Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Általánosságban az animékhez kapcsolódó témák.
Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Jaaku »

Tegnap este épp amvbe kerestem animét anidb-n, amikor is ráakadtam a Freedomra. Így az első rész után, elég jó kis sci-finek tűnik (az lehet hogy csak én nem halottam róla eddig semmit?), Katsuhiro OTOMO character designával (Akira fanoknak kötelező :D).
Kép
Avatar
Keshik
Profi
Profi
Hozzászólások: 205
Csatlakozott: 2004.03.18. 09:48
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Keshik »

Ohh well ... Most néztem meg a Macross Frontier első epizódját. Szép CG. És hozza az egyéb Macross traiteket is. Kapásból az első epizódban epikusnak ígérkező csatajelenet kezdődik, persze úgy hpgy a Valkyrie-k egy koncert idején szállnak fell, és naná, hogy a dal végigkiséri a task force indítását. Ezen túl sok minden még nem mondható el, kivéve talán az, hogy a Macross 7-hez hasonlóan idétlen karaktertömeget fogunk látni a sorozatban, ha így folytatják. És persze elmaradhatatlanul egy középiskolás repülni kedvelő srác az epizód végéig beleül egy csúcskategóriás vadászgépbe ...

Gyakorlatilag minden kipipálva. lehetséges szerelmi háromszög egy fiatal pilóta, a sztárénekesnő és egy everyday girl között, cúnya alienek, alakváltó mekák stb. stb.

Gyanúsan macrossnak tűnik ^^
"Before we let euphoria
Convince us we are free,
Remind us how we used to feel
Before when life was real."

The Delgados- The light before we land
Avatar
benji
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 113
Csatlakozott: 2006.11.17. 10:27
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: benji »

Szép az új Macross na. Az űrflotta lélegzet elállító - hát igen, ezt tudja a CG. Ami külön tetszett: a stáblista alatt felcsendülő dallamok. Valahol én ezt már hallottam :D
A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny.
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

A LITTLE SNOW FAIRY SUGAR-t próbálom nézni, de nem olyan egyszerű mint gondoltam, mármint nem olyan egyszerű mindig rákattintani a köv. részre.., valaki tudna mondani vmi pozitívat? olvastam valahol, h van benne dráma is, sokat kell rá várni? :D
Avatar
novalisk
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2006.03.22. 04:58
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: novalisk »

Mondok egy kis pozitívat is: ha lent van a cukorszinted ez biztos visszanyomja a helyére ^^
Egyébként többször is lesz benne kisebb-nagyobb dráma, és ha nem kapsz cukormérgezést egész szerethető anime =)
Avatar
outsyder
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 863
Csatlakozott: 2006.05.05. 14:00
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: valahol a dimenziók között...
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: outsyder »

a második sorozat örömére újranéztem a Genshiken-t és az ovákat:D
Kép
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Hozzászólás Szerző: Ayla »

Devil May Cry = ) :cool:

aztán Lucky Star.

jó nagy különbség van a kettő között :D
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

novalisk írta:Mondok egy kis pozitívat is: ha lent van a cukorszinted ez biztos visszanyomja a helyére ^^
Egyébként többször is lesz benne kisebb-nagyobb dráma, és ha nem kapsz cukormérgezést egész szerethető anime =)
Ha még csak édes lenne, de sokszor inkább idegesítő volt :? , már szinte Sagat sajnáltam.. :) Nem nagyon kedvelem a too noisy karaktereket és Sugar ízig-vérig az! :D viszont nagyon megkedveltem Gretat, sokszor messze kawaiib volt a többieknél, az a zavarodott arc amit néha vágott, bőven megérte a várakozást, na meg az a kiejtés "waTAKKSHIno", kár h ritkán vannak ilyen karakterek.. Összegzésképp egyszer ezt is meg lehet nézni olykor egész kellemes hangulata volt.. mondom ezt azért is mert épp havazik itt és solo paino szól a winapmból és fura, de van egy kis feelingje az egésznek :)

De ez a és a Bamboo Blade utána kéne vmi földhöz ragadtabb. van az őszi animek között vmi ilyesmi, belekezdett valaki vmibe is?

ui: a Magical Nyan Nyan Taruto is baromi aranyos volt, abba is hagytam a 2^. résznél.., de esetleg ha valaki azóta talált volna egy neko lányos animet, akkor arra is kiváncsi vok ^^
Avatar
Shinzo
Profi
Profi
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2006.08.15. 22:37
Tartózkodási hely: Dark Zone
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Shinzo »

