Milyen jó filmet láttál mostanában?

Filmek, sorozatok, animék a TV-ben, moziban.
Avatar
Urzu7
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 733
Csatlakozott: 2006.03.09. 20:14
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Monor

Hozzászólás Szerző: Urzu7 »

Most néztem + a Rém Rom című animációt. Aranyos kis film.
miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Hozzászólás Szerző: miyume »

3.Shrek
nagyon tetszett ^^, az első két film jobban sikerült, de ezen is jól szórakoztam. szeretem ezeket a filmeket, zseniális paródia ::japhaha::
Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan »

sztem a shrek 3 hot béna... a sztori majdnem ugyanaz mint a happily n'ever after nek... most az a kérdés h meik koppintotta a másiktol?
Kép

life is pain, get over it
Avatar
Shisou
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 73
Csatlakozott: 2007.06.17. 16:21

Hozzászólás Szerző: Shisou »

Sztem a 3. Shrek is ritka jó, mint eddig az összes (legjobb jelenet: Csizmás Kandúr szamártestben próbál pitizni --- katona: ugh, inkább öljük meg... :lol: ).
Jó, az első tényleg felülmúlhatatlan...
"Humans don't fight for principles and philosophy. They fight for the person who embodies their principles and philosophy. They don't fight for revolutions, they fight for the revolutionary." ~ Yang Wenli
miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Hozzászólás Szerző: miyume »

Shisou írta:legjobb jelenet: Csizmás Kandúr szamártestben próbál pitizni --- katona: ugh, inkább öljük meg... :lol:
az zseniális, leestem a székről- ahogy kivillantja a fogait... meg az elején ahogy Kandúr próbál az ablakban hatni Shrekre az meg ráhúzza a redőnyt XD
Avatar
marci_attila
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2007.06.20. 23:30
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: itt
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: marci_attila »

matsuo-chan írta: egy másik nagyon vagány film a Pan's labirinth. az is naon profi. és van annak is kis mondani valója. azt is pár hete láttam és naon tetszett
A Faun labirintusa lehetett volna jó film is, csak szerintem a vége nagyon elrontotta, ha csak simán meghalt volna a kislány, meg a gonosz katonabcsái és elveszik tőle a gyereket, és stáblista, akkor az nagyon jó befejezés lett volna, hogy hiába próbált a valóság elől az álomvilágába menekülni, a világ gonosz meg minden. De aztán ez az elkerülünk meseországba és minden happy számomra elrontotta az egészet.


23

Nem is volt rossz, és kijön a születési évemből a 23 :D (ajjaj...)


3. Shrek

Ez se volt rossz, de azért sajnálom rá a mozijegy árát...
Am I a wanna-be transexual just because play a female character? ;)
Avatar
SoonDead
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 471
Csatlakozott: 2006.05.19. 12:12
Tartózkodási hely: Legott
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: SoonDead »

Die Hard 4

Mindenkinek csak ajánlani tudom, arról szól, hogy Bruce Willis már annyira tökös, hogy az mindenen messzemenően túlmegy. Egy phenomenon!
A filmnek egy igen nagy előnye, hogy szerencsére egyáltalán nem veszi komolyan magát, így megbocsájtható az, hogy az égvilágon semmi értelme. Szinte látom magam előtt a forgatókönyvírőkat ahogy tapsikolnak, hogy
"- Te Dzsoni kéne olyan is bele, hogy a liftaknában a tartókötélen lógva fájtolnak, de fél kézzel!
- Á, nem Freddi ilyet már mindenki látott, kéne valami extra!
- Megvan! Mi lenne ha az egész egy TEREPJÁRÓBAN történne!
- Tökéletes Freddi, ezért fizetünk! Ja és legyen benne hatalmas robbanás is, mint az összes többi jelenetben!"

A film által vázolt veszélyek mind igencsak reálisak, kedvencem az amikor McClane-t a gonosz úgy próbálja meg eltenni láb alól, hogy a fél kontinens összes gázát alányomja a szétrobbantandó épüetnek (he?), ami valahogy ettől a csövekben fölrobban 50 méterenként (wtf?), de szerencsére a jó öreg Johnnak ez meg se kottyan hiszen belemászik valami autóba amitől máris nem fáj a robbanás, csak még macsósabb sebeket szerez.

