Őszi AnimeCon 2008.

Már nem aktuális, lezárt, és régóta nem frissülő témák gyűjtőhelye.
Avatar
Ellie17
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 127
Csatlakozott: 2007.01.22. 11:36
Tartózkodási hely: Lehet félni. A szekrényedben...

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Ellie17 » 2008.09.28. 11:21

Animecon. Mint fogalom él már a hozzám hasonló fanatikusok közösségi tudatában. Míg kezdetben egy csoport vállalkozó kedvű fiatalról volt szó, mára egy széles kör vált a rendezvény látogatójává, oda jár kicsi, nagy, apuka, anyuka.
Odaérkezésemkor nem is lacapacáztam sokat, azonnal a tömege vetettem magam, és említésre sem méltó nyomakodás után bent tudhattam magam a Pecsában. Jó kis hely, azért meg volt a feelingje, hogy tegnap még az Anti Fitness Club koncertezett ott. big_smile
3500 jegyet adtak el, s bár sokan az udvaron gyülekeztek, hót ziher, hogy a tűzvédelmi előírásokkal ellentétben több ember próbálta jó rajongó módján az árusok pultjait betámadni. Ez így megy, hiszen az animecon látogató egyik legjellegzetesebb tulajdonsága a pultok megtámadása, és nagyértékű összegek kiadása pénzéhes emberek számára.
Vásárlás:
Már a belépésemkor kedvtelenül néztem szét, azonnal megtaláltam a soj pultját, azonban a tömeg láttán megtántorodtam, hiszen eleget fognak majd azután is taposni rajtam, minek vessem bele magam a sűrűjébe? Szörnyű tud lenni, ha jrock rajongók közé keveredik egy magamfajta chibi. Lenyomják, kitapossák a belét, két con-t kellett már túlélnem súlyos harci sérülések tudatában. Így harmadjára már megfontoltan otthagytam a sereget és nézelődni kezdtem.
Hála az égnek, az árak magasabbak, mint 4 hónapja így 3x meggondoltam, ha épp venni akartam valamit. Egy Death Note-os egérpadnak azért nem tudtam ellenállni, olyan szép volt, bűn lett volna ott hagyni a koszos kartondobozban. A poszterárusok terén is volt fejlődés, mivel már 690 Ft-os AKCIÓS áron lehetett cuccokat szerezni, és nem a legalja minőségből. Úgy sajnálom, hogy az egyik fajta poszterből 3-at megvásárolt az előttem álló, mivel nekem is olyan kellett volna. De hát ha valakinek három kell… ki vagyok én, hogy ítélkezzek az animerajongó titulusa felett? Így egy Angel Sanctuary-val is beértem, fájlalva pici szívem. A Tarot Café befejező részét is megvettem, a magyar mangakiadásokból ugyanis ezt találtam a legszimpatikusabbnak. A Naruto vonalzóról pedig ne is beszéljünk, ahogy az enyhén goth-os beütésű, egyébként nagyon szexi kesztyűmről sem. big_smile
Találkozások:
Ide-oda rohangálás, puszi, kézfogás, bár egy kitüntetett esetben inkább megrugdostam volna az illetőt, csak ne kelljen nyáladzani, mint a kiskutya. A találkozások szempontjából is elég változatos emberekkel töltöttem az időt, de leginkább az utolsó órákat mulattam el jól egy nagyon jó társaság 4. tagjaként valamint egy kissé szégyenlősnek, de annál aranyosabbnak tűnő kis csoport szintén 4. embereként. Babák! Aishiteiru!
Maradandó sérülések:
Bár egy szolid farmernadrágban tűrtem a szúnyogok támadását, nem nyújtott elég védelmet ahhoz, hogy mint profi animeconozó hatékonyan űzzem el a fránya szúró-szívó szájszervvel megáldott rovarokat. Most is úgy viszketek istenkém! Apró, piros, duzzadt foltok éktelenkednek a lábamon mindenhol!
A cipőmet is sokszor letaposták, ám itt én hibáztam. Készülhettem volna rá, hogy ekkora tömegben úgy letapossák a lábam, hogy még a cipő talpa is felszakad. Egyébként is nem irigylésre méltó a helyzetem. Nap végére már csak bicegni tudtam, ami rekord minden eddigi conozásomhoz képest, de hát ez van, ha az ember érzékeny talppal és csontozattal 5 órás állandó állásra és rohangálásra vállalkozik.
Szerk.: valakiben ismét nagyot csalódtam.
Izgalmak:
1. számú izgalom: A yaoi-ellenes tűntetés
99% hogy kacsa volt. De vicces.
2. számú izgalom: Ismerős ismeretlen
Vagyis nyomozótechnikám egyik legkifinomultabb módon lecsekkolt áldozata. Többször elhúzott mellettem a kis bátor gyerek, miközben azt sem tudta kiféle-miféle vagyok. Jobb is.
Tervek:
A megfelelő szerveket további kérdésekkel és javaslatokkal zaklatni az animecon jobbá és szebbé tevésének érdekében, valamint saját önző célból elkövetett zúzás a topicok között és ártatlan kérdésekbe szőtt vágyálmok mihamarabbi megvalósulásának elősegítését célzó óvatos kijelentések és kérdések.
A sötétség karjai hívogató ölelésként csábítanak el,
És mi csak zuhanunk a végtelen mélybe, utána kapva.
Vágyjuk, mint a beteljesületlen szerelmet,
A fényt, mert ugye a sötétségből születtünk meg. By Ellie17

