Hehe, nagyon LOL. Régen én is szívesen nosztalgiáztam, de már nem hiányzik az A+/Animax, még így olvasgatás szintjén sem. Persze mókázni időnként jó rajta.

Mivel ott kezdtem 16 éves (kezdő netező, aham nálunk addig alig volt valami, még suli szinten is... mikor áltiban a barátnőim nagyban msn-eztek én csak rajtuk keresztül informálódtam, aztán gimi alatt órán függtem gportálos fanoldalakon, később pedig végre otthon is összejött a net) fejjel, valami iszonyat ciki stílusban. XD (Ilyen minden mondat mögé 5 felkiáltójel és 3 szmájli szint, meg a jó ég tudja - ezért is volt külön vicces a minapi csaj - bár azt hiszem hamar észrevettem magam: még mielőtt beszóltak volna csökkentettem a mondatvégi írásjeleket.XD) Amúgy a regisztráció előtt már vagy fél éve követtem a fórumot, nem is értem, hogy nem szedtem magamra valamilyen normát (btw, én minden fórumot követtem (mindenhová beregiztem) néhány topik szintjén, Aoit is, Mangazint is, később a mondóét is, de irkálni csesztem. A legnagyobb fórumos marhaságom talán a nevemmel kapcsolatban volt, ezt egyszer lehet majd elmesélem. Plusz a legérdekeltebb topikomat le is mentettem egy word doksiba, talán még megvan valahol (több száz oldalnál tartott..). Ugyanígy az avatárjaim is megvannak, általában szép csajokat tettem ki, Lust (FMA), csöcsöscsaj nem tudom már hogy hívják (Chronóból, most meg nem nézem, talán I-betűvel kezdődik a neve), Díva (OMFG nem is szerettem sem őt, sem a Blood+-t, de volt egy nagyon nőcis képe...XD), aztán átváltottam Mori Kogoróra (IGEN!! KOGOROOO! biztos kezdődött erősödni az apa/flúgos karakter fétisXD), az utolsó úgy emlékszem, Vash volt, ahogy öleli Merylt (biztos kezdett erősödni a ship fétis...). A hozzászólásaim számában már nem vagyok biztos, de úgy emlékszem az 1000-t átléptem, hogy mennyivel azt passzolom.
MAL profilom korábbi változatait szoktam még időnként visszanézegetni.... hajjajjj.

Kíváncsi vagyok hány év múlva fogom, majd a mostani hsz-eimre azt mondani, hogy milyen gáz már ez a sok ikszdé, lazaság és egyéb >fasságok.

(Nyem is lesz ilyen!^^)