Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Általánosságban az animékhez kapcsolódó témák.
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

Devil May Cry ep1

Bár nem mondhatnám, h játszottam vele PS-en, inkább csak nézője voltam, de a stílusa akkor megfogott. Most ahogy az első részt megnéztem ez még nem igazán tükröződött rajta. Véresnek véres, de messze nem olyan laza Dante, mint a játékban, bár ez valószínű változni fog. Egy kicsit Hellsinges beütése van neki, ami nem biztos, h jót fog tenni, de az első részből nem jó ítélkezni, úgyhogy egyenlőre még várom a többit.

Pani Poni Dash!

Comment helyett itt egy trailer, ami röviden tömören megmutatja, h miről is van szó. :D Nekem bejön a cucc! :dirr:

Nana

A hangulata tényleg magával ragadó és nagyon valóság szagú anime, az egyetlen ami zavar időnként, h érezhetően inkább a huszonéves női közönségnek készült, akik átélték már ezeket a dolgokat.
Let's begin, de gozaimasu!
Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan »

sose gondoltam volna, de elkezdtem nézni a Narutot :D és nagyon nagyon tetszik :D aki azt hiszi h ez az anime fius v mittomén, h nem neki valo v ilyen hasonlo butaságok, az téved. mert ez az anime super cool ::jthrill::
Kép

life is pain, get over it
Avatar
csemi andi
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 93
Csatlakozott: 2006.08.22. 06:14
Tartózkodási hely: A középkor :-)

Hozzászólás Szerző: csemi andi »

Én most csak annyit tudok mondani , hogy Elfen lied.Igaz, hogy gyenge idegzetűeknek nem való, de naon-naon jó! egyszerűen imádnivalóak a szereplők. 16 év alatt nem negyon ajánlom.(igaz, én 13 vagyok :D )
Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára, mert elüt a villamos!
Avatar
Kuresz
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 190
Csatlakozott: 2006.03.01. 03:21
Tartózkodási hely: Silent Hill

Hozzászólás Szerző: Kuresz »

Shingetsutan_Tsukihime
Most fejeztem be ezt a remekművet. 12 részes, szóval akár egy délután is végezni lehet vele. Bár nem érdemes, mert olyan szinten drámai a vége, hogy most se nagyon tudok mit mondani. Aki szereti a drámák után érzett szomorúságot és ürességet, mely hosszú órákig bebörtözni, annak ez egy kötelező darab.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Hozzászólás Szerző: Ayla »

Naruto Shippuuden-... egyenlőre no comment.(a grafikájától hosszú távon frászt kapok)
Death Note- eléggé az elején vagyok ennek is de nagyon tetszik. Ráadásul nemigazán tudom eldönteni kinek is szurkolok és az ilyet imádom. =) Kár hogy nemkezdtem el nézni hamarabb.....nekemiskellolyanfüzet! XD
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
Edina-chan
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 592
Csatlakozott: 2004.02.07. 08:51
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Edina-chan »

csemi andi írta:Én most csak annyit tudok mondani , hogy Elfen lied.Igaz, hogy gyenge idegzetűeknek nem való, de naon-naon jó! egyszerűen imádnivalóak a szereplők. 16 év alatt nem negyon ajánlom.(igaz, én 13 vagyok :D )
wth :shock: ...
*elvonul a sarokba pókokat számolgatni*

Sikerült befejeznem az Otome wa Boku ni Koishiteru-t. Hát húha. Kedvencem nem lett, az biztos, egy kis kikapcsolódásnak pont jó volt (bár,most fejeztem be 20 perce, és megfájdult a fejem :roll: ). Komolyabb befejezést vártam, de egy 12 részes animétől, ami amúgy sem akar annyira komoly lenni, nem lehet többet várni. ^^'

@Ayumie: én szeretem a Narutot, de a Shipuudennél már a 10. részt is kínlódva néztem meg..szóval abbahagytam bizonytalan időre. :dirr:
Avatar
yetithebeast
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 374
Csatlakozott: 2006.04.26. 14:29
Tartózkodási hely: Banlieue 13

Hozzászólás Szerző: yetithebeast »