http://magasroptugondolatok.blogol.hu/

Avatar
Tatsuya
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2008.09.28. 08:44
Nem: Férfi

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Tatsuya » 2008.09.28. 15:55

konbachiwa ~~

szeretném a segítségeteket kérni egy dologban.
keresek egy lányt, tegnap láttam őt a CON-on. Hogyha jól emlékszem, Miának hívták, és wheeey de kawaii~~ volt O.O !! Ilyen.. Neonzöld táska volt rajta, volt két copfja, barna haja, rövid szoknyája, hosszú térdzoknival. Aprót highschoolgirl feelingje volt . Tehát, a segítségeteket szeretném kérni.. Hogyha valaki ismeri ezt a lányt, akire illik a személyleírás, vagy esetleg ő saját magára ismer, legyetek/legyen szíves, és dobjon már meg egy pü-vel, mert szeretném vele felvenni a kapcsolatot. Valószínűséggel sejti,h keresem, mert az egyik barátnőjéhez odamentem többször is,h nem-e tudja,h merre van. De sajna nem, és a végére totál elkerültük egymást.. -.-' Hát mind1. Remélem meglesz ^^
Előre is mindenkinek nagyon~ szépen köszönöm a segítségét ~ ~ (^o^)V

A CON-ról.:

Hát~ az az igazság ,hogy én általában az ilyen rendezvényekhez mindíg pozitívan állok hozzá, úgyhogy én nagyon rosszat nem tudok most róla mondani. Az egyedüli problémám, csaka reggeli jegyvétellel volt. Direkt kimentünk fél 6ra a pecsához, hogy be tudjunk biztosra jutni. Beálltunk a sorba .. Nagyjából egy fél, vagy 3/4 órán belül kitalálták,h jajj, bocsi... de mégsem itt adják ki a jegyet. Nah ,akkor futhatott át mindenki a sátrakhoz. Majd ezután még 1x kitalálták,h egy másik sátornál árulják a jegyeket, szal volt még 1 futásunk. Ez még okés is lett volna.. De ehogy állt a sor, az elejénél volt 1 kordon. És akik azon belül voltak... Hát naon nem irígylem őket .. xD Nah, az már tényleg hering effektus volt. Hála az égnek, az egyik önfeláldozó haverom beállt közéjük ,dehát vicc ami ott mennt.. XDD Ezen kívül minden jó volt szerintem. Nagyon tetszettek a cosplayesek ruhái, az AMV-k, meg úgy minden. Szerintem hozta azt a bizonyos Animecon feelinget. Kár, hogy ma nem tudtam elmenni.. Viszont a fentiekkel kapcsolatban, várom a pü-ket, vagy akármit! ^^ Előre is nagyon köszönöm a segítséget ^^