A Mac Guy kifogástalanul hozza a szerepet, szerintem fogjuk még látni 2-3 éven belül valami hasonló kaliberű produkcióban.
Kép
Avatar
Urzu7
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 733
Csatlakozott: 2006.03.09. 20:14
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Monor

Hozzászólás Szerző: Urzu7 »

Titan A.E.
Húú de rég is láttam, este ismét megnéztem. :D :D
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

Transformers

Rossz robot: elpusztít ember, jó robot: megvéd ember.
Amit ebből az alapkoncepcióból ki lehetet hozni, az sikerült. Majd 2 és fél óra látványos akció, humor, lendület. Csicseregték a madarak, hogy jó lett, de erre nem számítottam. A karakterek teljesen a helyükön vannak, a humor/akció arány kitűnő, látványban pedig simán kenterbe veri az idei szupermozi felhozatalt.
Természetesen világmegváltást ne várjon tőle senki, de azt amit vállal - egy látványos nyári akciómozi - azt maradéktalanul és hibátlanul (!) teljesíti. Ez pedig manapság már nagy szó!

10/10


(Az osztályzat természetesen a saját műfaján belül értendő)
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

Transformers? :D

Alig bírtam magam összekaparni a fotelból. Már nem is a látvánnyal voltam elfoglalva hanem, hanem ATYA-ÚR-ISTEN, mennyi pénz és idő lehetett ezt így összehozni? Vizuálisan NAGYON durva, és tényleg meglepően jó poénokat is beszúrtak. Le a kalappal!
Let's begin, de gozaimasu!
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Transformers

Lehet, hogy a hiba bennem van, de ez az egyik legretardáltabb film, amit életemben láttam. Annyira ostoba, sekélyes katyvasz, hogy az valami borzasztó. Most komolyan, azon kellene nevetnem, hogy egy űrből érkezett robot lepisál egy embert? Tényleg roppant humoros. A többit nem sorolom.

Kb. annyi köze van a Transformershez, hogy Peter Cullen adta a hangját Optimus Prime-nak (ő volt a szereplő eredeti szinkronszínésze 1984-ben), meg hogy belekeverték azt a tekerő-kattogó hangot, amit a robotok akkor adtak ki, amikor alakot váltottak. De itt vége.

Annyira a látványtól sem voltam hasra esve. Persze, ILM meg minden, és nagyon jól nézi ki, csak éppen amikor elkezdenek mozogni, annyira összemosódnak az egyébként is meglehetősen egybefolyó robotalakok, hogy semmit nem lehet kivenni. Az akciórészeknél az operatőr mintha teljesen másra figyelt volna. Alig fogom fel, hogy voltaképpen mi történik, mert a fele mozgás kimarad a képből. Stb. stb.

Egyéb színvonalbeli dolgokról nem ejtek szót, csak egyetlenegyet említek meg, ami aztán ROTFLOL, de tényleg: a legvégén az emberek néhány laza rakétával meg pukkantóval leszedik Megatront. MEGATRONT. Aki a TF világ egyik legrettegettebb alakja univerzum-szerte. Akitől mindenki úgy be volt rosálva addig. Aztán kedvenc főhősünk odanyom egy ortopéd kockát és huss, meg is halt a főgonosz.

Egyszóval EPIC FAIL az egész. Az egyszem pontot csakis Peter Cullenért kapja.


1/10
Avatar
mazsola
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2007.04.16. 10:45

Hozzászólás Szerző: mazsola »

Transformers
Ilyen csúnyán rám még nem néztek moziban... szakadtam a röhögéstől, csak nem akkor, amikor kellett volna :gurul: . A nyáltenger amit Optimus okádni tudott magából... azon csak röhögni lehet. A látvány tényleg rendben volt de ezt a "storyt" még animálva is nehéz lenne emészteni, liveactionnak meg röhejes.
Avatar
Aiko
Profi
Profi
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2007.05.25. 13:47
Tartózkodási hely: Otthon ^^"

Hozzászólás Szerző: Aiko »

Transformers

Én ennél rosszabbra számítottam. Sohasem szerettem az amcsi adaptációkat, de ez valahogy mégis megfogott. Na nem a mondanivalója, amely sci-fi énem határtalanját is feszegeti, hanem a lendületes, pörgős akció, amelyet még néztem volna egy jó darabig. Az amerikai filmekhez képest nem volt sok nyál benne, a poénok ütösek. Egy jó szórakozást biztosító mozifilm, de nem maradandó élmény, ha azt nem nézzük, hogy modern technika vívmányaival milyen effekteket nem teremtettek. Nekem tetszett, bár én nem szeretem a feliratos filmeket, most mégis elengedhetetlennek bizonyul, mert Optimus bácsi hangját mindenképpen meg kell hallgatni (Ha szinkronba lenne tuti, hogy Vass Gábor lépne a helyébe).