Hát most a 7végén újra végig nézzem a teljes FMP gyüjteményem kezdve az első évaddal, majd a Fumoffu és a Second Raid. Szerintem jóóóóóóóóóó lesz :mrgreen: A filmeket majd egy másik 7végén
[url=http://agito_pk.mindenkilapja.hu/]Kép[/url]
Avatar
Edina-chan
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 592
Csatlakozott: 2004.02.07. 08:51
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Edina-chan »

Huh, FMP-be csak belenéztem, de annyira nem fogott meg,bár ha többet nézek belőle, lehet megtetszik. ^^

Lovely Complex
Aranyos, vicces, romantikus, teljesen hétköznapi shoujo anime, és friss, 21-én fog kijönni a 16. része. (nem tudom,hány részes lesz,szerintem maximum 24 vagy 26) Szóval, tegnap kezdtem el nézni, és még aznap megnéztem a 15. részig (a 15-ös részt csak RAW-ban láttam, és csodálkoztam is, hogy 1-2 apróságot kivéve mindent megértettem :shock: ^^'), egyszerűen nem tudtam abbahagyni XD
Szóval, az adott szitu: Egy középiskolás fiú, Ootani, aki meglehetősen alacsony (156cm ~ de ez Japánban úgyse ritkaság XD), és az osztálytársnője, és állandó komédia-partnere Koizumi Risa, a maga 170 cm-ével is eléggé kiemelkedik. Ootani helyes srác, nagyon jól kosarazik, hiába alacsony, a lányok is odáig vannak érte, de nincs barátnője, és nagyon szeretne. Risával is hasonló a helyzet, ő is szeretne egy barátot, minden évben megfogadja, hogy lesz neki, de még eddig nem sikerült. Ootani és Risa mindig egymást nyúzzák (mindenki azt hiszi és mondja,hogy lesz köztük valami), ahol tudnak, keresztbe tesznek a másiknak, fogadnak, hogy kinek lesz előbb valakije, stb. Aztán Risa kezd rájönni, hogy neki nem is kell senki más Ootanin kívül (és a magassága annyira nem is érdekli), csak a sráccal az a gond, hogy iszonyatosan vak, még akkor sem jön rá,hogy Risa őt szereti, amikor a szemébe megmondja neki hogy "Ootani wo suki desu" ~ XD Jókat lehet rajta dőlni, meg izgulni, tényleg tipikusan shoujo anime.. nem nagyon nézek ilyeneket, de ez most megfogott.^^
Nah, nem nagy durranás egy anime,de kikapcsolódásnak tökéletes.^^
Avatar
outsyder
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 863
Csatlakozott: 2006.05.05. 14:00
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: valahol a dimenziók között...
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: outsyder »

a Lovely Complex FUN!!!4XD
bár grafikailag nem mindig van a toppon (bár a legtöbb esetben nagyon jól illik az animéhez), nem semmi amikor Ootani meg Koizumi írtják egymást! a romantikus része meg... Ootani olyan hülye, h az már fáj. a live action-be belenéztem, mert azért kíváncsi voltam, h mégis hogy oldják meg, de annyira nem tudok napirendre térni az ilyen filmekben nyújtott "színészi teljesítmények" fölött, h inkább elnapolom. :dirr:

a Sky Girls elég szolídan indul, ha így folytatja, akkor talán egy Xenoglossia-hoz hasonló kellemes kikapcsolódás lesz belőle. :cool:

amúgy meg DBZ éjjel-nappal! :D még a hónapban szeretnék végezni vele, aztán jön a GT...
Kép
miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Hozzászólás Szerző: miyume »

outsyder írta:a Lovely Complex FUN!!!4XD
jujj nagyon jóóó!!!
annyira tipikus az egész de nagyon élvezem XD ahogy az idiotizmust ötvözik a romantikával.... a grafika néhány pillanatban engem a one piece-re emlékeztet-elsősorban a szereplők arca-csak szebb kiadásban persze- de lehet, hogy ez csak az én kattanásom ^^"
szórakoztató :D
Avatar
Edina-chan
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 592
Csatlakozott: 2004.02.07. 08:51
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Edina-chan »