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: anubys » 2008.09.28. 20:28

Idén legalább rádión keresztül nekem is kijutott a con-ból. Pont elkaptam a performance-okból egy párat, amikor a közönség felujjongott, akkor átjött, hogy milyen lehet ott a hangulat (meg a tömeg). Szóval jövőre még komolyabban betervezem, hogy végre elmegyek. (aztán ember tervez,... :roll: )
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: MaKo » 2008.09.28. 21:06

Nah, lement a két con nap - szombaton ugyan többet voltam ott, de a vasárnapi és a szombati is klasszul sikerült, úgyhogy mindenekelőtt gratula az összes szervezőnek - és minden embernek, aki a staff részét teszi ki a rendezvénynek, mert az egyre szembetűnőbb, hogy fokozatosan több és több ember munkája van benne ebben a két napban. Én a fanfic verseny zsűrijében voltam, csak nem tudtam ott maradni a beszélgetésen sajnos - viszont ezúton is gratulálok a nyerteseknek, és bár sajnálom, hogy egy-két személyes kedvencem nem kapott helyezést, mindenképp szeretném megemlíteni, hogy érdemes továbbra is töretlen lelkesedéssel fanficokat írni a rajongóknak - hadd csiszolódjon az itthoni fandom. A magam részéről egy fanficet emelnék ki, SoonDead fanficját, aki bár nem került be az első tízbe, de a személyes kedvencem volt a Death Note "drama" ficje. :D

Egy észrevétel még: hiányoltam a közös kinti cosplay fotózást, amikor összeállnak a nevezők és közösen lehet őket fényképezni (amennyiben mégis volt ilyen, csak én nem vettem észre, akkor nem szóltam... de régen ez szervezve volt, ezért csodálkoztam most).

Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1836
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Surci » 2008.09.29. 14:18

Én ugyan csak szombaton voltam kinn, abból is csak késő délután és este (soha többé nem rendezek házibulit Con előtti napra -_-), de jól éreztem magam. Különben kész csoda, hogy tudtak nekem jegyet szerezni szombat délután fél 2-kor XD. A nagyteremben benn voltam a karaoke-döntőnél, hát minden résztvevőnek gratula, nagyon jól nyomták. Az afterparti meg szokás szerint a korona volt az egészen, különösen a Super Eurobeat-Parapara az elején. Tényleg, ha tud valaki olyan buliról, ahol csak ilyenek mennek, kérem írjon egy PÜ-t! Meg kaptunk ingyen ölelést is. :vigyor: A cosplayek jók voltak. Amúgy épp most olvastam az Index Con-ról szóló cikkét, sztem korrekt.

Végezetül még annyit, hogy bár tetszett ez a Con is (már amennyit láttam belőle), de valahogy hiányzik a régi művelődésiházbeli Con-feeling... Ami a mostani többezres Conokon rohadtul idegesít, az a fangörlizmus és a konzum-szemlélet. Minket nemegyszer néztek hülyének, mert nem vásároltunk össze minden vacakot, hanem egyszerűen csak jól akartuk érezni magunkat... A hőskorban nem volt ilyesmi. Azok az idők persze már elmúltak...
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.09.29. 17:25

Az 5. conom dióhéjban: viszonylag keveset vásároltam, keveset fényképeztem, és sokat idegeskedtem, de összességében azért jól éreztem magam.

Avatar
Shin
Profi
Profi
Hozzászólások: 258
Csatlakozott: 2007.01.19. 21:42
Tartózkodási hely: Százhalombatta

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Shin » 2008.09.29. 20:01

Nekem a 7. con-om volt és őszintén nagyon sajnálom, hogy nem nyertünk a hajóval, pedig iszonyatosan jó volt, remélem ebben mindenki egyetért vele :evil: :twisted: mert aki nem azt elütöm vele!
/nem mintha bármi baja lenne, hisz hungarocell a hajó XD /
Yuriko neesan örülök, hogy megint találkoztunk, még ha csak egy kis időre is.
3 ember emelk ki kb minden fórumon akiknek egymillió köszönet és nagyon szeretem őket:
Raffi, HunHun és Rasengan!