Szóval a film nálam 10/8

Én nem követtem az animét, tehát nekem okozott sem csalódást, sem hű, ez megváltás lenne feelinget. XD Linkin Park pedig keményen nyomatja, és a hátterzene is szupi hozzá.
Avatar
Kiharu
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2007.06.26. 18:21
Tartózkodási hely: Pécs, Szombathely

Hozzászólás Szerző: Kiharu »

Snow Cake (Hósüti)

Fogalmam sem volt mi lesz ez a film, meló után, kaja közben gondoltam hogy megnézem. Az első 2 másodperc alatt rájöttem hogy mindegy mi ez mert nagyon jóóó. A magyarázat erre a gyorsaságra Alan Rickman. Ő a főszereplő. A film hangulata eléggé szomorú, de nem az a zokkogós fajta hogy jajistenemholaszázaszsepi, hanem az a fajta amin kicsit elgondolkodik az ember. Egy lány stoppol a film elején, egy frissen szabadult felveszi, de beléjük hajt egy teherautó. A lány meghal, a férfi pedig fejébe veszi hogy elmegy a lány anyjához. De az anya (Sigourney Weaver) valami szellemi betegségben szenved és arról szól lényegében a film hogy ez a beteg(?) nő hogyan éli meg lánya elvesztését. Mindenkinek ajánlom ezt a filmet, engem nagyon megnyert magának.
miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Hozzászólás Szerző: miyume »

mazsola írta:Transformers
Ilyen csúnyán rám még nem néztek moziban... szakadtam a röhögéstől, csak nem akkor, amikor kellett volna :gurul: .
na én kb ezért nem nézem meg. amióta láttam a Shop Stop 2.-t hacsak meghallom a Transformers nevet kitör belőlem a röhögés (aki látta a filmet az tudja miért XD)mellesleg pont így jártam egyszer csak éppen az X-men 3. részén XD
amúgy sem szeretem az ilyen típusú filmeket- de amikor ilyen full "komoly" cuccot akarnak kihozni belőle azt mégkevésbé ( bár az is igaz hogy nem ismerem a rajzfilmet szal halvány lila sincs hogy az milyen, csak tippelek galád módon)
Avatar
Aiko
Profi
Profi
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2007.05.25. 13:47
Tartózkodási hely: Otthon ^^"

Hozzászólás Szerző: Aiko »

Shrek 3.

Kellemes limonádé volt, mondhatni jó pillanatokat okozott nekem ma délután, de úgy álltam hozzá, hogy messze nem múlhatja felül azt az érzést, amit elsőként éreztem a zöld ogree megpillantásakor. Nos igazam is lett. Kicsit elmaradt bennem az hú, de várom már, hogy mi sül ki ebből szorongás. Nagyon sajnálom, hogy az introban sok jó részt lelőttek. (A még jobb poénokat pedig csak azért nem tudták megmutatni, mert hosszabbra sikeredtek, és az intro mégis csak egy kostoló, semmi több - annak kéne lennie ^^ pontosabban - )

Egyedül akkor fetrengtem a röhögéstől, mikor Mazy visszaemlékezik, hogy mit csinált életében, és hogy Armand bácsinak mit kellett kiénekelnie Szőkeként ^^.

Nem tudom, hogy a Shreknek lenne mondanivalója. Valahogy egy nagyon jó rajzfilm, de a Simpsons újszerű, polgárpukkasztó mentalitása már jog védett XD Azért érdekes, hogy mit ki nem tudnak hozni szegény Grimm mesék hőseiből.

Viszont kisgyermekeknek már nem ajánlott. Nem azért mert erőszakos lenne (hehe, jó vicc XD), hanem mert egyszerűen nem értik. Nos ezért említettem, hogy Simpsons féle történet lett. Nagyobbaknak szól, és csak ők tudják megérteni a vicceknek az értelmét. (Mellettünk egy kisgyerek mondta, hogy nem érti, és unalmas, és éppen ezért a mi családi mozizásunkat elszúrta, mivel nem állt be a szája, mert nem kötötte le a figyelmét).

