem tudja magát egykönnyen rávenni a harcra.
Azt az ígéretet is zsarolással sikerült elérnie Tate-nél. Amúgy emlékeim szerint Shiho volt az, aki hisztérikusan támadott, még harc közben is "onii-chan"-okat ordítva, Mai meg próbálta rábeszélni, hogy az egész HiME-fight hülyeség, és ezzel is csak maguk alatt vágják a fát (pláne, hogy akármelyikük is győz, Tate meghal). Aztán jött az egy jó jelenet, amikor már Tate is látta, hogy a kiscsajjal nem lehet értelmesen beszélni, és beordított valami olyasmit, hogy "Mai, vágd le azt a dögöt!" :D (mármint a varjút, nem Shihot XD)
ecoban írta:És, ami igazán megrázó az, az hogy ő még ebben a fene nagy happy endben is veszít. Jóllehet az elmaradhatatlan onii-chan megmaradt, ám már nem néz olyan gyűlölettel Maira, belátja hogy vesztett és ez valószínűleg az egyik legnehezebb sors a himeok közül...
Veszíteni mindig veszít, a durva az, hogy nem képes soha beismerni. Én a végén sem vettem észre semmi részrehajlást tőle, ugyanúgy fúj Mai-ra és mániákus módon nem engedi Tate közelébe. Azt hiszem, ő és Reito volt az a két szereplő, akiken a sorozat alatt átélt élmények egy fikarcnyit sem változtattak. Shiho zavarta meg a csókjelenetet, de Reiton jobban meglepődtem, hogy a történtek után még volt pofája randira hívni Mai-t. ::pirate:: (Jah kérem, Mai-fanboy és Reito-hater vagyok. :mrgreen: )
Amúgy Shihót nem sorolnám az utált szereplőim közé, de valóban fárasztó volt már, főleg a vége felé, és sok ellenszenves dolgot csinált. Viszont pont azért nem tudtam rá soha igazán haragudni, mivel valóban nem volt Mai-ék méltó ellenfele, ahogy te is írod. (Inkább ilyen Rakéta Csapat feelingje volt, ahogy mindig megpróbál valamit bekavarni, ami végül nem, vagy alig jön össze. :D)
ecoban írta:Akit szívből gyűlölök az a Sister :D Hihetetlen ellenszenves, egy kétszínű, gyenge jellem.
Ők voltak a másik hasonló WTF-faktor. A mai napig nem értem, hogy mit akart Sister "pasija", hogyan szerette volna maga birtokolni a HiME Star erejét, és egyáltalán mit kellett volna Sisternek ebben segítenie neki. ^^" Ha valaki értette, kérem mondja el. :D
Kép
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

Titkos írta:..Nem lehet, hogy magánál volt? Reito bácsi csak nem irányította őt is? :D Szóval ezt valaki elmagyarázhatná. :)..
Hat azt nem tudom h mennyire voltak iranyitva, de nem hiszem h lehetett volna oket befolyasolni..de sztem maganal volt, csak a belso enjevel vivodott, mert tudta h barmelyikuk veszit Tate meghal..(most megneztem ujra..es tuti h maganal van, es tudja mit csinal, csak kb mar elborult az agya...)
A Sister-t pontosan nem ertem, de ott a pasi akarta felhasznalni a csajnak az erejet csunya celokra..(es btw Kagutsuchi messze a leggizdabb sztem az osszes leny kozul..)
Avatar
ecoban
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2006.03.29. 18:55
Tartózkodási hely: Iserlohn

Hozzászólás Szerző: ecoban »

