Yu Yu Hakusho

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Surci írta:Észrevettem az idézőjelet a "vs"-nél, és értékelem hogy ilyen kreatívan tudsz belerúgni abba akit utálsz :D De szerintem sincs sok értelme sokkal tovább ragozni már ezt. Btw én ugyan nem akarok áttéríteni kiraizmusra senkit, sőt azt is tudomásul veszem hogy rühelled, csak ettől nem feltétlenül kéne olyasmiket belemagyarázni a személyiségébe (vagy esetedben "ki"magyarázni belőle), amik nincsenek benne. Mintha szándékosan nem akarnád érteni amit mondunk. A Mordályos válaszaira adott kommentjeidnél pedig már direkt szándékos kötekedést vélek felfedezni, aminek nem tudom mi értelme van. Namindegy. Mordályosnak egyből lejött.
Na, akkor még erre reagálok, mielőtt mindenki megsértődik mindenkire. XD Az első mondatod mondjuk igaz (XD), de a "vs" ez esetben nem arra való célzás volt, hogy "úgyis mindenki tudja, hogy "Lulu > Light", hanem inkább azért raktam idézőjelbe, mert nem valódi "karakterharc" folyik itt, inkább fanboyok/fangirlök leírják, hogy nekik melyik a szimpibb a két karakter közül, amit hosszú körmondatos elméletekkel támogatnak meg. XD Ettől még egyikük sem fogja ténylegesen "legyőzni" a másikat, nem lesz Kira vagy Zero az anime fandom hőse, míg a másik lenézett "vesztes", érted. XD

Mordályosnál annyira én sem akartam kötekedni, max azon néztem egy picit, hogy:
A mordályos nyul írta:Most komolyan, bizonyos intelligenciaszint felett gyanús, hogy inkább csak unni lehet egy MMO-t.
Amit egyrészt nem tudom, honnan vett, de legyen, másrészt meg ez már a második olyan eset, ahol kissé mintha ilyen "prolik játéka" titulussal illetné ezt a műfajt, ami lehet, hogy fanboyként talán picit fájt és ezért kezdtem el én is DPS chartokat linkelgetni. XD (Meg persze azért, mert szerintem az a röpke 1-2 év, amikor ő játszott valamennyit a WoW-al, édeskevés a játék valódi mélységeinek kiismeréséhez, szal kissé olyan, mintha én beülnék egy metafizikai előadásra, érteném mondjuk a felét, mert annyi idő alatt annyit lennék képes befogadni belőle, majd később olyanokat írnék róla, hogy "ja, el lehet vele lenni, de annyira nem nagy szám, inkább ilyen science-fictionalized változata annak, aki már unja a "hagyományos" fizikát és kissé "fel szeretné dobni"", ami talán részben igaz lenne, de marhára nem fedné az egészet.) Az ilyenekről, illetve amikor valakit pont azért vettek fel egy céghez, mert mondjuk egy MMO-ban valami TOP klán vezére volt, már nem is beszélve. Úgy látszik, ők nem találták valami "alacsony IQ-júak játékának" a dolgot.
scineram írta:7. nap - Animés "crush"-od/waifud/hasubando-d

Ha már meg kell nevezni valakit első, akkor legelső crushomat mondanám animés pályafutásom elejéről.

