Félreértés ne essék,én nem vagyok kocka,csak az a személyes véleményem,hogy a gépeknek is van "lelkük".Van,amelyik mellett jól érzed magad,és öröm vele dolgozni,de van amelyik meg olyan mintha az ellenséged lenne,állandóan lefagy,kiakad.
Azzal is tisztában vagyok,hogy ez a topik nem teljesen erre az animés oldalra való,nyugodtan tessék megdorgálni érte

Hogyha már így elkezdtem a dolgokat,akkor bemutatnám jelenlegi gépeimet:
Titus:10 éves már,jelenleg letöltőgépként használjuk,sebessége végett másra nem is alkalmas.(1Ghz Celeron)Kedvenc gépem,szívesen ülök le elé,sok kedves emlék fűződik hozzá.Még annyit hogy jó hangos az egész masina.
Primula:A saját használatú gépem.Tavaly raktam össze alkatrészenként, nem a szüleim vették nekem,hanem saját magam raktam össze.Mivel nem vagyok valami rendszerető, a gépben sincs rendezve semmi.
A házat megpróbáltam átfújni feketére,de az elfogyott félúton,a másik felét pedig metál-babakékre fújtam le.Elég murisan néz ki.A tápból az eredeti ventik kihaltak,az újak legalább olyan hangosak mint a régiek,de legalább hűtenek.A ház oldalában egy custom made beépített 12 centis venti van,rács nincs.Kábelek szanaszét.Teljesen animésített gép,csak a házra akarok majd egy rendes fekete fényezést,és valami baró airbrush-t.Addíg marad ez a rat stílus.A házhoz még annyit,hogy vastelepről kukázott szerver toronyház.
A nevekről:
Titus-régen volt egy másik gépem,valahogy akartam nevezni,és a Cleetus után a Titus jutott eszembe.
Primula-A Shuffle!-ből van,Primula volt a kedvenc szereplőm,és így lett ez a gépem neve.

Na így ennyi lenne, várom a hozzászólásokat! ^^