Titkos írta:
ecoban írta:Ekkor színre lép a tökéletes Mai...
...Aki valójában csak látszatra tökéletes, mivel tele van kétségekkel a lelke mélyén, és pont az a "hibája", hogy annyira törődik másokkal, hogy magával szinte már elfelejt. Ez az, ami a sorozat végére megváltozott benne, és amire Tate is megpróbálta ráébreszteni már majdnem az elejétől kezdve.
Ez most Mainak nem a jellemére vonatkozott, hanem arra amit a sorozat elején látsz belőle, ami Shiho igazán nagy ellenfelévé teszi.
Titkos írta:Pont ezért nem természetes. Nem tudta beismerni, hogy vesztett, és inkább zsaroláson át őrült féltékenységi rohamokig mindent bevet, hogy ha már tisztességes körülmények között nem tud nyerni, talán majd így... (a kórházas részekre gondolom mindenki emlékszik, ahogy arra is, amikor Tate-tól kikényszeríti a csókot)
Nem természetes? Hát szerintem az nem lett volna természetes ha harc nélkül beismeri, hogy veszített. Mi lett volna vele azután? Jobb lenne neki ha angstrohamokba fulladva, nyűszítene, hogy én semmire nem vagyok jó, én senkinek nem kellek? Sokkal emberibb reakció, hogy kihasználsz minden lehetőséget, arra hogy megtartsd azt akit szeretsz. Ráadásul Tate se mondja ki nyíltan soha, hogy Mai-t szereti ezért ez is adhat még reményt Shihonak.

Titkos írta:Egyáltalán mikor kapta meg? Úgy emlékszem ezt nem mutatják, csak már előtte is kavar egy "rejtélyes fehér ruhás nő" (akiről amúgy már elsőre lehet sejteni, hogy Shiho az :D), aztán Mai előtt felfedi magát. Ez az öntudatlanság meg elég WTF dolog volt, bár nem az egyetlen a HiME-ben. Miért volt öntudatlan? Nem lehet, hogy magánál volt? Reito bácsi csak nem irányította őt is? :D Szóval ezt valaki elmagyarázhatná. :)
Nem volt magánál. Mikor várja Tate-t az ígéret után, akkor mondja is neki Nagi, hogy hagyja, hogy átvegye rajta a hatalmat a lénye, aki öntudatlanul már fel-felbukkant néha. Magyarul Shiho nem tudta kontrolálni a lényét (ahogy gyakran Mai sem tudja).

Titkos írta:Azt az ígéretet is zsarolással sikerült elérnie Tate-nél. Amúgy emlékeim szerint Shiho volt az, aki hisztérikusan támadott, még harc közben is "onii-chan"-okat ordítva, Mai meg próbálta rábeszélni, hogy az egész HiME-fight hülyeség, és ezzel is csak maguk alatt vágják a fát (pláne, hogy akármelyikük is győz, Tate meghal). Aztán jött az egy jó jelenet, amikor már Tate is látta, hogy a kiscsajjal nem lehet értelmesen beszélni, és beordított valami olyasmit, hogy "Mai, vágd le azt a dögöt!" :D (mármint a varjút, nem Shihot XD)
Zsarolással hát így is lehet mondani, bár azért durva lehet, hogy Tate totál nincs képben, hogy miért is kell aznap találkozniuk...
A jelenet pedig amiről beszélsz, azt mutatja, hogy Tate belátja, hogy az ő hibája a harc, hogy ő hitegette Shihot egész végig, és ezért feláldozná önmagát, hogy vége legyen a harcnak...


Titkos írta:Veszíteni mindig veszít, a durva az, hogy nem képes soha beismerni.
Sztem nem a beismerés hiányzik, hanem az, hogy feladja a harcot. Megértem, hogy ez nem szimpatikus egy Mai-rajongó számára, de nem csak ő van a világon :D

Btw Natsuki rulz :D
If you are falling off a cliff, you may as well try to fly, you have got nothing to lose.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Tudom, hogy jó későn kérdezem, de valaki nem tud letöltést a rendezői változathoz? (Jó, inkább kezdjük egy könnyebbel: Valaki látta már egyáltalán? :D) Sajnos nekem még nem volt hozzá szerencsém, de ha ilyen jelenetek vannak benne, akkor érdekelne, és gondolom nem csak engem... :D
Kép
Avatar
paTKany
A 8. Aasu
A 8. Aasu
Hozzászólások: 803
Csatlakozott: 2003.07.16. 18:19
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Aasu residence

Hozzászólás Szerző: paTKany »