A Yu Yu Hakusho imádnivaló Botanja.
scineram írta:...és főleg Vadász Bea hangját.
Öröm látni, amikor két fétisben is társra talál az ember (a "Botan rulez", illetve a "Vadász Bea hangjától minden karakter legalább kétszer szexibb lesz" fétisekre gondolok... XD), annál is inkább, mert szegény Botant valami hihetetlen szinten mellőzték, nem csak a fanok, de maga a sorozat is. Szal az, hogy kezdett szinte "második legfontosabb karakter a főszereplő után" titulusú spirit guide-ként és kb. már a második arc-ra leredukálták egy sima "cheerleader csajjá" (mert erre a szerepkörre úgy néz ki, nem volt elég Keiko, Kuwabara nővére, stb-stb. -___-), nos, az minimum szomorú. (Mondjuk ez az egész animére igaz, mármint nem nagyon emlékszem más olyan sorozatra, ahol kb. számomra az igazi élményt pont a "felvezető arc" adta, amikor még csak összegyűjtik a bandát, meg ilyenek, mivel ott legalább 1-1 rész nyújtott igazi meglepetést, érzelmi hullámvasutat, stb., míg utána az egész valami "v2 Dragonballá" változott. Kár érte.) Ja, meg írtad, hogy az első shippingelésed is hozzá kötődött. Én ugyan őt senkivel nem shipeltem, de egyszerűen a kezdő arc alapján (amikor Yusuke még halott) teljesen olyan érzésem volt, hogy "ezek ketten össze fognak jönni", vagy legalábbis jóval több értelmét láttam volna annak, hogy a vicces, cuki, resourceful, stb. Botant válassza végül Yusuke, mint a szokásos klisés, "egész sorozat alatt a hapsija nevét ismételgető, de mást nem nagyon csináló" Keikót.

Edit: Junchi, amúgy az Akame ga Kill manga akkor jövő héten véget ér? Vagy én értettem félre valamit? Csak mert volt itt az Offban egy olyan elejtett mondatod, hogy "AA-n van aktív AgK topic...bár ez már jövő héttől nem fog számítani.", illetve írtad a kihívásos játékban, hogy "X és Y szépen kisétált a mangából és happily ever after", amikből én bizony arra következtettem, hogy vagy már befejeződött a cucc (bár most gyorsan csekkoltam MAL-on és aszerint még fut), vagy pedig az utolsó hetekben vagyunk. (Bár ez utóbbiban én csak akkor bízok, ha a mangaka, vagy a magazin, amiben fut, közölt valami hivatalos dolgot erről, mert "fan-megérzés" szempontjából szívtam már meg elégszer, amikor úgy érezték/tük, hogy "mindjárt vége a cuccnak!", majd a mangaka jól átcseszett mindenkit és mondjuk ráhúzott az egészre még 100 chaptert, lásd pl. az Inu Yasha esetét Rumikóval anno. XD)
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Yu Yu Hakusho

Hozzászólás Szerző: Titkos »

scineram írta:Botan×Kurama - Ez klasszikus nálam, talán az egyik első shipem! Szigorúan azután persze, hogy kiszerettem Kuramából! :drop: :wwall:
Apropó, körkérdés bárkihez, aki nézte ezt a sorozatot: shipnek talán nem nevezném, de eskü az első tizenx rész alapján nekem volt egy olyan érzésem, hogy lehet ebből még Yusuke x Botan lesz. XD Csak én éreztem ezt? Jó, persze nyilván itt az is benne volt, hogy valamennyire megint magamat vetítettem ki a főszereplőre, de nekem az jött le, hogy míg az egyik oldalon ott van a "mangaka által kirendelt", dögunalmas kitchenwaifu, aki csak azt tudja ismételgetni, hogy "Yusuke", meg cseszegetni képes hősünket, addig a másik oldalon itt van ez a vicces, "bubbly", tök szórakoztató csaj, akit ugyan az elején még "munkakapcsolatnak" állítanak be, de ki tudja, hogy mi lesz ebből... :D (Pláne, ahogy egyre több időt töltöttek együtt, meg Yusuke problémái kezdtek erősen túlmutatni egy átlag halottén és olyankor Botan is láthatóan aggódott érte, talán már jobban is, mint amennyire azt a munkaköre megkövetelné tőle, stb...) Persze aztán nem lett a dologból semmi, mert sajnos ez nem az a shounen, ahol bevállalják a merész, nem átlagos húzásokat, de azt a mai napig tartom, hogy messze több kémia volt a két karakter között, mint a Yusuke x Keikóban.
Kép
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Yu Yu Hakusho