Ja, várom a LoveCom befejezését..:3
Ootanit imádom, kis aranyos..csak marha.^^" A live action-ben is imádom (Koike Teppei ~ <3), viszont Risa ott valami borzalmas. Nem tudom, ennél csúnyább színésznőt nem találtak? És az a túljátszás..hihetetlen^^' Na mindegy.
Mostanában Gantzot nézek (és ha fáradt vagyok, mindig Gackt-tot akarok írni helyette..hát nem igaz már, most is majdnem így postoltam XD), a topicjában írtam is egy kis véleményt.
Avatar
Aiko
Profi
Profi
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2007.05.25. 13:47
Tartózkodási hely: Otthon ^^"

Hozzászólás Szerző: Aiko »

Devil May Cry első epizódjának linkét előre is köszönöm én is. Habár még úgymond fogalmam sincs, hogy miről szól, a zenéje, legalábbis egy szám nagyon megfogott, így elképzelhető, hogy utána nézek XD
Avatar
NeoExDeath
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2003.11.18. 20:39
Tartózkodási hely: Pest City
Kapcsolat:

-

Hozzászólás Szerző: NeoExDeath »

Hi.
Régebben igencsak anime rajongónak mondtam magam, de már kinőttem pár éve, azóta csak a régi kedvenceimet veszem elő néha. Aztán pár hónapja belefutottam a Death Note-ba, és nagyon magával ragadott.
Valami hasonló, kicsit komolyabb hangvételü sorozatot keresek, ami nagyon jó, és megkapó. Ezért is jött be a DN, sztem egy nagyjából felnőtt számára is fullosan élvezhető. Amit kerülnék az a kislányos, tinédzser vígjátékok, stb.
Valaki tud ajánlani valamit esetleg ? :)
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Hikari »

Monster szerintem eléggé hasonló, szintén élvezhető felnőtt fejjel.
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Nagyon sok anime van ami felnőtteknek is való , pl én is már 27 vagyok, de engem leginkább a fantasy, történelmi drámák kötnek le.
Death Notehoz hasonlót nem tudok, de ajánlom a Chrno crusadét, Miragét, Fate Stay Nightot, Scrapped princesst, bár utóbbit azt hiszem 4 éve már láttad.

De pl a Gankutsuou is komolyabb anime.
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Komolyabb? Hát, ami szerintem beleesik ebbe a kategóriába (többek között, persze), azok a következők:

Berserk, Boogiepop Phantom, Bubblegum Crisis 2040, Cowboy Bebop, Hajime no Ippo (ez sportanime, de ettől még nagyon is jó), Legend of Galactic Heroes (ez a nagybetűs ANIME, a legjobb sorozat, amit életemben láttam, és nem hiszem, hogy bármi is überelni tudná), Serial Experiments Lain, és még van pár, csak nem jut eszembe.
Avatar
Sendan
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2007.07.29. 14:57
Tartózkodási hely: az univerzum egy távoli szegletében...

Hozzászólás Szerző: Sendan »

Hát, szerintem komolyabb animénak elmegy a Samurai 7 is vagy a Jigoku Shoujo. Engem eléggé megkaptak, de az abszolút kedvenc a Hellsing vagy a Wolf's Rain. :)
A jövő az anime-ké!!! :-P
Avatar
marci_attila
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2007.06.20. 23:30
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: itt
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: marci_attila »

Szerintem a Memories is élvezhető felnőtt fejjel.
Am I a wanna-be transexual just because play a female character? ;)
Avatar
ecoban
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2006.03.29. 18:55
Tartózkodási hely: Iserlohn

Hozzászólás Szerző: ecoban »

Csak csatlakozni tudok Legend of Galactic Heroes-nál kevés komolyabbat találsz (jobbat pedig lehet egyet sem).

ON:

Devil May Cry: Agyatlan, kissé gyermeteg szörnypusztítás, nagyon laza karakterekkel, szépen megrajzolva. Kikapcsolódásnak nem rossz, de a világot azért nem váltja meg.

Mostanság még mindig a Moribito, Darker than Black (ez utóbbi most kezd csak beindulni igazán 14-15-16-os részek kiválóak voltak) és Claymore van terítéken, sztem mind3 elég jól sikerült darab
If you are falling off a cliff, you may as well try to fly, you have got nothing to lose.
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Hozzászólás Szerző: Junchi »

>NeoExDeath

Egy szó: Monster. A DN vetélytársa viszont full kevesen ismerik. Nekem nagyon bejön a sorozat, IMHO egy remekmű és a Manga-ja meg [CENSORED]jó (Elfogult vélemény nyilvánítás).