Titkos írta:Tudom, hogy jó későn kérdezem, de valaki nem tud letöltést a rendezői változathoz? (Jó, inkább kezdjük egy könnyebbel: Valaki látta már egyáltalán? :D)
Letöltést nem tudok mivel nekem DVD-n van meg. Értelemszerűen láttam már jó sokszor, egyébként mindössze 2 perc az egész és nincs alatta párbeszéd csak zene.
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Köszi, így akkor már annyira nem fáj a szívem, hogy nem láthatom. :wink:
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: My/Mai HiME

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Szevasz tíz évvel korábbi Titkos, jöttem átvenni tőled a témát. XD (Viccen kívül: Surci összefoglalója a yaoi/yuri topicban csak kihozta belőlem az elemzőt/fanboyt, úgyhogy mégis belemegyünk a témába. XDDD) Spoilerek, meg ilyesmi. XD
Surci írta:ShizuXNatsu-ba akkor nem mennék bele jobban, de Natsut kb. semennyire nem tartom leszbinek, nincs egy erre utaló megnyilatkozása sem. Shizukut már igen, de szvsz csak simán rányomta magát. Azt is dettózom hogy még ebben is van egy hihetőbben előadott yuris szál, a YukinoXHaruka, max az negyedennyire nem explicit, aztán nem lehet úgy megetetni a fanokkal. Ez utóbbival is úgy vagyok hogy csak fanszervizes subtext, de mivel Natsukit bírom, ez a erőltetett out-of-nowhere leszbiség meg nemcsak hogy durvábban fanbait, de még totál OOC is, így nem csoda ha kicsapja a biztosítékot. Az meg főleg, hogy a végén még basszus kánon is ÁÁÁÁÁ -___-"""""""
Na igen, valahogy úgy. Ahogy én láttam ezt az egész Shizu x Natsu dolgot (btw, Shizuru, nem Shizuku, de lehet csak melléütöttél, másrészt meg én majdnem Harukának írtam egy korábbi postomban XD): van egy stalker csaj, aki "meglepő módon" még osztályelnök is, aztán kinézi magának a suli menőcsaját és nem fogad el nemleges választ, az meg szóba sem kerülhet, hogy mi van, ha a kiszemelt amúgy hetero, vagy legalábbis nem igazán érdekli. Ezt megspékeli olyan Edwar Cullenes "nézem, ahogy alszol" stílusú finomságokkal, mint amikor besomfordál az alvó Natsukihoz, hogy a lemenő Nap fényénél a haját simogassa, ami persze vizuálisan kétségtelenül egy gyönyörű jelenet, csak közben öhm...izé, szóval ja, a rape-nek kb. ez az előszobája. ^^" XD Igazából "kapcsolatuk" a sorozat első felében dióhéjban így írható le, Shizuru hol verbálisan, hol egyéb módon zaklatja Natsukit, akinek ez láthatóan kurvára kínos és nem is igazán tudja sokszor, hogy hogyan reagálja le. A sorozat második felében, amikor már komolyodnak a dolgok, persze próbálnak még a rendezők/írók valami plusz "alájuk rakni", de igazából az egészet csak megspékelik azzal, hogy Shizu full yandere módba vált, aztán elkezd ilyen "mindenkit kinyírok, aki bántani merészeli az én Natsukimat" stílusban fightolni. És persze
SPOILER
Naót kapja első ellenfeléül, mondván, hogy "nem kár, ha egyik pszicho-bitch leveri a másikat", amivel egyébként tökre egyet is értettem, viszont az ugye megvan, hogy ugyanolyan hidegvérrel ütötte volna ki akármelyik másik HiME-t is? Szal ez nem valami igazságosztó hős, hanem egy kattant ribanc. ^^" Mondjuk nem mellesleg ez a csaj alapjáraton is ijesztő, szóval civilben ilyen sunyi/simulékony, harc közben meg teljesen kattant. Végül pedig ugye Natsukival is megharcoltatják, ahol ha jól emlékszem, vele sem bánik túlzottan kesztyűs kézzel (mivel pont ő harcol ellene, ezért Shizu ezt valahogy úgy rakja össze magában, hogy "nem fogadja el a szerelmemet, mivel azonban másé nem lehet, csakis az enyém, inkább kinyírom"), aztán végül kihozzák canonnak, hogy mivel egy legyőzött HiME-nek mindig a szívének legkedvesebb személye tűnik el, ezért NANÁ, hogy kölcsönösen kinyírják egymást. :dirr: Ami a fanboyoknak persze elég is volt, hogy egyből canonizálják a dolgot, pedig Natsukinál ez a "legkedvesebb személy" nem biztos, hogy azt jelentette, hogy szerelmes is belé, lehet inkább csak az egyetlen ember, akivel valaha is foglalkozott, tekintve, hogy mennyire antiszoc volt végig a csaj. XD Nao meg akkor ezen logika mentén a saját anyjába szerelmes, hiszen neki meg ő tűnt el, amikor leverték... XD
Natsuki részéről meg végképp vicces a dolog, mert valóban nem tapasztalni nála semmilyen "olyan" elhajlást, erre a végén csak hintelgetni kezdik, bár én azért azt nem mondanám, hogy canonizálták is, lásd spoileres rész. XD (Oké, egyszer láttam a sorozatot, a fórumdátumok tanulsága szerint több, mint 10 éve, szóval nem kizárt, hogy volt valami olyan gesztus vagy mondat, ami végülis canonizálta a dolgot, de más most nem ugrik be. XD) Mindenesetre Surcinak is ajánlom itt a két posttal fentebb belinkelt gifet, ami bizony 100% canon. :D Szal ja, Natsukin látszik, hogy mennyire "szerelmes", mindenki ilyen fejet vág, ha szívszerelme meglátogatja a fürdőszobában és véletlenül sincs halálra rémülve, hogy "basszus, már megint itt van ez a stalker!".... XD (Meg nem mondom már melyik AMV-ben még csináltak is róluk egy rövid klipet az Arrogant Worms - Stalker Girl című számra, mintha Natsuki énekelné a dalt és ott röhögtem, hogy "na EZ, én végig ezt láttam bennük!" XDDD) Mondom mindezt úgy, hogy Surcival ellentétben engem egyikük sem fogott meg túlzottan, szal ha Shizuru a sztereotip yandere-stalker bitch, akkor Natsuki meg a szokásos "cool girl", aki arra van, hogy menő a Childja, menő a stukkere, "természetesen" motorozik is, meg jól mutat testhez simuló motorosszerkóban és amíg mindezt nézed, addig sem jut eszedbe, hogy szinte nincs személyisége. :P Szal ő nekem kb. olyasmi volt, mint teszem azt a Shingekiben Mikasa ("cool csaj, akivel bevonzzuk majd a fanboyokat"), de attól még tényleg lol, hogy ezt a Natsu x Shizu dolgot micsoda imádat övezi mind a mai napig. XD