A csapatnak pedig minden együtt működést köszönök!!!!
Konoha Forum Team: Ahol zajlik az élet. Jó társaság, jó bulik. Csatlakozz te is!
http://forum.konoha.hu/

Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel » 2008.09.29. 20:08

A hajó az mehetett volna craftmanshipbe.
Kép

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.09.29. 22:36

Shin írta:Yuriko neesan örülök, hogy megint találkoztunk, még ha csak egy kis időre is.
::jeye::

Avatar
Shin
Profi
Profi
Hozzászólások: 258
Csatlakozott: 2007.01.19. 21:42
Tartózkodási hely: Százhalombatta

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Shin » 2008.09.30. 11:29

Tudtam hogy ide is kellet volna írnom hogy SENKI ne b*szogasson azzal hogy craftmanSHIPre kellett volna vinni a hajót. Tudunk róla. Az egész csapat tud róla. Így sikerült. Sajnálom. Ez volt. Erre futotta. Ennyi. :wwall:
Konoha Forum Team: Ahol zajlik az élet. Jó társaság, jó bulik. Csatlakozz te is!
http://forum.konoha.hu/

Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2000
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Ayla » 2008.09.30. 21:13

Én is megkaptam, hogy mér nem mentem craftmanre, ráadásul Cassyditől 2x is.


itt is keresem azt az embert aki felvette a Trinity Blood performance-t!

Szóljon légyszi!

az alábbi kopipésztconfórumról , nincs kedvem olyan sokszor leírni:
Szombat

Nagyon szépen indult, csakhogy történt egy kis baleset miszerint egy emberke szépen letépte a Tifa-szoknyámat a villamosról leszállva. Kedves volt aztán a későbbi Hellsing cépésektől a tű meg a cérna és 3-5 perc alatt megvarrtam, ezúton is mégegyszer köszi nektek!

Aztán. kb. 45 perc sorbaállás után bejutottaaaaam! ( ]köszi mégegyszer a jegymegvásárlást, Danila) és vágtáztam a cuccok után.

Zsákmány : 2 féle Death Note-os kulcstartó, egy Trinity Blood nyaklánc, 4 poszter, 1 Narutós pénztárca, kitűzők (blíícsesek inkább), 1 Trinity Blood manga kötet (a nagy kedvenc Very Happy ) 2 Árnybíró, 2 Death Note, DN gyűrű meg áthúzott konohás fejpánt. Kábé mindent megvettem szombaton. = P

ja népszerű cuccokat. mer' gurren lagann nincsen meg ilyesmi.

Craftmanshipet végigálltam, tetszett, ügyesek voltak, örülök a nyerteseknek, megérdemlik.

AMV verseny: hát a győztes AMV-t még elnéztem volna legalább 1 percet, szvsz más kíánnivalót nem hagy maga után.

Kalligráfia én oolyan boldog vagyok, hogy leültem oda! és a Sensei annyiszor dícsért meg hogy már nagyon zavarban voltam, de aztán szétnéztem és tényleg szépen írtam és olyan jó volt. és .. szerintem nemfogom elfelejteni. A sensei nem akarta elhinni hogy most csináltam életemben elősször olyat.. :D :D

Egésznap Tifában voltam. Kábé 5-6 an fotóztak le ebből két ember kiabálva :D jólesett, köszi.

Biztonságiak rájuk hoztam a frászt amikor azt mondtam egyre nehezebb a táskám. Erre ők: tejóég, mitől? énmeg drámaian kicipzározom a táskám és mély öblös hangon: mangaaaaah!
röhely XD

Antifaces hát hogy ők fenn vótak szombaton az anim conon nekem az is élmény volt. Kenny jófej. = )

Vasárnap


Egésznap nemláttam semmit, nemvoltam semmin. Pózoltam és fotóztak. meg baleseteket okoztam, tudniillik kellett egy kis idő mire megszoktam, hogy nemlátok teljesen a hajamtól XD

az emberek szerettek és a haverok nem ismertek fel. Én belezúgtam a csapattársaimba és a turisták is imádtak minket. Az egész vasárnapban a con utáni fotózkodás a Hősök terén meg Anonymusnál volt a legjob..
bár..

kéremszépen ha valaki felvett minket ( Trinity Blood performance ), az küldje el a videót vagy tegye fel valahova, kéremszépen... keressen meg püben!

