régi fandom oldalak

További anime témájú oldalak helye
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

scineram írta:[
Neked első körben ennyit sikerült találnom. Remélem ez te vagy. ::^_^:: A Szaruto film se tetszett, szegénykém.

Meg ilyen klasszikus gyöngyszem is akadt. Vagy egy örökbecsű "Escaflowne = a világ legjobb animéje", ugyanitt a mester maga "pszihó csaj"t ajánl.
Bakk, micsoda Nevek! :D Nosztalgia much.
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2526
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Junchi »

scineram írta:Neked első körben ennyit sikerült találnom. Remélem ez te vagy. ::^_^:: A Szaruto film se tetszett, szegénykém.
Te jóságos ég, most esik csak le, hogy ezeket a Naruto filmeket fel sem vittem még MAL-ra. o_O A probléma mondjuk ugyanaz, mint a Slayers múvikkal: tudom, hogy kettőt biztosan láttam belőlük, de hogy melyik kettőt, arról lövésem sincs. Slayersből mintha pont az első lenne az egyik, Nurucuból meg (ezek szerint) a második, de igazából mindegy is, megmaradnak max jelöletlen tételeknek (amúgy sem emlékszem semmire sem belőlük).

(Az avatarból ítélve meg igencsak az EDGY korszakomban lehettem, legalábbis arra emlékszem, hogy azt a "DARK" marhaságot én raktam még oda pluszba. :dirr: )

Btw találtam egy ilyet is. Kek'd.
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1261
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Catrin »

Hehe, nagyon LOL. Régen én is szívesen nosztalgiáztam, de már nem hiányzik az A+/Animax, még így olvasgatás szintjén sem. Persze mókázni időnként jó rajta. :D Mivel ott kezdtem 16 éves (kezdő netező, aham nálunk addig alig volt valami, még suli szinten is... mikor áltiban a barátnőim nagyban msn-eztek én csak rajtuk keresztül informálódtam, aztán gimi alatt órán függtem gportálos fanoldalakon, később pedig végre otthon is összejött a net) fejjel, valami iszonyat ciki stílusban. XD (Ilyen minden mondat mögé 5 felkiáltójel és 3 szmájli szint, meg a jó ég tudja - ezért is volt külön vicces a minapi csaj - bár azt hiszem hamar észrevettem magam: még mielőtt beszóltak volna csökkentettem a mondatvégi írásjeleket.XD) Amúgy a regisztráció előtt már vagy fél éve követtem a fórumot, nem is értem, hogy nem szedtem magamra valamilyen normát (btw, én minden fórumot követtem (mindenhová beregiztem) néhány topik szintjén, Aoit is, Mangazint is, később a mondóét is, de irkálni csesztem. A legnagyobb fórumos marhaságom talán a nevemmel kapcsolatban volt, ezt egyszer lehet majd elmesélem. Plusz a legérdekeltebb topikomat le is mentettem egy word doksiba, talán még megvan valahol (több száz oldalnál tartott..). Ugyanígy az avatárjaim is megvannak, általában szép csajokat tettem ki, Lust (FMA), csöcsöscsaj nem tudom már hogy hívják (Chronóból, most meg nem nézem, talán I-betűvel kezdődik a neve), Díva (OMFG nem is szerettem sem őt, sem a Blood+-t, de volt egy nagyon nőcis képe...XD), aztán átváltottam Mori Kogoróra (IGEN!! KOGOROOO! biztos kezdődött erősödni az apa/flúgos karakter fétisXD), az utolsó úgy emlékszem, Vash volt, ahogy öleli Merylt (biztos kezdett erősödni a ship fétis...). A hozzászólásaim számában már nem vagyok biztos, de úgy emlékszem az 1000-t átléptem, hogy mennyivel azt passzolom.

MAL profilom korábbi változatait szoktam még időnként visszanézegetni.... hajjajjj. :D Kíváncsi vagyok hány év múlva fogom, majd a mostani hsz-eimre azt mondani, hogy milyen gáz már ez a sok ikszdé, lazaság és egyéb >fasságok. :D (Nyem is lesz ilyen!^^)
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6177
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Na, ugyan scineram jól összegyűjtött itt most pár "epic" hozzászólást régről és azokon jót is röhögtem, de azért ennek a pár topicnak a végigpörgetése is elég volt ahhoz, hogy konstatáljam, hogy "ja, ez ugyanolyan, mint amilyenre emlékeztem". ^^" Nagyarcú modok, vagy mod-haverok feszülnek egymásnak idegesítő fanboy/fangirlökkel. ^^" Én ezt annyira nem sírom vissza. XD
Catrin írta:A legnagyobb fórumos marhaságom talán a nevemmel kapcsolatban volt, ezt egyszer lehet majd elmesélem.
Apropó, vagy itt, vagy a Mangazinon van/volt egy ilyen "Kinek honnan a nickje?" topic, amiről beugrott, hogy conon nem egy embertől meg akartam kérdezni, de ez most már így marad, talán majd tavasszal. XD
Catrin írta:csöcsöscsaj nem tudom már hogy hívják (Chronóból, most meg nem nézem, talán I-betűvel kezdődik a neve)
Satella, szal nem l-el kezdődik, de legalább van benne az is. XD
Catrin írta:Kíváncsi vagyok hány év múlva fogom, majd a mostani hsz-eimre azt mondani, hogy milyen gáz már ez a sok ikszdé, lazaság és egyéb >fasságok. :D (Nyem is lesz ilyen!^^)
Ne is legyen, XD is love, XD is life! XDDDD (Az A+ fórumos postok között is annál röhögtem a legnagyobbat, amikor Junchi kivételesen odarakott az egyik mondata végére egy XD-t, mire én magamban: "Ó, igen, az ősidők, amikor még néha Junchi is XD-használatra vetemedett." XDDD)
Kép
Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos »

