Én személyem szerint az Avastot tartom a legjobb Vírusírtónak - és te?

azzal énis megpróbálkoztam 1X ,de folyton termékkulccsaal szarakodott h nem eredeti, és ezé nem frissül csakazérsem XDCruel Angel írta:@Ayla: MS Security Essentials. minimális erőforrást használ
Cruel Angel írta:ja hát ha valakinek nem eredeti a Windows amire telepíti
Erre is van megoldásom:Moon Breaker írta:Cruel Angel írta:ja hát ha valakinek nem eredeti a Windows amire telepíti
lol bocs h nincs rá 30-40 ezrem XD eredeti windóz ROFLMAO
Cruel Angel írta:Én Ubuntut használok, Windows helyett. -> Nem szükséges vírusírtó
az meg wtf? megy rajta minden win progi?pl. photoshop, torrent, chrome, normális driverek a gép perifériáihoz, játékok ?Cruel Angel írta:Erre is van megoldásom:Moon Breaker írta:Cruel Angel írta:ja hát ha valakinek nem eredeti a Windows amire telepíti
lol bocs h nincs rá 30-40 ezrem XD eredeti windóz ROFLMAOCruel Angel írta:Én Ubuntut használok, Windows helyett. -> Nem szükséges vírusírtó
A mordályos nyul írta:Win progi ritkán, de általában van egy hasonlóan jó megfelelőjük linuxra.Játékok win-emulátorral, nem mindig bugmentesen, de általában működnek. Elvileg, nem próbálgattam még.
Én is Ubuntut használok már majdnem egy éve, és jól szolgál. Szerintem még a teengirllickshugedick.com-ot is megnézhetném ha akarnám.
Windowson meg Avastot használtam.
Akkor már ketten vagyunk. =)anubys írta:Semmilyet nem használok.