Vicces volt mikor rámszálltak az indexesek. ilyen 15 perc szünetekkel kérdezősködtek meg fotóztak XD Tudtam, hogy média, de csak Erdész indexes linkje után jöttem rá hogy ők voltak XD

Hazafele 3-4x sirattam meg hogy vége. Nekem ez volt a második con-om és sokkal jobb volt mint az első bár akkor azt hittem annál boldogabb már nem lehetek.

Jó volt a sok emberrel találkozni és újakkal barátkozni. Minden tiszteletem a MATé és hajrá továbbra is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ayla 2008.10.01. 04:35-kor.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?

Avatar
Hanon
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 150
Csatlakozott: 2007.09.15. 14:55
Tartózkodási hely: At pinball

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Hanon » 2008.09.30. 22:33

Ayla írta:Zsákmány
Ezt le kellett volna védetnem :dirr:

Egyébként szerintem is, a hajó craftban többet ért volna.

Best of animecon, szombat:
Hű, hát ez amolyan mindent vagy semmit helyzet, és mivel nem akarom ötödszörre is bemásolni *blogot meg nem ír* emeljük ki a szombati nap fénypontját, ami szerintem az eredményhirdetés. :vigyor:

- Technikai szünet megtapsolása, itt már éreztem, hogy jó lesz
- Ajándék vécé deszka, azaz "legyen Akuei és Gacchinpo!"
- Amv verseny alias "légyszi mondd ki a nevedet" lol.
- Aztán a legnagyobb, a mangarajzolós cucc. Havernővel konkréten végig azzal voltunk elfoglalva, hogy a színpadon díjakat, azaz "ajándékokat" (vagy nyeremény?) kiosztó feltűnően jóképű szőke úriember mennyire nem találta el azt a rózsaszín inget. Rájöttünk, hogy csávónak két választása van:
a) felvesz egy másik pólót
b) leveszi a rózsaszínt
És mivel nem tűnt túl valószínűnek, hogy ott lett volna nála másik póló, egyértelművé vált, hogy csak a b válasz lehetséges. Mire kisütöttük, hogy a gatyája is gagyi sajna már elhagyta a színpadot.
- Karaoke döntő. Itou Kanako - Escape (Higurashi no Naku Koro ni matsuri game 1st ending). Annak annyira örültem, azt hittem ülve összeesek. Olyan jó volt ott énekelni, teljesen más érzés ilyen nagy kivetítőről olvasni a szöveget, és ilyen hangosítással hallani az instrumental zenét, mint mikor otthon monitor előtt görnyedve üvöltözöm, hogy "Let's play a game without the eeend...".
- Rajzok. Volt egy A×S fanart. Nagyon közel álltam ahhoz, hogy letépjem. Ennyi.
- És végül de nem utolsó sorban: tombola. KÖRTEEE~ pwnz. :'DD Pedig már vártam, hogy megint kisorsoljanak egy fanszervíz pvc nénit, és egy kislány baktasson fel érte, az mindig olyan vicces pillanat >D.

Na még egyet-egyet a versenyekből. Szerintem most az amv és a cp craftmanship is gyengébb volt.
Lemaradtam a Hellsing amv-ről, aki esetleg tudja, hogy hol lehetne megtekinteni, azt kérem tudassa velem ^^"
Na, egyet emeljünk ki: Lagoon Rider. Így megalázni Revyt?!! Nem vagyok egy nagy Black Lagoon fan, de hogy Revy mint Angelina Jolie, ez sértés.

