Új Game-k amiket várunk.

PC vagy konzolos játékok témaköre.
Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2013.03.25. 18:36

A mordályos nyul írta: Exiles bemutatóvideó. Nyehehe.
Megrohant a StarCraft 1. -es Mar Sara-s életérzés. :thumb:

Kollegina nem hasonlít egy picit AppleJack-re? (tom pony meg minden de akkor is)

Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2013.03.25. 18:40

Az akcentusa mindenképp. :)
Kép

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6029
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2013.03.25. 20:05

JimRaynor írta:Kollegina nem hasonlít egy picit AppleJack-re? (tom pony meg minden de akkor is)
Nekem is egyből ő ugrott be róla, csak én már nem mertem leírni, mert így is izélgetnek páran, hogy túlzásba viszem a MLP-t. XD (Apropó, a legelső Wild Star trailer videóban meg a "nekomimi" csaj hangja volt Tara Strong, vagyis "Twilight Sparkle". :vigyor: )
Kép

Avatar
Sárkánybaby
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 949
Csatlakozott: 2011.10.14. 22:41

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Sárkánybaby » 2013.03.25. 23:51

Beállok a sorba: Titkos, túlzásba viszed.

Én meg dejól lemaradtam itt.
Eddig hat fajt ismerünk:
Száműzöttek: humánok, Granokok (gólemfickók), Aurinok (nyuszifülek)
Dominion: Cassianok ("nobleköcsögök"), Drakenek (sárkánybarbárok), Mecharik (robotok)
Lesz még kettő, egy-egy mindkét helyre, és szerintem az egészet megfejelik a Terás karigenerálással (ahol a minekhívják kis monyók macskától medvén át pandák is lehetnek). Az egész nekem csak azért fura, mert az általam fentebb linkelt videóban elég vegyes partyk vannak. Akkor... most van átjárás, vagy mivan?!

Igazából nekem ez a kétfrakciós dolog rohadtul nem begyere. Jó, én L2-n és open pvp-n szocializálódtam, így van elég bajom máshol is. Plö az Aion is kétfrakciós, és rohadtul elegem van abból, hogy a saját terepemen kilométereken keresztül két másik fajúba futok bele, míg saját fajtársamba egybe sem. Meg hogy seggberúgnak 30-as terepen 50-es karik. Meg hogy egy szerveren csak egy fajból lehet kari.
Az L2 pvp-je ilyen téren sokkal opcionálisabb. Olimpia, vár/erőd ostrom, területi háborúk, tvt eventek, a jó ég tudja még mi, nem kell folyton a hátsóm mögé lesni, hogy rám akar-e éppen rohanni valaki. (Persze ebből komoly hátránya is származik a népnek: nem szedegethetjük le a túlnépesedett bot-populációt, mert bevörösödünk, és ha meghalunk, ugrik a drága felszerelésünk.)
Mindegy, vissza Wildstar: kíváncsi vagyok, mennyire lesz kiegyensúlyozott a pvp. Állítólag úgy akarják megcsinálni, hogy ne húzza az a rövidebbet, akinek nincs heti 168 órája farmolni, hogy a pvp kimenetelét ne a cuccok, hanem a gyakorlat és az ügyesség döntse el. GW2 jut erről az eszembe, amit még mindig csak barátnőmőn keresztül ismerek, abban a pvp nagyon érdekes: az ember belép az arénába (vagy a fene tudja, pontosan hova), megkapja a kasztja összes legmagasabb szintű skilljeit, a legtápabb cuccot, és darálja le a szemben álló, hasonlóan felpumpolt ellenfelet. Ez egészen szimpatikus hozzáállás.

Tudjátok mit szeretnék egyszer? Egy olyan új MMO-t, ahol nem 6-8 kaszt van, hanem 30+. Igen, L2. Bár most a legújabb verzióval elkapálják a kedvenc fajomat. Éljen.
Elvis lives on in our hearts, in his music and in a trailer park outside Milwaukee.

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2013.03.26. 05:44

SB: Ha Titkos túl pony-s te meg mostanság túlságosan negatív vagy és kötözködős... Én nem ezt a SB ismertem eddig. :weh:

Hogy maradjak a témánál MMO-val egyáltalán nincs időm játszani de a mind2 trailer jó volt.

