Mókás darab könnyű ráérezni és meg is lehet szeretni.

A Drakensang is ilyen. Nem fizetős, nincs havidíj. Csak ha több andermantot akarsz - ez az egyik fizetőeszköz -, akkor kell fizetni. De persze andermantot másképp is kapsz.Hotaru írta:Grand Fantasia: Néha-néha játszom vele. Egy MMORPG, nem túl ismert. Nem épp a legjobb játék, de nincs az, hogy ha nem fizetsz x összeget nem mehetsz ilyen olyan helyekre.
A Half Prince nem egy kínai manga? Mert abból olvastam. ^^Sárkánybaby írta:Nekem a Drakensang sajna nem megy, túl öreg a gépem (de főleg a grafikus kártya, amit egy körben sikerült már megfőzni).
Viszont elkezdtem végre olvasni a Half Prince cö regényt, ami egy MMORPG-ről szól, és ahogy kedves karakterünk szedi le a mobokat... benne van a bugi a lábamban. Úgy játszanék én is valami tisztességes MMOt, hogy na! Kár, hogy a gépem még az "új" Lineage II-t sem tolerálja.
Az alapja light novel, és amennyire így majdnem egy kötet után tapasztalok, egész jól párhuzamba hozható a kettő (bár nekem a manhua eleje régen volt már), és mindakettő valami fene szórakoztató.Andro írta: A Half Prince nem egy kínai manga? Mert abból olvastam. ^^
Fú, ebből akkor még van majdnem egy hónapom! Rá kéne jönni, fut-e a kliens a gépemen...Sarkanybaby@ncsoft
Guild Wars®
Created On: Mar 12, 2010
Account Type: Trial
Account Status: Playable
Az még jobb, hogy egy átlag installer meg mit csinál? Kipakolja a rendszerpartícióra (a temp könyvtárba) a cuccot, aztán onnan odamásolja, ahova föl akarom rakniSárkánybaby írta:Oké, ezt ki kell adnom magamból.
Az NCsoft Launchert még rá is lehet venni, hogy fájlonként szedje le a játékot, de a Gameforge már makacsabb. És torrenten is hogy van fent ez a (*kiléééégzéééés, beléééégézéééés*) kliens? Gigás fájlokba/rarokba/isokba tömörítve. Ész, hová mész?!
Legalább a GW2 letöltése is ilyen?
Az se rossz. Bár mondjuk átlag installer ritkán csomagol ki a tempbe 500-1000 mega fölé. Legalább is ez a meglátás. 15 gigás a win partícióm. Ez úgy jelent jelenleg 500 mega szabad helyet, hogy a lapozó fájlt máshol kezelem, meg én hülye, az összes fontom (1000+) a Font mappában van.alvaro írta: Az még jobb, hogy egy átlag installer meg mit csinál? Kipakolja a rendszerpartícióra (a temp könyvtárba) a cuccot, aztán onnan odamásolja, ahova föl akarom rakni
Nem ám kipakolná rögtön oda, ahova való, ugyan...
Így nem egyszerűen duplán kell neki a hely, de még ráadásul olyan helyen kell neki, amit az ember nem arra méretez, hogy ott gigaszám tároljon minden hülyeséget... főleg, hogy a randszer SSD-n van, ott meg ugye nem dobálózunk fölösleges tucat gigákkal...
Kb azóta mióta ilyen "IQ harcosok" játszanak online játékokkal. Azért használtam az autista szót mert nem mindegyik full hülye hanem ellenkezőleg, inkább megszállott és ezért okoz fejtörést az adott csapatnak amiben éppen benne van. Mivel sokszor úgy csinál dolgokat, h a többiek fel sem tudják fogni miért teszi....kb ugyanígy van ez az autistákkal is.A mordályos nyul írta:Hé, az autista mikor lett sértés?
Ezen nagyon nagyot röhögtem!Sárkánybaby írta:Pont idevág.