Hozzászólás
Szerző: Ellie17 » 2007.08.22. 07:18
Csodáljuk együtt L-t zsenialitása miatt! És sírassuk meg, mert Kira változásának szele őt is magával sodorta. Raito tényleg elővigyázatlan volt kezdetben, de nem is gondolta, hogy a könyvvel tényleg meggyilkolhat valakit. Csak amikor beteljesült, de még akkor sem akarta nagyon elhinni. Aztán jó sok embert megölt... nos nem tudom, ki hogy van vele, de én ilyen esetben nem egy természetfeletti erővel bíró gyilkosra kenném a dolgokat. Másrészt nem tudom mit gondolt Raito, akárhogy nézzük ő is csak egy nyomorult ember volt, aki gyilkolásra adta a fejét. Értem én a nagy monológokat, hogy jobb világ, és bűnözés nélküliség, de most komolyan ezt csak magának akarta bemagyarázni. Élvezte a hatalmat és szeretett ölni. Halvány búntudat sem látszott a szemében. A taktikus Raito érdekes volt, de a vége felé már szerintem megőrült. Az új világ istenei leszünk én meg te kezdetű mondatai, amelyek eseményben való beteljesülése valljuk be tragikusra sikerült.
Erről eszemne jut egy kérdés. Nem tudom Spoilernek minősül-e szóval fehérrel írom:
Kira elkötelezett híve volt a riporternő, akivel később szoros kapcsolatot épített ki, ő lett a szóvivője. Ám a nőt elrabolták, Mello édipofa. Mellot megölte, ahogy a Kira által adott papírdarabra ráírta a férfi nevét. Raito telefonált neki, és elmondta, hogy a lánynak egy dolga van még. Felhívni Mikamit, hogy továbbra is ítélje el az embereket. Light-kun elővette az órájába rejtett papírt, és ráírta a nő nevét. De Mikami is leírta vele egyidejűleg. Mikor erre fényt derítettek, elmagyarázták az esettel kapcsolatban mi az észrevételük. Merthogy megtalálták a nő nevét Mikami könyvében... mégvalami a legvégén megoldott lapcserélgetős dolog sem világos. hogy is volt ez? N-ek kicserélték, de Raito is, és így tovább, szóval nem értem, hogy ha már mindenki ide-oda cserélgette, mégis hogy hamis lapra írtak, ha Mikami még ellenőrizte is mindig az eredetiségét. Mikami is őrült.
Nem is beszélve Raito kis házakedvencéről Misáról. Nos ő egy kis kirakati bábú, aki csodálta Kirát, szerelmes lett Raito-ba, állítólag nem azért, mert ő Kira, ennek tetejébe még ő volt a második Kira.
És még valami a hamis halál könyvének mi szerepe volt? Mert mintha animében is lett volna nemcsak Live action-ban.
A sötétség karjai hívogató ölelésként csábítanak el,
És mi csak zuhanunk a végtelen mélybe, utána kapva.
Vágyjuk, mint a beteljesületlen szerelmet,
A fényt, mert ugye a sötétségből születtünk meg. By Ellie17
http://magasroptugondolatok.blogol.hu/