Na de miket is nézek mostanság:

Bleach - Nemrég kezdtem el, remek darab. Ennyi elég is róla.

Monster - Ld. fentebb

Basilisk - Középkori-szuperképességekkel rendelkezős-nindzsázós-hentelő-kalandos (Szerintem!) Ja és Yaaaaaaaay!! Animáció és karakterek.

Claymore - Az elején még elég lapos volt a cuccos, de ahogy haladok előrébb, egyre jobb és jobb.

Chrno - Egy biztos: Aion miatt már érdemes megnézni :D

Ayakashi Ayashi - Szintén egy remek darab a Bones szárnyai alól.

Devil May Cry - Üüüüberkúúúúl Dante és a monszta riválisok.

Seirei no Moribito - Nagggggyon látványos ZOMFG szemtáplálék.

Death Note - no comment... Must see it darab és annyi.

És asszem ennyi. Lehet válogatni :P
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Junchi írta:Claymore - Az elején még elég lapos volt a cuccos, de ahogy haladok előrébb, egyre jobb és jobb.
Szerintem pont az elején volt jobb, úgy a 12-ik részig, de utána teljesen spontán agyatlan és ROTFLOL hentelésbe ment át (például az a rész, amikor Clare felszeleteli Opheliát, enyhén nevetséges, a többiről most nem beszélek. Remélem a végére kicsit összekapja magát, mert bőven lehet jobb, mint az átlag.

Szóval nem mondom, hogy nem várom a folytatást, de azért elég kritikus szemmel tekintek rá. Mindesetre egyszeri megnézésre mindenképpen ajánlott annak, aki szereti a keményebb, véresebb stílust.
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

Aiko írta:Devil May Cry első epizódjának linkét előre is köszönöm én is.
Devil May Cry ep1
Let's begin, de gozaimasu!
Avatar
Shisou
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 73
Csatlakozott: 2007.06.17. 16:21

Hozzászólás Szerző: Shisou »

School Rumble 4ever!

Végignéztem az első évadot és az Ovákat, jöhet a 2nd semester! A kezdeti hihetetlenül ütős poénokat nehéz túlszárnyalni, és ez (megítélésem szerint) nem is igazán sikerül, mindenesetre a sírva röhögős részek most sem maradnak el. Eri herceg Harima hercegnő megmentésére indul, bemutatkozik a Sawachika-család nehézsúlyú lakája, Tenma újabb ádáz csatákat vív a curry ellen Karasuma szívéért, Hanaiék elkártyázzák az osztályt, stb. stb.

A SR a GTO mellett talán az egyetlen school-life/comedy anime, ami igazán elnyerte a tetszésemet. Szóval... aki még nem látta, az ugorjon neki bátran! :D
"Humans don't fight for principles and philosophy. They fight for the person who embodies their principles and philosophy. They don't fight for revolutions, they fight for the revolutionary." ~ Yang Wenli
Avatar
marci_attila
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2007.06.20. 23:30
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: itt
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: marci_attila »

Én tegnap fejeztem be a School Rumblet (az első sorozatot)
Az eleje nagyon agyamenten vicces, a közepén volt pár rész, amin unatkoztam, de tetszett az utolsó két rész, és nem is éreztem lezáratlannak (pedig az :D ). De jöhet a folytatás :D csak picit pihenek előtte valami mással :D

Aztán ma megnéztem az Arc the Lad hátralevő 6 részét. Hát ez olyan azért nem bántam meg, hogy megnéztem, de azért nem az a hú de ezerszer meg fogom még nézni kategória volt számomra.

És ma megnéztem a Bleach új részét is.

Ezeket néztem mostanában :D
Am I a wanna-be transexual just because play a female character? ;)
Avatar
NeoExDeath
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2003.11.18. 20:39
Tartózkodási hely: Pest City
Kapcsolat:

thx

Hozzászólás Szerző: NeoExDeath »

Köszi mindenkinek a válaszokat :)
Mostmár van miből válogatnom :)
Válasz küldése