Avatar
Sárkánybaby
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 949
Csatlakozott: 2011.10.14. 22:41

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Sárkánybaby » 2013.03.26. 10:51

JimRaynor írta:Ha Titkos túl pony-s te meg mostanság túlságosan negatív vagy és kötözködős...
Oo
Én nem vettem észre változást.
Elvis lives on in our hearts, in his music and in a trailer park outside Milwaukee.

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6029
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2013.03.26. 14:25

JimRaynor írta:SB: Ha Titkos túl pony-s te meg mostanság túlságosan negatív vagy és kötözködős... Én nem ezt a SB ismertem eddig. :weh:
Meg azt nem értettem, hogy most mire fel volt ez szerinte túlzás? Mert egyetértettem veled, plusz megjegyeztem, hogy amúgy volt már egy másik Wild Star karakter, aki nem csak emlékeztetett egy Pónira, hanem konkrétan ugyanaz volt a szinkronszínészük is? A Póni témához meg: higgyétek el, én még igyekszem visszafogni magam, hogy tényleg csak a legjobb/legpoénabb videókat linkeljem a saját topicján belül, illetve tényleg csak a fontos/confirmed híreket postoljam, de ha valaki annyira unja már, nem muszáj megnézni a linkeket, a postjaimat meg át lehet ugrani és akkor nem lesz az illetőnek "csömöre". (MLP topicon kívül meg szvsz nem fanboykodok semmivel sem jobban a témán, mint mondjuk SB, amikor éppen "ráfügg" egy aktuális játékra/filmre/könyvre/akármire, szóval... :-P ) Amúgy tudom, az a fő probléma, hogy a casual fanok szerint már túl "sok" vagyok, a hardcore fanok szerint viszont túl "kevés", így igazából egyik "team"-nek sem tudok nagyon a tagja lenni. (A baj csak az, hogy ez nem csak fandomok terén igaz rám, hanem jellemzően az élet minden területén. :? )

Na, de a játékra visszatérve:

SB, a kaszt-témához: Igen, elsőre néztem én is, hogy "WTF, hat kaszt lesz összesen? Ez most komoly?" (Jó, állítólag lesz még kettő, de még az is csak nyolc...) A WoW-ban sincs azért 20-30, de kezdéskor kilenccel indultak, azóta meg a kiegészítők hatására most már 11 van.

Illetve, ami fura volt: az normális, hogy a készítők oldalán kb. még több "coming soon" menüpont van, mint ahány működő, de már a béta tesztet szervezik? Lehet én "edződtem" Blizzardon, de náluk a béta teszt ideje akkor szokott eljönni, ha kis túlzással már akár kiadható is lenne a játék és csak a "biztonság kedvéért" kellene még a fanoknak lecsekkolni. XD (Jó, ez persze túlzás, ők is szoktak még változtatgatni dolgokon a bétához képest, de értitek...) A Wild Star-nál meg az eddigi videók/infók alapján azt mondanám, hogy még simán félkész állapotban van a játék, szóval érdekes.
Kép

Avatar
Sárkánybaby
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 949
Csatlakozott: 2011.10.14. 22:41

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Sárkánybaby » 2013.03.26. 16:14

A bétát év végére várjuk. Az elég messze van ahhoz, hogy infókat csepegtessenek, de fejlesztési szempontból a "szinte kész" kategóriába esik. Ilyen téren egy új faj plö csak krém lenne a tortán, mert annak csak az animációt meg a modelleit kellene lezavarni, nem a tényleges programozás részét.
A térkép/terület dolog a másik, nyakoncsípnek egy geológust, hogy tervezzen nekik valamit (anno a Bungie az Oni épületeit rendesen építésszel terveztette, és látszik is rajta), az animátorok meg összedobják. Mivel ezen a ponton az egész játéknak megvan a motorja és az eszköz, amivel összerakják, innentől, ha nem is gyerekjáték, de mindenesetre kirakós. Ami meg döcög, az a béta alatt kiderül. Legalább is reméljük.