Maou Dante :D Nem mai darab, de nem is túl régi, 2002-es és mindössze 13 rész. :wink:

Három rész után kijelenthetem, rég láttam ilyen igen erősen brutális, véres és nem utolsósorban izgalmas animét... és eddig tetszik. :D
Bár a történet lényege még nem derült ki számomra, bizonyos dolgokra már lehet következtetni. Érdekes volt és egyben meglepett viszont a bibliai vonatkozása. Ha valaki szereti a misztikus-hentelős-szörnyes sztorikat vagy pont ilyesmire vágyik vagy csak kíváncsi egy ilyenre, annak nagyon is ajánlom, szerintem nem fog csalódni benne. :cool:
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

A következő áldozat a Red Garden lesz, de addig is amíg lejön nézni kell vmit, így esett a választás a Nurse Witch Komugi-ra és...és a ritka idióta besorolást ez is megkapta. Bár visítás az egész most kivételesen örültem, h rövid, mert ugye a jóból is megárt a sok.. miközben néztem lejött az xxxHolic, de pár oerc után kénytelen voltam megnézni, h műfajilag hová is tartozik és amint megláttam azt h vígjáték nyomtam is az alt+f4-et. Majd félve belekezdtem a Noir-ba és úgy tűnik h ez jó lesz.. :D Furcsa mert nem az az anime ami leköt a monitor elé, mégis jólesik nézni, részben emlékeztet a Bourne rejtélyre (a könyvre) ami nagyon tetszett, így ezzel tutira elleszek a Red Gardenig.
Avatar
zlay
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2006.12.07. 20:08
Nem:
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: zlay »

A Noir nagyon jó lesz, most én is azt nézem. Így a a 19. részig még nem kellett csalódnom benne, persze a végét még elszúrhatják, de ha hozza a Madlax színvonalát, azzal se lesz gond.
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Zlay írta:A Noir nagyon jó lesz, most én is azt nézem. Így a a 19. részig még nem kellett csalódnom benne, persze a végét még elszúrhatják, de ha hozza a Madlax színvonalát, azzal se lesz gond.
A Noir készült előbb, és ugyanaz a stúdió az elkövető, úgyhogy nem lesz gond. :D A két sorozat annyira hasonlít, hogy ha a soundtrackjeiket összekevered, fel sem tűnik, hogy két külön sorozathoz tartoznak. xD
Avatar
zlay
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2006.12.07. 20:08
Nem:
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: zlay »

Tudom, hogy a Noir a korábbi, de én a Madlax-ot láttam előbb, szóval ahhoz viszonyítok :wink:
Mostanában nézegetem a Jigoku Shoujo Futakomori-t is, ha épp olyan a kedvem. Jó kis hangulatot tud teremteni, az ending animációja pedig gyönyörű.
Avatar
DeluksZ
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 530
Csatlakozott: 2004.07.29. 22:44
Tartózkodási hely: Szeged-Budapest

Hozzászólás Szerző: DeluksZ »

Most végeztem a Pale Cocoon című alkotással, és hasonló érzésekkel kapcsolatam ki a MPlayert, mint rokona, a Hoshi no Koe után. Be kell valljam, amíg nem olvastam az oldalon az alkotás ismertetőjét, azt hittem, hogy egy újabb Makoto darabot nézek. A CG nagyon eltalált, az anime disztópikus hangulata tökéletesen átjön, habár a végével vannak némi értelmezési gondjaim. 23 perc tökéletes audióvizuális élmény. Feltétlenül ajánlom mindenkinek, aki nem csak a sorozatokat, vagy a hosszabb OVA-kat részesíti előnyben.
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Saiyuki

Adva van négy pasi, akik azt a küldetést kapják az istenektől, hogy utazzanak nyugatra, mert ott a gonosz készülődik valamire (egy ötszáz éve halott nagyhatalmú démon feltámasztásán ügyködnek).
A fő sztori az nem nagyon akart előre haladni, helyette rövidebb történeteket kaptunk, és a sorozat inkább a karakterekre koncentrált. Ezzel még nem is lett volna gond, mert szerintem a főszereplők (khm... bishik) elég jól ki voltak találva ahhoz, hogy működjön a dolog, de a készítők ellenállhatatlan késztetést éreztek rá, hogy telenyomják az egészet fillerekkel (ezen a téren főleg a második szezon jeleskedett). Ezek néha már olyan szintem bugyuták voltak, hogy komolyan fontolgattam, hogy sutba dobom az egészet. De szerencsére ilyenkor mindig sikerül előrukkolniuk valami értelmes sztorival, ami újra meghozta a kedvemet a sorozathoz.
Ha a fillereket nem számolom, akkor jó sorozat volt, igazán kár volt így elszúrni. Inkább lett volna rövidebb.
Kép
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