4. rész? Kell is, meg nem is. Kiderül, hogy mit tudnak még kihozni ebből a szériából...
miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Hozzászólás Szerző: miyume »

Aiko írta:Shrek 3.
4. rész? Kell is, meg nem is. Kiderül, hogy mit tudnak még kihozni ebből a szériából...
sztem egyértelműen nem kell. ebben a témában már ellőttek mindent amit lehetett, a 3. film sem érte már el az első kettő szinvonalát így valszeg a 4. már csak borzasztó gyenge erőlködés lenne és én nem akarok csalódni. már van gyerek is, itt a vége fuss el véle. nem kell tovább
Avatar
Aiko
Profi
Profi
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2007.05.25. 13:47
Tartózkodási hely: Otthon ^^"

Hozzászólás Szerző: Aiko »

Az a baj, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy lesz folytatás..., kérdés, hogy vajon van -e gyomrunk bekajálni?
Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan »

lol már.... kinek kell még 4es? sztem már a 3as is elég gáz volt.. legalábbis nekem nem tetszett..
Kép

life is pain, get over it
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan »

matsuo-chan írta:lol már.... kinek kell még 4es? sztem már a 3as is elég gáz volt.. legalábbis nekem nem tetszett..
Egyetértek.
Avatar
Aiko
Profi
Profi
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2007.05.25. 13:47
Tartózkodási hely: Otthon ^^"

Hozzászólás Szerző: Aiko »

Ez minden csak attól függ, hogy kifizetődő lenne-e. A hármas nekem olyan, hogy a többihez képest gyenge, de még mindig szalonképes. Karib-tengerből is készíthetnének ennyi erővel folytatást (Bár amilyen szépen kezdett Amerikában, az első két hét után nagyon megcsapott a nézősereg létszáma, és drasztikusan csökkent a Karib bevétele).... Az a baj, hogy mind a pénzről szól....
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan »

Aiko írta:Karib-tengerből is készíthetnének ennyi erővel folytatást
Én abból csak az első részt láttam, azt is csak egyszer. Akkor szórakoztató volt, de egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésemet a többi rész iránt.
Aiko írta:Az a baj, hogy mind a pénzről szól....
Igen...

Nekem az a bajom, hogy már alig találnak ki új dolgokat, folytatások folytatásaival vagyunk elárasztva...
Avatar
Aiko
Profi
Profi
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2007.05.25. 13:47
Tartózkodási hely: Otthon ^^"

Hozzászólás Szerző: Aiko »

Igazából nem baj, ha többi részt nem láttad, ugyanis az 1. volt a legeredetibb, és akkor mindenki letette a kalapját, hogy nem egy "átlagos" kalóztörténetet tudtak ilyen hitelesen megalkotni. (Az effektek, minden helyén volt). De úgy voltam, hogy harmadszori megnézés után már rohadt unalmas, és nem tud semmi újat nyújtani, nem úgy, mint a Mátrix 1. része, amit újból is meg tudok nézni, annyira érdekes. A második rész nagyon jó volt, nekem nagyon tetszett. A harmadik meg logikátlan, és néha bonyolult, nem tudhatod, hogy most ez hogy jön ide?

Bátran ajánlom, ha feltétlenül meg szeretnéd nézni, bánni nem fogsz semmit sem, mert Depp nagyot alakít, mint mindig...
Avatar
Xellosgirl
Profi
Profi
Hozzászólások: 292
Csatlakozott: 2005.12.17. 12:19

Hozzászólás Szerző: Xellosgirl »

hát az hogy "láttam" annyira nem helyes kifejezés, inkább "úgyahogy megnéztem" a Johnny got his gunt, vagyis a jelenben játszódó részeit, a végén már beletekertem a visszaemlékezésekbe...
Hát az a film... nagyon elgondolkodtató az igaz, de nekem még mindig a hideg futkos a hátamon tőle... Ma meg kivettem a könyvet a könyvtárból, hátha azt bírom idegekkel.
Nem ugorhatok mindig segíteni akárhányszor csak füttyentesz nekem, az nem tenne jót a rossz híremnek.
(Xellos)
Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan »

nekem nagyon tetszett a karib 3. végre egy olyan trilogia ahol nem az első rész a legjobb. sztem szuper volt mind a 3 rész :) a 3ik volt a legszuperebb. az tetszett a legjobban , ha bevették a csajszit kaloznak :D
Kép

life is pain, get over it
Válasz küldése