A 8 kaszt dolog manapság nagyon trendivé válik, és erre nagyon haragszom, mert mindenre rá akarják húzni (arra is, ami eredetileg sokkal többel indított). Ez a nyolc leggyakrabban a vazsi, a summoner, a harcos, a tank, a buffer, a healer, az íjász, a tőrös, illetve ezek tetszőleges arányú kombinációi. A Tera plö pont ezzel a nyolccal operál. Az Aionban csak hat van, nincs külön summoner meg buffer. A RoM-ban is hasoló az elosztás, de ott fajfüggő. Az L2 rohadt bonyolult ezen a téren, de a negyedik kasztok a fenti nyolcra futnak ki (a legújabb kiegészítő ezt osztja vissza 34-re).
Ha belegondolunk, igazából tényleg csak ez a nyolc van, mert bármit találnál ki, vissza lehetne vezetni az alap valamelyikére, de rohadtul nem mindegy, hogy az ember hogy implementálja.
Előhozakodnék megint a Lineage 2-vel, mert abban tényleg nagyon szeretem a kasztokat. Amikor az ember karigenerál, akkor eldöntheti, hogy vazsi vagy harcos lesz-e. Ez a kettő van, semmi más (kivéve a törpék és kamaelek esetében, mert ők csak harcosok lehetnek). Ha elért lvl 20-ig, akkor eldönti, hogy support vagy DD (gyk: damage dealer) akar-e lenni. 40-en megint dönteni kell, 76-on marad ugyanannyi, 85-ön meg kifutunk a 8 kasztos megoldásra. De 40-től 85-ig 36 féle kaszt van. Igaz, a legtöbbnek megvan a párhuzam más fajnál (plö a Spellhowler-Spellsinger-Sorcerer rendre a dark elfnek-elfnek-humánnak), de vannak nagyon különbözőek. Az orkok vazsijai átmenet egy középsúlyú birkozó, meg egy agresszív healer/buffer/vazsi között. A kamael Soul Breakerek úgy harcosok, hogy közben vazsik. A humán nekromantája úgy vazsi, hogy közben summoner. Az elf/delf Swordsinger/Bladedancer úgy support fighter, hogy közben buffer. A szintén elf/delf tankok úgy tankolnak, hogy közben summonjuk is van (mondjuk egy humán tank is van ilyen).
Mindezt úgy, hogy mások az alapstatok, nincs két egyforma kaszt.
A leglátványosabb a témában, amit találtam, ez volt.
Egyrészt, bocsássátok meg az L2-s kirohanásaimat, lehet, magam előtt is próbálom bizonygatni, mennyire jó játék ez még így 10 évvel később is, másrészt, azt hiszem azért érthető, el lettem kényeztetve.
Szóval na, nem kicsit sokkolt, amikor elkezdtem Aionozni, és volt hat tök ugyanolyan kaszt. Mármint fajon belül, mindenféle különbség nélkül. Alig látom értelmét a minmaxolásnak! L2-ben okés, mert plö az elfet gyorsaságra és critical rate-re gyúrjuk, a dark elfet meg physical/magical attack-re és critical damage-re. De az Aionban? Nem érzek késztetést arra, hogy "fúúú, na most csinálok egy Asmo sorcit, mert annak mások a statjai", mert ilyen NINCS. Jó, azt a játékot nagyon elkapkodták, amikor az NCsoft összerúgta a port pár feljesztőjével a Lineage 3 kódja fölött.
Hát, ez az én kis problémám.
Elvis lives on in our hearts, in his music and in a trailer park outside Milwaukee.

Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2013.03.26. 20:09

Lehet azért se játszanék L2-vel, mert ezek alapján túl bonyolult, így is van elég észbentartandó, meg sokközüldöntendő dolgom, nem akarom még szórakozás helyett is ezt csinálni. ~A~ (Nem mintha valaha is az a veszély fenyegetett volna, hogy elkezdjem, de nálam sosem lehet tudni az ilyesmit...)
Kép

Avatar
Sárkánybaby
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 949
Csatlakozott: 2011.10.14. 22:41

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Sárkánybaby » 2013.03.26. 23:52

Azt úgy játsza a kezdő, hogy kezd egy karit, amiről kb tudja, hogy micsoda (mondjuk elf vazsit), aztán ha ráérzett a játék ízére, akkor variálhat, és kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb fajt/kasztot. Az enyém a kamael Berserker. Glass cannon.