o.O Na ez a WTF! Sőt, a hét wtf-je! H2O Az első percben brutálisan lekombóznak 2en egy csajszit, majd megjelenik egy vak fiú, aki egy vaddiszó elől menekül egy másik csajszival, aki azt állítja magáról, h szellem (spirit), majd ugrunk az iskolához, ahol pár moe leányzó butáskodik/viccelődik, majd átcsap ecchibe az egész és a rész végén megint megagyalják az első csajt (bár ezt már nem mutatják). Ezeket leszámítva klisédömping az első 10percben megvolt, de a műfajára nézve (Comedy, Drama, Psychological, Romance, Slice of Life, Supernatural - ezt komolyan gondolják?) igen érdekes anime lesz ez... Kiváncsian vároöm a folytatás, már csak azért is, mert az első gondolatjaim közt volt az is, h ilyennek kellett volna lennie az ef tale of memories-nek (nem tom honnan jött ez, de majd kiderül).

Persona -trinity soul- Úgytűnik a tavasz nem lesz lightos, bár nem szeretem annyira a misztikus "fantasy" cuccot, de ez viszont elég komoly hangulatúra sikeredett, a karakterek is szimpatikusak és a rajzolása is tetszik, így valszeg ezt is nézni fogom.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Tudom, ez a cucc itt majdnem annyira fikázás tárgya, mint mondjuk az Elfen vagy a School Days, de a harmadik résznél tartok, és eddig szerintem tök fun. XD Igaz, én meg sem próbálom összehasonlítgatni a valós életben lévő politikai helyzettel, de minek is kellene? Lehetne a sztori az is, hogy "X Birodalom leigázza Y országot", nem a név a lényeg, hanem Lelouch "szemétkedése". XD Pizza Hut pedig még nem is volt. :) (Btw, még az is most kezd kiderülni, hogy miért lett hazaáruló a srác.) Aztán mi volt még? Jah igen. Nekem tetszett, hogy ez megint egy olyan anime, hogy rendesen pörög, most a harmadik részben már ott tart, ahová más animék csak 10 rész alatt jutnak el. Igaz, az kicsit érdekes, hogy a srác megkapja a szemkontatktusos erejét, és el sem gondolkodik rajta, hogy ez mégis hogy lehetséges, sőt, rögtön tudja használni is. XD (Bár a képekből ítélve a csaj adott neki valami 5 másodperces gyorstalpaló tanfolyamot telepatikusan, ahol elmagyarázta neki a cucc eredetét/működését, stb. XD Már csak a nézőt kell majd valamelyik későbbi részben is beavatniuk a részletekbe. XD) Fanservice sajnos eddig még nem sok volt (bár egy fürdőruhás rész már igen), viszont később elvileg lesz itt közös fürdőzés is, meg "sztriptíz" a zuhanyzóban. (Ezt csak azért írom, mert sokak figyelmét elsőre ez hívta fel a cuccra, köztük az enyémet is.:dirr:) Jah, viszont a lányok örülhetnek, Lelouch rengeteg pozőr fejet vág. XDD (Az nagyon ott van, amikor az első OP végén leveszi a futurisztikus "Griffith-style" sisakját, aztán belenéz a kamerába, úgy, hogy csak a szemét mozdítja. XDDDD Szerintem ez amúgy fizikailag szinte képtelenség, de kit érdekel, tök fun. XDDD) Ha már OP: az OP rulez, az ED meg nem, de elvileg úgyis lesz itt még több verzió a 25 rész alatt. :) (Imádom a Sunrise-t. :D)