A 10 évvel korábbi önmagamra reflektálva meg: azóta megnéztem, de Patinak sajnos igaza volt, tényleg nem történt ebben a rövid klipben semmi "érdekes", sem velük, sem a többi csajjal... :(

Illetve mivel még szintén a yuriyaoi topicban írtam, hogy "Mai HiME-ből is tudnék kapásból jobb párost mondani", ezért csak szólok, hogy igen, az egyik ilyen páros pont az általad is említett Haruka x Yukino voltak, akiket bár tényleg messze nem toltak annyira előtérbe, de mégis sokkal hihetőbb volt mindkettőjük részéről, ahogy van a félős "uke", akit a kemény "seme" bárkitől megvéd, cserébe pedig ő kihozza annak érzékenyebb oldalát. :3 "Simple and clean", mint Utada Hikaru dala. XDDDD Illetve akik még jók voltak, az az Aoi x Chie "csak annyira vagyunk leszbik, amennyire belénk akarod látni" páros volt. XD Szal egyfelől simán úgy is lehet venni, hogy ők tényleg csak barátnők, de emlékszem, pl. a sorozat végi nagy fináléban, amikor pizsamában bámulnak ki az erkélyükről, Pati még valami olyasmit is mondott, hogy "elég egyértelmű, hogy mit csináltak ők ott ketten korábban..." XDDD Nekem azért annyira nem egyértelmű, de ki hogy látja, ebben a párosban pont ez volt a jó... XD Ja, illetve nem tudom, hogy ott a subberek trollkodtak/értettek félre valamit, de ha már yuri: majdnem leestem a székről, amikor EP 17-20 tájékán (amikor már Mai is eldönti, hogy kénytelen beszállni a fightokba, de még nem durvulnak el annyira a dolgok), Aoiék búcsúztatják őt a metróállomáson, mire Mai odaszól Aoinak valami olyasmit, hogy "Köszönök mindent. Ha Tate nem lenne, akkor én..." XDDDD Eskü az egész olyan, mint valami be nem fejezett szerelmi vallomás, legalábbis én abba a mondatba nem nagyon tudtam mást belelátni, pedig nem is shipelem őket, de ott majdnem rám jött a röhögés, hogy "nocsak Mai, be akarsz szállni melléjük harmadiknak?" XDDDD