És akkor craftból is: Tsubasa Chronicle rózsaszín ruhás és Paradise Kiss kékruhás nagyon szép volt, Zeldáéknak nagyon örültem , ráadásul másodiknál Link fiú volt, yaaay <3. D-nél ott szoríttottunk, hogy "ez ugye férfi, ez ugye férfi", de nincs nekünk ekkora szerencsénk. Type-Moon-on pedig nagy eroge-hater lévén intenzíven fújoltam. ^^

És akkor még csak most jön a vasárnap:
Cosplay performance hatalmas fejlődés. Egyenesen élveztem az előadásokat, ez pedig ritka pillanat. Valóstzínűleg az insider poénok hanygagolása miatt lehet. Ráadásul lelőtték Haruhit, zseniális.
Benéztünk a karaoke sátorba is és lám, az élet csupa irónia. Nem voltunk sokáig, max 7 számot, a lényeg, hogy ebből csak kettőt ismertem/tudtam énekelni, és mindkettő Naruto (Go és Hero's Come Back). Na de hát van ilyen.

Találtam két Legend of Zelda - Link posztert, nagyon örültem neki. Wallscroll is volt, de az nem volt a legjobb kép.
És miközben Linknek örülgettem, összefutottam egy Jiraiyával, és olyan Hellsing táskája volt, ilyet még nem is láttam, pedig azért keresgéltem rendesen. Sajna ez is drap/bézs, mint a legtöbb (ha jól emlékszem eddig csak két fekete-vörös Hellsing táskát láttam), de ezen egész normális volt Alucard képe. Ilyen nekem kell. Oo
Ja és még a Doraemon is tetszett. Soha nem hittem volna.

Zsákmány
[madzsar]
Hellsing vol. 2 - Seras a gerincen!? Pedig nem is ő a borító dominánsabb alakja. Ha ezek után a 3. kötet gerincén megint Alucard lesz, én nagyon mérges leszek.
Árnyékbáró vol. 11
Tarot Café vol. 7
Angyalok menedéke vol. 2-3
Rémmetró vol. 2

[engrish]
D.N.Angel vol. 3
Kashimashi ~Girl Meets Girl~ vol. 1
Welcome to the N.H.K. vol. 1
Rozen Maiden vol. 4 - szenilitás rulz, azt hittem megvan a 3.
Trinity Blood vol. 1
Chobits vol. 4
Saikano vol. 1

2 Legen of Zelda - shota (fiatal) Link poszter, már ki is kerültek a falra (nem, nem az ágyam fölé a plafonra) (kép, kép2)

Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.10.01. 17:32

Hanon írta:
Na még egyet-egyet a versenyekből. Szerintem most az amv és a cp craftmanship is gyengébb volt.
Lemaradtam a Hellsing amv-ről, aki esetleg tudja, hogy hol lehetne megtekinteni, azt kérem tudassa velem ^^"
Ne akard azt az amvt látni. Rendkívül gyenge volt, gyengébb mint az egyébként is ritka gyenge mezőny... :knife:
Kép

Avatar
amcsi
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 365
Csatlakozott: 2004.05.09. 20:34
Tartózkodási hely: in America
Kapcsolat:

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: amcsi » 2008.10.02. 15:11

Fenn volt szombaton az Antifaces? O_o neeeee, lemaradtam róluk ::jtears::
Kép
Kép
Kép
"Americans ALWAYS wear sunglasses." - Bandit Keith - Yu-Gi-Oh! The Abridged Series
Máj anime liszt

Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1081
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: iskariotes » 2008.10.03. 11:36

Na tehát én is voltam a 2008 as őszi AnimeConon. Jaj de jó, hogy ott voltam! Már kezdett hiányozni ez az egész dolog.

A jegy beszerzése hihetetlen módon, de most nekem is könnyen ment Kezdődött azzal, hogy nyeten megrendeltem, aztán azzal végződött, hogy beálltam elsőre a jó sorba és kevesebb mint 3 perc alatt már a csuklómon virított a jegyem /igen sorba álltam és nem kezdés előtt 5 hónappal mentem oda sorba állni és így is 3 perc volt az egész/.