Én ha jól emlékszem a Mondo off topic rovatát kezdtem el látogatni a kezdetekben + az aoi-t szal sajnos nálam nincs sok sztori amit eltudnék regélni.

Amire emlékszek hogy valamilyen oknál fogva soha nem tudta rendesen animékről beszélni pár rövid sorban bele tömöritettem a mondandom majd nyomtam a végére egy pöttyöt rettenetes elégedetséggel vissza se néztem szinte soha.
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Surci »

Annyira ugyan nem volt régi, de jól látom, hogy az OtakuFórum is bekakukkolt? Anno lurkoltam arrafelé, Aoisok is írkáltak oda ha jól emléxem, nem is keveset (Rui, Juncs, Péter vannak meg így). Most meg már az oldalt se hozza be, pedig még subbercsapatként is működtek... Mondjuk ott a főoldalas chaten ment az igazi élet az utóbbi időben, FB-csoportos színvonalat hozva.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1158
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Ricz »

Surci írta: 2017.10.12. 21:54 Annyira ugyan nem volt régi, de jól látom, hogy az OtakuFórum is bekakukkolt? Anno lurkoltam arrafelé, Aoisok is írkáltak oda ha jól emléxem, nem is keveset (Rui, Juncs, Péter vannak meg így). Most meg már az oldalt se hozza be, pedig még subbercsapatként is működtek... Mondjuk ott a főoldalas chaten ment az igazi élet az utóbbi időben, FB-csoportos színvonalat hozva.
Be, még májusban. Fire nagyon életben akarta tartani az oldalt, voltak tervek az új fejlesztésére, hogy majd miként hangolja össze a Fészes csoporttal (Anime Rajongók / Fanok / Otakuk), de végül semmi nem lett belőle. A subber része is gyakorlatilag kihalt, arra is kívánt erősíteni, hogy egy Takonytitán 2 trollsubbal bevonzza a látogatókat, és ezzel újra életet lehelve belé.
Amúgy régi volt, csak egy olyan 3 éves hiatusra ment, mert az oldalra még emlékszem 2010-ből is, vagy 1-2 évvel korábbanról is, mikor még a Lucky Starral foglalkoztak főleg, és nagyon mondogatták az AA-n, hogy HD-DVD-s kiadásuk van belőle, mikor olyan kiadást meg se élt az a sorozat. :drop:
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
Avatar
-OJ-
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 621
Csatlakozott: 2011.04.08. 09:48
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Otaku Odú
Kapcsolat:

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: -OJ- »

Mondo fórum nekem is törzshelyem volt, sokáig igyekeztem is életben tartani, feléleszteni, de végül beláttam (amit most az AA-szel kapcsolatban is), hogy semmi értelme és senki nem kér belőle.
GameStar fórumon volt még egy nagyon jó, max 12 állandó tagból álló animés közösség, én anno ott/velük kezdtem az animés ismerkedést. De a GS fórum bezárásával az a csapat is szétszéledt.
MangaFanra is be szoktam nézni, de ott még annyi élet sincs, mint a Mondón.

Ricz írta: 2017.10.12. 23:41 Be, még májusban. Fire nagyon életben akarta tartani az oldalt, voltak tervek az új fejlesztésére, hogy majd miként hangolja össze a Fészes csoporttal (Anime Rajongók / Fanok / Otakuk), de végül semmi nem lett belőle. A subber része is gyakorlatilag kihalt, arra is kívánt erősíteni, hogy egy Takonytitán 2 trollsubbal bevonzza a látogatókat, és ezzel újra életet lehelve belé.
Nem úgy volt, hogy azt a 20-30 aktív embert, meghívásos alapon viszi magával valami zárt Facebook csoportba, és azóta is abban leledzenek?
Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1158
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Ricz »