Edit: És amíg a témánál vagyunk: ez a picture drama-s kép volt szerintem a legjobb az összes páros közül (avagy "dork x dork"... XD), kár, hogy a sorozatban amúgy kb. nulla értelme lenne, de poénnak 10/10-es és 100% canon ez is. XD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titkos 2016.12.03. 22:38-kor.
Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: My/Mai HiME

Hozzászólás Szerző: Surci »

:goodpost: Na EZ! Ráadásul az egy dolog hogy én nemszeretem, de eleve azt se értem hogy jutott eszükbe ezt a pairinget összerakni, honnan a fenéből jött...? Talán a legérthetetlenebb páros amit animuban, meg úgy bármiben valaha láttam.

Nekem az animéből az jött le, hogy a hozzá legközelebb álló személy Mai, még ha úgy-ahogy is, de őt legalább a barátjának tartja. Családja nincs, meg eleve egy magának való csaj. Persze értem én hogy Mai a forgatókönyv miatt nem tűnhet el, de ettől nem lesz számomra elfogadható ez a Shizu-féle szál, mert kvázi végig a hideg rázza tőle a Natsukit (még a canon-endben is, jaja ismerem ezeket -_-).
Titkos írta:Natsuki meg a szokásos "cool girl", aki arra van, hogy menő a Childja, menő a stukkere, "természetesen" motorozik is, meg jól mutat testhez simuló motorosszerkóban és amíg mindezt nézed, addig sem jut eszedbe, hogy szinte nincs személyisége. :P Szal ő nekem kb. olyasmi volt, mint teszem azt a Shingekiben Mikasa ("cool csaj, akivel bevonzzuk majd a fanboyokat").
Engem sikerült bevonzania, én bírom az ilyen badass csajokat :3 Oké, nem egy kútmélységű karakter, mint mondjuk egy Homura vagy G-R:Z Yomi, de hogy nincs személyisége? Ezt azért vitatnám, bár való igaz, szépen bele lehet rakni a szokásos animés sztereotípiába, viszont abban teljesen jól helytáll. Ráadásul milyen jól lehetett trollkodni vele, mindezt úgy hogy nem érezte az ember hangulatrombolónak vagy OOC-nek, simán kedvenc jelenetek között vannak az égései :D És ha már Mikasa (Shingeki első évad + 8-13. vol mangó alapján, ezután nemtom változik-e) és Natsuki között kéne választani, akkor egyenlőre utóbbi lenne a befutó, pedig Mikasát is bírom.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: My/Mai HiME

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Surci írta:Ráadásul milyen jól lehetett trollkodni vele, mindezt úgy hogy nem érezte az ember hangulatrombolónak vagy OOC-nek, simán kedvenc jelenetek között vannak az égései :D
Hehe, na igen, azokat a jeleneteket mondjuk én is bírtam, szal ennyiből menti az animét, illetve a karaktert is, hogy azt azért mindig díjazom, hogy ha már kell a főszereplők közé egy ilyen viszonylag egydimenziós "Mr/Ms Cool", akkor legalább a többiek oltsák be néha. XD (D.Gray-man-ben pl. ugyanez van egy Kanda nevű karakternél, akinek kb. az egész szerepe kimerül ilyen "Fangirlmágnes vagyok" szerepkörben, de mivel cserébe a többiek rendszeresen szénné oltják, ezért még bőven elviselhető. XDDD)
Kép
Válasz küldése