Kicsit kanyarítunk, Reddit belefutottam ebbe a tömör gyönyörbe: https://www.youtube.com/watch?v=bBGX0dl5Ziw Nagyon sürgősen munkát kell szereznem, a gépem novemberben tölti a hetedik évét (úristen Oo), ezt soha nem bírná el.
Elvis lives on in our hearts, in his music and in a trailer park outside Milwaukee.

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 460
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2013.05.01. 21:19

Már csak alig több mint 2 hét és jön újra Artyom mester, hogy rendet tegyen ismételten Moszkva atomháború utáni metróalagútjaiban, na és persze a "felszínen." :computer:

http://www.youtube.com/watch?v=5mOr8-I2H70
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... D3_cpEox3g

Látványra tuti nem lesz panaszunk szerintem, kérdés már csak az, hogy a gépünk bírni fogja-e?

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6029
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2013.05.01. 21:31

Ezt meg teljesen véletlenül találtam meg a múltkor. Reakcióim:

1. Tök jó, lesz Witcher 3 játék? :D

2. Miért, kéne bele multiplayer? XD

3. Egyáltalán a korábbi részekben volt multi? XD Vagy ezt most mire fel? XD
Kép

Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2013.12.12. 15:42

Nagy WildStar összefoglaló poszt!
Annak, aki lemaradt róla, vagy szeretné egybem látni a dolgokat.
Kezdődött a fincsi Cinematic Trailerrel, amit még nem linkeltünk korábban, azt hiszem.
Volt SB linkje:
Sárkánybaby írta:Wildstar nagy, epic, összefoglaló tréler.
Kár, hogy ehez a cucchoz nem elég erős a gépem, és ehez a cucchoz éppen ezért bétázni sem fogok. :( Ettől függetlenül tárt karokkal várom, emberek, ez egy durva MMO lesz!
Aztán én linkeltem a fajok bemutató videóját:
A mordályos nyul írta:(...)
A Dominionról alkotott véleményem árnyalódott. Akármilyen ellenszenvesek is, olyan poénul adják elő, hogy meg lehet nekik bocsátani. :D Idézet a honlapról: "Destiny is a terribly heavy burden, and the Cassians bear it with style." :lol:
Exiles bemutatóvideó. Nyehehe.
Azóta rengeteg minden történt!
Például, bemutatták a hiányzó két fajt. Így már értjük, miért nem akartak róluk beszélni :)
Lesznek útvonalak, amit mindenki a játékstílusa szerint választhat meg.
És persze kasztok. Amikor ez a videó kijött, még nem jelent meg az Engineer bemutatóvideója.

Puszilom Carbine-éket!

Ha valakit érdekelnek az egyes kasztok bemutatóvideói (én mindig marha jól szórakoztam rajtuk), itt lesznek:
Warrior
Esper
Spellslinger
Stalker
Medic
Engineer
Kép

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2013.12.15. 21:18

Régen láttam az első kettö szépen szaporodtak azóta... :D
Ezeken vidiken a játék ismerete nélkül is jókat lehet nevetni. Legjobb kedvcsinálok játékhoz talán amit eddig láttam.

Avatar
Shirosaki
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 72
Csatlakozott: 2013.11.24. 04:03

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Shirosaki » 2014.09.24. 14:58

Amiket én speciel most baromira várok:

Resident Evil Revelations 2:
Már az előző része is nagyon tetszett, bírtam benne, hogy sokkal erősebb volt benne a kiszolgáltatottságérzet, mint az 5. részben. Szerintem simán közelítette a 4. rész színvonalát

Metal Gear Solid - Phantom Pain:
Eddig is nagy rajongója voltam a Metal Gear sagának. Amit pedig eddig láthattunk ebből az új részből, az nálam egy elég magas szintet képvisel.

Assassin's Creed - Unity:
Oké, hogy gyakorlatilag szalagon gyártják az AC folytatásokat és az előzőben baromi nagyot csalódtam. De most ez az új felkeltette az érdeklődésemet főleg a korral, amiben játszódik.