-OJ- írta: 2017.10.13. 16:51 Nem úgy volt, hogy azt a 20-30 aktív embert, meghívásos alapon viszi magával valami zárt Facebook csoportba, és azóta is abban leledzenek?
A vége felé volt szó mindenről (így arról is, amit írtál, hogy a kemény magot összefogja), akkor már egyáltalán nem látogattam fel, de akkor ezek szerint fokozatosan mondott le az oldalról. Amit tudok, hogy Discord szerver lett még mellé az ARFO csoporthoz (amint megláttam, hogy Yaboku benne van, rögtön húztam is el, így az a tagság tartott kb. 15 másodpercig), illetve tegnap beszélgettem egy ismerőssel, aki benne van, és ő mesélte, hogy az se szól már másról, hogy ki tudja jobban triggerelni a másikat és azon röhögnek, aki a legjobban dühöng.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ricz 2017.10.13. 17:15-kor.
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2526
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Junchi »

OtakuFórum nekem ilyen könnyen jött, könnyen ment kaland volt, az elején pont lelkes voltam, mikor még enyhén elütött a main stream-huszár színvonaltól, de aztán ez gyorsan megváltozott, ráadásul az ottani admin+mod csapat valami hisztérikusan kibírhatatlan, aberrált brancs volt.

(Aztán akartam megint kicsit nosztalgiázni az A+ fórum apropóján, ha már így följöttek a régebbi dolgok, de már megtettem elégszer. Lényeg, hogy lehet már csak egy nagy adag rózsaszín köd élteti, de enyhén szentimentális kötődésem még mindig van hozzá, lévén ott kezdődött nálam minden animus biznic.)
Avatar
Rui-chan
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1648
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Kapcsolat:

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Rui-chan »

OF-ről viszonylag gyorsan eltűntem én is. Főleg, miután bevezették az értékeléseket és elindult a jópofizás a plusz szavazatok érdekében. Ja, meg többen is megsértődtek rám, amiért 1-1 animét nem 10/10-es mesterműnek értékeltem.

Bár itt viszonylag későn kezdtem aktív lenni, egyáltalán nem bántam meg. Ezért van az, hogy ha fórumozok, azt az Aoin teszem. ::^_^::
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6177
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Nem tudom, nekem ez az Otaku Fórum valahogy totál kimaradt, néha meg is lepődöm, ahogy többen is úgy emlegetitek, mintha ez valami fontos "gyűjtőhelye" lett volna a fandomnak. :D Arra emlékszem, hogy amikor egy időben kissé paprikásabb volt itt a hangulat (épp Péter balhézott itt, meg ilyesmi XD), akkor Rui ajánlotta, mint "nyugodtabb alternatívát", mert még épp akkor alakult. Aztán valahogy úgy voltam vele, hogy "oké, majd ránézek egyszer", de ez végül elmaradt, pláne, hogy időközben megfordult a "trend": amíg itt lenyugodtak a kedélyek, Péter is "megnormálosodott", stb., addig OF fórumról egyre durvább híreket hallottam. Szal állítólag a vége felé már olyan kettős mérce működött ott, hogy ha valamelyik kedvenc animéjükről rosszat mertél szólni, akkor kimoderálták, meg jött a moderátori figyelmeztetés, amit valami olyan hülye módon magyaráztak meg, hogy "ez a stílus elriasztja a friss fanokat" (mármint "az a stílus", ha nem mindenre agyatlanul dobálod a 10/10-et...), meg "rossz fényt vet az animére" (ergo kevesebben fogják nézni, ha valaki le meri írni, hogy bizony a kedvencük nem egy 10/10-es mestermű), ellenben azzal nem volt bajuk, hogy a főoldalon lévő chatben így random hardcore hentai képeket, meg hasonlókat linkelgettek be, úgy tűnik, az nem vet rossz fényt az animére és nem ijeszti el a fanokat... :D
Kép
Avatar
XXSephirothXX
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2018.08.19. 22:43
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: régi fandom oldalak

Hozzászólás Szerző: XXSephirothXX »

Ricz írta: 2017.10.13. 17:14
-OJ- írta: 2017.10.13. 16:51 Nem úgy volt, hogy azt a 20-30 aktív embert, meghívásos alapon viszi magával valami zárt Facebook csoportba, és azóta is abban leledzenek?
A vége felé volt szó mindenről (így arról is, amit írtál, hogy a kemény magot összefogja), akkor már egyáltalán nem látogattam fel, de akkor ezek szerint fokozatosan mondott le az oldalról. Amit tudok, hogy Discord szerver lett még mellé az ARFO csoporthoz (amint megláttam, hogy Yaboku benne van, rögtön húztam is el, így az a tagság tartott kb. 15 másodpercig), illetve tegnap beszélgettem egy ismerőssel, aki benne van, és ő mesélte, hogy az se szól már másról, hogy ki tudja jobban triggerelni a másikat és azon röhögnek, aki a legjobban dühöng.
Egyetértek veled Ricz. Olvastam ott elég poposztot/hozzászólást, hogy én is kilépjek a csoportból, mert dühítőnek tartotta azt pl: Nemrégiben csatlakozott lány aki kirak egy átlag animés témához kapcsolódó képet vagy éppen kérdez valamit akkor elkezdik kicsinálni, ráadásul Jót röhög az egészen Firebrand, Mintha a Mónika Show-t vagy a Joshi Bharat-ot nézné, a helyett hogy kibannolna pár triggerelő kretént.
Válasz küldése