Akkor, hogy kiknek ajánlom?
1. Akik szeretik az olyan cuccot, ahol megalomán állatok vágnak hülye fejeket. (Ugyanezért tervezem a Death Note megnézését. XD)
2. Akik szeretik a mechákat. (Jómagam nem rajongok értük, de itt egész elviselhetőek, mivel Lelouch közben kommentálja az eseményeket egoista módon. Eddigi best a "Csak emberekkel ne kezdjen az ember..." volt. XDD)
3. Akik szeretik a fanservice-t bishounenekkel, és bishoujokkal. :) (Nekem ez dupla élvezet, mert a lányok szépek, Lelouch meg annyira pozőr, de mintha ezt már írtam volna... XD)
4. A történet alapfelállása valóban elég wtf, ahogy itt Rage írta korábban, de később jobb lesz, ahogy látom, másrészt mint már írtam, itt nem annyira az a lényeg, hogy brittek vs. japánok, hanem inkább felkelők vs. nagy gonosz birodalom. Szal lehetne akár Star Wars is, csak itt a felkelőknek van egy "Supermanjük". XD (Jah, most látom, hogy az ismertetőben is írták, hogy vonatkoztatható a helyzet a Föld bármely elnyomott országára, igaza volt.) Szerencsére a harmadik részben már volt egy olyan jelenet, ami azért eléggé megdöbbentett, és képes voltam komolyan venni, úgyhogy a pozőrködés ellenére a végére talán egy komoly és jó sztori is kisülhet a dologból, így azoknak is ajánlom, akik az ilyesmit részesítik előnyben. :)

Három rész alapján ennyit tudok mondani, remélhetőleg a végéig ilyen marad, vagy még jobb is lesz, és akkor simán eléri majd nálam a 8/10, esetleg 9/10-es értékelést. :)

Mellette pedig természetesen D.Gray-man, aminél most tartok a 60. résznél, és még mindig csak úgy tudom jellemezni, hogy überrulez. :) Ugyan most 5 résszel le vagyok maradva, de ez sem miattam, hanem a gépem miatt volt, és most már lassan folytatom.
Kép
Avatar
Gensou
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 172
Csatlakozott: 2007.08.13. 22:58
Tartózkodási hely: Újpest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gensou »

A Code Geass szerintem is jó, áprilisban lesz a második szezon, várom is =) (Bár az előzetesek alapján erőltetettnek tűnik...)
A "Szent Britannia Császárság" alatt sztem nem Nagy-Britannia értendő + amúgyis jövőben játszódik, szal sztem fölösleges belevinni a politikai helyzeteket.
Az meg egyszerűen zseniális, ahogy Ruru hadonászik xD Fukuyama Jun is nagyon jó munkát végzett a seiyuu-ja ként =) Suzaku viszont annál idegesítőbb 9_9;

Új animék után keresgélve jutottam el a Rosario + Vampire-hez, ami egy szörnyiskolába került fiúról szól. Két részt láttam, de átlagos háremanimének néz ki eddig...
Kép
do the impossible, see the invisible
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Gensou írta:Új animék után keresgélve jutottam el a Rosario + Vampire-hez, ami egy szörnyiskolába került fiúról szól. Két részt láttam, de átlagos háremanimének néz ki eddig...
Nekem ez már tavaly november körül felkeltette az érdeklődésemet, majd ebben is belenézek. :) Mondjuk abból indultam ki, hogy a Karin után ebben az animében volt a második olyan vámpírlány, aki bejött. XD
Kép
Avatar
SoonDead
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 471
Csatlakozott: 2006.05.19. 12:12
Tartózkodási hely: Legott
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: SoonDead »

Megnéztem a Gunslinger Girl második évadjának első részét és kicsit csalódás volt. Nem volt vele különösebb baj, csak épp különösebben jó sem volt.
Az OP szép, de annyira nem hogy mégegyszer meg akarjam nézni.
A rajzok nem csúnyák, inkább átlagosak.
Hanggal semmi baj.
A gyenge pont talán az animáció volt. Az első évadtól megszokott gyönyörű kidolgozottságú akció helyett egy igazán közönséges lövöldözést kaptunk, és volt egy jelenet amikor a tüntető tömegeket mutatták amikor nem is volt animáció, csak kicsit mozgatták a képet, hogy mozgalmasnak tűnjön. Ez még a Narutonál nem is zavart volna, de itt azért többet vártam.
Nem akarom leírni egy rész után, mert ez még csak bevezető epizód volt bármiféle történet nélkül, szóval még beindulhat a dolog.
Annyi a pozitívum, hogy be kellett ismernem, hogy az első évadban több volt mint gunz with loliz. Mert az itt is van viszont ennyi mégsem elég.