Far Cry 4:
Már az előző részét is nagyon szerettem. A gyönyörű grafika és a jó játékélmény úgy néz ki, ebben is megmarad és kapunk egy legalább akkora idióta főgonoszt, mint az előző részbe.

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2014.09.29. 19:22

részemről jelenleg a Star Citizen és a Civilization Beyond Earth leszek kíváncsi.

Avatar
Keelia
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2014.09.23. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: leginkább a gép előtt

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Keelia » 2014.09.29. 19:57

Nálam ami a leginkább várós, az a Witcher 3 (IMÁDOM a Witcher játékokat és a könyveket is, szóval februárban érkezni fog hozzám a gyűjtői kiadás egy csodálatos figurával :D), és az Assassin's Creed Unity. Nem hittem volna, hogy az AC 3 és 4 után (amiket ki sem próbáltam, nem adják magukat) fogok újra AC játékot várni, de ha betartják az ígéretüket, hogy inkább 2-es és Ezios beütése lesz... akkor adok neki esélyt. Ráadásul szimpatikus a forradalmi Franciaország, amiben játszódik :P

Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel » 2014.10.10. 14:48

Nem kell várni, de hirtelen nem találtam jobb topikot, hogy hova tegyem. Íme Artemis, az űrhajó híd szimulátor. Ez egy coop multi pléjer játék, ahol a játékosok egy fiktív sztár trek sztájl hajó hídján lévő munkatársak. Íme egy példa játék, zseniális 12 percben néhány trekkie által:
https://www.youtube.com/watch?v=unl3GZt ... ture=share
Kép

Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2014.10.10. 14:54

Wow, ez aztán a coop! Jajdejó, nagyon szépen megoldották! Csípem! *______* Fú, de elmenne conos programnak!!!
Kép

Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1851
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Surci » 2014.10.29. 12:43

Jim, te nagy Starcraftos vagy, nem tudsz esetleg valamit hogy mikor jön ki a Void? Most fejeztem be az első kettő kampányát, de a harmadikról csak annyit találtam hogy "lehet hogy már 2015-ben", pedig feltúrtam a netet.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2014.10.29. 13:42

Még félhivatalos megjelenés sincs de tapasztalatból ahogy a az előző kettőnél történt 2015 4. negyedév illetve 2016. eleje körülire tippelnék de erre ne adj egy centet se csak blizzard tapasztalat. :D

Ja igen a napokban jött ki a Dreamfall Chapters annyit tudni érdemes rólam hogy a sorozat nagy rajongója vagyok. :) (Shame on me megvettem de még most is ott pihen a steam könytáramban elinditatlanul...)

https://www.youtube.com/watch?v=4ktxliB-b-4

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6029
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2014.10.29. 14:04

A Blizzard catchphrase-e: "Amikor kész lesz.", illetve: "Soon." XD Ez használható új patchre, új játékra, új kiegészítőre, folytatásra, stb. XD Amúgy ez a Void a harmadik, befejező része lenne az SC II-nek? (Mert ugye most kb. azt csinálták, hogy "kampányonként" adták ki a sztorit, Wings of Liberty - Terran kampány, Heart of the Swarm - Zerg kampány és akkor a protoss lesz majd a Void, ha végre kijön, ami egyelőre le is zárja majd a jelenlegi eseményeket?)
Kép

Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1851
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Surci » 2014.10.29. 14:13

Igen, a Legacy of the Void lesz az utolsó a jelen storyline szempontjából (protoss campaign) - persze úgy lesz majd elvarrva hogy azért a kiegészítők és a SC3-nak legyen honnan kiindulni, de amúgy ja, elvileg az a vége.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2014.10.29. 17:53

Surci írta:Igen, a Legacy of the Void lesz az utolsó a jelen storyline szempontjából (protoss campaign) - persze úgy lesz majd elvarrva hogy azért a kiegészítők és a SC3-nak legyen honnan kiindulni, de amúgy ja, elvileg az a vége.
A StarCraft 3. 2030 szeptemberére várható. :D

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2014.10.30. 10:27

Xbox.... nem szeretlek...

Halo 2 anniversary-t ellopta tőlem :/

https://www.youtube.com/watch?v=7_64VHqDHQQ

Válasz küldése