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

Hát most így erősen vissza gondolva . . . én nem nagyon agyaltam ezen, de valóban lehetett érezni valamit. Bár számomra az a furcsa, hogy Botant végül is senkivel nem hozták össze, pedig úgy gondolom jelentkező azért az akadt volna, vagy legalábbis meg lehetett volna oldani ezt a kérdést. Ott volt Kurama akivel nem is lettek volna annyira furi páros. De ha mondjuk Kuramát megőrzik a fangirlöknek, akkor még mindig befigyelhetett volna Koenma is. De így visszagondolva a kapcsolatuk ilyen tipikus shonen fight-os szinten van, akkoriban meg hozta a szokásos felhozatalt. Szóval DB-ben is csak a Chi-Chi&Goku páros lett megalkotva meg a Bulma&"Az a srác vagyok aki addig tud legyeskedni a csaj körül még meg nem érkezik a herceg fehér űrhajóval Yamcha".
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1260
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Yu Yu Hakusho

Hozzászólás Szerző: Catrin »

<OFF>
iskariotes írta: 2017.01.09. 20:57 a herceg fehér űrhajóval
Percek óta ezen vigyorgok... :vigyor:
</OFF>
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Yu Yu Hakusho

Hozzászólás Szerző: Titkos »

iskariotes írta: 2017.01.09. 20:57 Hát most így erősen vissza gondolva . . . én nem nagyon agyaltam ezen, de valóban lehetett érezni valamit. Bár számomra az a furcsa, hogy Botant végül is senkivel nem hozták össze, pedig úgy gondolom jelentkező azért az akadt volna, vagy legalábbis meg lehetett volna oldani ezt a kérdést. Ott volt Kurama akivel nem is lettek volna annyira furi páros. De ha mondjuk Kuramát megőrzik a fangirlöknek, akkor még mindig befigyelhetett volna Koenma is. De így visszagondolva a kapcsolatuk ilyen tipikus shonen fight-os szinten van, akkoriban meg hozta a szokásos felhozatalt. Szóval DB-ben is csak a Chi-Chi&Goku páros lett megalkotva meg a Bulma&"Az a srác vagyok aki addig tud legyeskedni a csaj körül még meg nem érkezik a herceg fehér űrhajóval Yamcha".
Koenmával fura lett volna szvsz (mégiscsak a főnöke... XD), viszont a Kurama x Botan talán még működhetett is volna, plusz akkor a másik három "fél-canon" páros mellé (Yusuke x Keiko, Kuwabara x Yukina, Hiei x Mukuro) összejött volna a negyedik is. :D (Ezen a Vegitás hasonlaton meg én is jót röhögtem. :lol: )
Kép
_Im_otaku_
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2018.02.28. 19:51
Nem:

Re: Yu Yu Hakusho

Hozzászólás Szerző: _Im_otaku_ »

Csak szerintem jobb a grafikája mint az újaknak? Kurama...lehetetlen eldönteni hogy szürke vagy vörös hajjal jobb. A története is egyszerűen fantasztikus. Tehát egyedi volt, többször is végig néztem, ugyan olyan jó minden alkalommal. Kicsit sokkolt hogy csak úgy meghalt az elején, de ettől függetlenül nem bánom hogy folytattam. Imádtam a szereplőket, a harcokat, mindent. Jó, az OP-t nem hallgattam végig.
AmiRu
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2019.11.18. 21:37

Re: Yu Yu Hakusho

Hozzászólás Szerző: AmiRu »

Sziasztok!

Én egy Yu Yu Hakusho-s fanficet keresek égre földre, címe: Irány Magyarország! és Wuky a szerző. Ha valakinek meglenne, kérem küldje el a fru_03@freemail.hu email címre! Köszönöm ::jeye::
Válasz küldése