PeCsáhóz való eljutás könnyen és simán ment és még 3 napi túra sem kellet hozzá. A bejutási rendszer tetszett, végre valami értelmes megoldás és az is tetszett, hogy nem mindenki csömörlött oda a kordonhoz és mindenki ott akart bejutni, hanem értelmesen SORBA álltak/álltunk. Gratulálok mindenkinek aki sorba állt és nem tolongott! Bent viszont a tömeg nyomor volt, de ez csak rövid ideig tartott szerencsére. A tömeg meg hát nagy volt, de hát erre számítani lehetett /őszintén nem tudom, hogy egyesek mit gondoltak, hogy majd csak ő a haverjaik, a szervezők és a pultosok lesznek ott ?/ Na mindegy. Ami viszont igen csak bosszantott, hogy cirka egy személy volt a ruhatárnál /szerencsére másnap ezt a számot 100% kal megemelték/ így ennek az volt a következménye, hogy laza 25 perc volt mire betudtuk adni a ruháinkat. Szóval ez nem volt jó.

Eme élmény után beharcoltuk magunkat a színpad elejéére ahol kényelmesen végig tudtuk nézni az AMV versenyt ez tetszett /de továbbra is az a véleményem, hogy azok az AMV amik nem versenyeznek áltb jobbak mint amik versenyeznek/.

Utána jött a Cosplay ohh igen! Az egyéni rossz WAO ra sikeredett, bár az kimondottan unszimpatikus volt, hogy egyes korábbi győzteseket a konferálok, hogy is mondjam... körbe nyalták, hogy mennyire jó? igen ez a helyes kifejezés. A csoportos része annyira nem volt jó. Ez részben annak is betudható, hogy a jelmezek sem voltak annyira jók meg annak is, hogy konferálok finoman szólva semmit sem foglalkoztak a szereplőkkel /ők mit vétettek, hogy szinte senki nem foglalkozott velük?/ Na mindegy.

Ezek után a pénztárcámat fogtam fogyókúrára. Ami a leglényegesebb, hogy nem vettem InuYasha mangát, nem tudom miért nem / de asszem a közeljövőben fogok egyet venni már csak azért is/. Szeretném megjegyezni az árusoknak, hogy NEM MINDENKI szereti/kedveli a Narutot és sertéstelepet /DN/ szóval szívesen vettem volna /de gondolom nem csak én/, ha mondjuk pl nem csak eme két animéből való pólót lehetett volna kapni.

No sebaj. A cp beszélgetésből sajna keveset hallottam. Ezek után meg elmásztunk a Conról. Még hozzá a Corvinba mentünk ahol lett egy fotóm Darth Veder nagyúrral és 2 roham osztagossal is. Ez volt a szombati nap csúcspontja. Ja igen utána jött a DN mozi film amit majd a topikjában kivesézek, hogy mennyire... olyan.

Másnap
Most a lényegtelen dolgokat kihagynám, mint bejutás stb. Kezdjük rögtön valami jóval. CP ez tetszett főleg mert az nyert akire szavaztam az egyéni kategóriában a csoportosban viszont nem az nyert akire voksoltam, de sebaj minden nem sikerülhet. A lényeg az , hogy piszkosul jól éreztem magamat alatta. Az viszont már nem annyira, hogy nem tudtam leülni a végéig. Illetve újabb lökést adott, hogy egyszer majd CP zek.
Ja persze kifelejtettem, hogy voltam Animax előadást amin jól szórakoztam és jókat kérdeztem és még jobb feleleteket kaptam rájuk.
Szóval ezek után pát intettem a rendezvénynek és elmentem.

Észrevételek:

1, Program füzet: Nekem jobban tetszett a régi kis alakú kis füzetke, minta mostani nagy széthajtogatós lap.

2, Hogy lehetne azt megoldani, hogy ne az legyen, hogy valaki szombat reggeltől vasárnap zárásig egyhuzamban egy helyen üljön és még véletlenül se álljon fel? Mert ez piszokul zavart, hogy alig lehetett leülni. /Tudom egy. szoc. prob./

3, Yaoi:Feltétlenül ez kell ? Szóval ennyire hirdetni kell ezt a müfajot?