A Sayonara Zetsubou Sensei második évadja viszont zökkenőmentesen indul (semmi nem változott az előző évadhoz képest).
Kép
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

Titkos írta:Nekem ez már tavaly november körül felkeltette az érdeklődésemet, majd ebben is belenézek. :) Mondjuk abból indultam ki, hogy a Karin után ebben az animében volt a második olyan vámpírlány, aki bejött. XD
Egyszerűen zabálni való! :D Naggyon kawaii lett! ha másért nem is, max ezért fogom nézni.. :D

Közben betaláltam 2 "gyerek mesét" is The_Origination és Kaiketsu_Zorori. utóbbit végig is tudtam nézni, ha időmilliomos lennék és unatkoznék, lehet, h több időt is szánnék rá. Nem mondom, h jó, vagy ilyesmi, de épp nézhető sztem. :D

Háhá :D Hatenkou_Yugi Bár itt is már az intronál 'x'-et akartam nyomni, de ez esetben vmi jóról maradtam volna le. Legnagyobb meglepetésemre egy szórakoztató magical animere leltem! :lol: Mivel nagyon kevés ilyet láttam ezért nem tudom 100%-osan megerősíteni, de az első rész nekem klisémentesnek tűnt, ami azért mostanság elég ritka, ha így fogják folytatni, akkor ezt is szeretni fogjuk.. :)
Avatar
Kiharu
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2007.06.26. 18:21
Tartózkodási hely: Pécs, Szombathely

Hozzászólás Szerző: Kiharu »

Amik mostanában terítéken voltak/vannak:
Haibane renmei: Jól indul, és véleményem szerint mindvégig ugyanolyan jó marad. A végével nem volt semmi problémám, pedig több fórumban is olvastam, hogy sokan kifogásolják. Lassan egy éve szemeztem a sorozattal, most végre sort kerítettem rá. Kedvenceim közé került, igaz amit mostanában nézek az mi nd így jár. Lehet, jól választok... :mrgreen: Maga a sorozat érzelemdús, és az ember valahogy folyamatosan teszi fel a saját kérdéseit nézés közben. Én kaptam válaszokat.

Sailor Moon Sailor Stars: Egyszerűen kötelező. Kihagyhatatlan.

Sayonara Zetsubou sensei: Még csak az első sorozatnál tartok, 6 részt láttam eddig. De naggggyooon beteg. Imádom. :mrgreen: Azonban most kezdtem belegondolni, ha jobban megnézem egész komoly mondanivalója van. Nem tudom, én így éreztem. Az opening/ending alatt futó képek számomra először valahogy sokkolóak voltak, valamint a zene is felettébb érdekes. Most, hogy megszoktam tetszik. Egyetlen bajom, hogy eddig csak 6 részhez volt fent felirat magyarul...és az angolom, hát, mondjuk úgy hogy nem a legtökéletesebb. ^^" Mindegy, majd csak lesz valami.

Saint beast:
Az első rész került eddig megnézésre. Bevallom a sztorit kifejezetten laposnak tartom, viszon csini fiúkák vannak benne bőven. :mrgreen: Unalmasabb délutánokon tökéletes, végig fogom nézni.
Avatar
Narumi
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1388
Csatlakozott: 2004.05.04. 14:36

Hozzászólás Szerző: Narumi »

Dea†h No†e

Nem tudom mi szállt meg, hogy elkezdjek nézni egy tömeghisztériás sorozatot, de ez most nagyot ütött nálam, wazze. És tök izgalmas. 8 részt néztem meg eddig belőle, szinte egyhuzamban, és nagyon élvezem. :D (Azaz folyamatosan sikítok, röhögök rajta, leesek a székemről és hasonlók, sírba kergetve ezzel a körülöttem levőket. xD;)
Kép
心在るが故にお前のすべてを欲する
"Because I have a heart, I lust for all that you are"
Avatar
Shinzo
Profi
Profi
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2006.08.15. 22:37
Tartózkodási hely: Dark Zone
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Shinzo »

Go-Go-Go! :wwhip:

Maou Dante után..."új" kedvenc a láthatáron, méghozzá a Devilman és társai. :twisted:
Vagyis először jöjjön az alapsorozat, mely már "könnyfakasztóan" egyidős velem. ::bawl:: Aztán a 3 OVA-ja és végezetül láss csodát (mely sajna minden csak nem az :drop:) az élőszereplős movie-ja. De ezzel mégsincs vége, mert ott van még a Devilman Lady, ami az első alapján készült "lányosított" és nagyon jónak ígérkező sorozat. :vigyor:

Sőt... eme szélsőségesen brutális és apokaliptikus sorozatok után majd ezekkel készülöm feldobni magam. ::^_^::
Genocyber, Bio Hunter, La Blue Girl/Lady Blue/La Blue Girl Returns, Urotsukidoji, Apocalypse Zero, Oni Tensei, Angel Core, The Last Kunoichi.
Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan »

XXXHolic-ot kezdtem el töltei. még nem néztem bele, de remélhetőleg izgalmas anime :D
Kép

life is pain, get over it
Válasz küldése