Akikkel végig együtt lógtam: Catrin, Hirotaka. Illetve Shinzo akivel szombat este és vasárnap voltam.

Akikkel még taliztam. Aemeth, Ren22, Terika, Ravenshaman, Elhaym, Zelron.

Jó volt és várom a következőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára iskariotes 2017.05.29. 22:05-kor.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/

Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: IloveRenji » 2008.10.03. 12:22

iskariotes írta:3, Yaoi:Feltétlenül ez kell ? Szóval ennyire hírdetni kell ezt a (m)üfajot?
Eöeöe, hol? O_o
En spec pont csak az Anti Yaoisokat lattam, es nagyon szerettem volna veluk fenykepet csinalni, de addigra mar nem voltak ott T____T
Engem pl a Naruto idegesit meg a Halallista, en inkabb megiscsak azokat szeretnem nem latni, olyat lehet? *.*
Alairom amugy h a yaoi fangirl a legrosszabb a Foldon, de sztem most nem volt annyira idegesito, ill nem volt kevesbe idegesito mint egyeb mas mufajok megszallottjai.. :S

Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.10.03. 14:55

Engem csak a yaoi, az anti-yaoi, a bleach, naruto, a final fantasy, a death note, az fma, és a ouran őrület zavar. :vigyor: (de tényleg :wwall:).

Btw, a vetített amvk általában azért jobbak a nevezetteknél, mert azok világklasszis / nemzetközileg elismert amvk, amiket általában a nevezők küldenek be vetítésre. :vigyor:
Kép

Avatar
Rage
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1319
Csatlakozott: 2003.09.21. 14:51
Tartózkodási hely: Durva Duó HQ

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Rage » 2008.10.03. 22:13

Mayer, király lett a GameStar-os videód! ::onigiri::
Give me a chance to redeem myself, and I will sin no more.

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: anubys » 2008.10.04. 15:55

Én is megnéztem. A sort elnézve már nem is sajnálom annyira, hogy lemaradtam róla...
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: miyume » 2008.10.04. 17:05

a con. számomra volt már jobb is, asszem még nem jöttem el ilyen korán soha...azért volt egy-két jó dolog. pl gratula a d.gray cps csapatnak, külsőre jók lettek a jelmezek, nagyon rendeben voltatok. a koreográfián még lehetett volna csiszolni meg Allent hiányoltam, de azért így sem volt rossz (Komui :thumb: )
+ nekem baromira bejött a magyar népmesék vs gurren lagann xDDD ha valaki tudja honnan lehet megszerezni azt megköszönném ^^

Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel » 2008.10.04. 17:19

miyume írta: + nekem baromira bejött a magyar népmesék vs gurren lagann xDDD ha valaki tudja honnan lehet megszerezni azt megköszönném ^^
Ezt? http://www.youtube.com/watch?v=jkehiOuzUgY
Kép

Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1081
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: iskariotes » 2008.10.04. 20:05

Bezony hogy voltak yaoi fanok pölö olyan táblákkal: "Yaoit a népnek! MÉg több yaoit!" és hasonlók és az sem volt ritka, hogy kistinilánykák /még a fruska vagy a bakfis is hízelgés lenne nekik/ szóval ők tüztek ki olyan sárga cetli amire egy szív polt rajzolva és az volt rá írva, hogy yaoi.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/

miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: miyume » 2008.10.04. 20:27

eztezt :D pedíg kerestem az oldalon... köszi a linket! letölthető formában nincs fent valahol? (jó lenne a gépemen tudni HQ formában)

Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.10.05. 08:09

http://lohere.net/l/csillagann/filmz.avi

Bár, ez minden csak nem HQ, ennek pedig az oka hogy a készítő alapvetően youtubera készítette, oda meg tényleg mindegy... ::^_^::
Kép

miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Re: Őszi AnimeCon 2008.

Hozzászólás Szerző: miyume » 2008.10.05. 09:01

ohh, hát ez hiba volt :drop: köszi a linket ^^

Lezárt