Új Game-k amiket várunk.

PC vagy konzolos játékok témaköre.
Avatar
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul » 2016.08.27. 22:13

Kép

Avatar
alvaro
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2007.05.09. 09:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: gyászmenet
Kapcsolat:

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: alvaro » 2016.12.14. 18:37

Itt nem annyira a játékot várom (mivel az köszöni, kijött), mint inkább egy gépet, ami el is bírja. Nos, ha már a Homura Combat egy sz@r játék (mert valljuk be, az) és a Grief Syndrome-ot már oda-vissza ismerem, mi a legjobb pótszer w/ awesomeness?

Mi más, mint a Quantum Break? :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=d4or8YE-6P4

Kawaii és kakkoi Homura-chan nélkül, de azért close enough.

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2016.12.15. 11:13

BTW aki Overwatch, SC2,HotS akarna szerény társoságommal a (ViharTancos 2410) azonositon zargathat nyugodtan.

Avatar
Junchi
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2298
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2017.06.11. 16:30

Úgy tűnik, a Need for Speed széria újfent bizonyította, hogy még mindig van számára lejjebb. Itt a Payback alcímű következő állomás előzetese és nagyon úgy néz ki, a Run után megkapjuk a következő merész újítást, ami ezúttal egy C-kategóriás akciófilmes szetting lesz, nyomokban NFS elemekkel. A sebességérzet mondjuk eléggé a helyén van, de a többi komponense inkább csak fullban nyomja a cringe-t...

Avatar
Balus
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 113
Csatlakozott: 2016.03.15. 19:23
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Ankh-Morpork
Kapcsolat:

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Balus » 2017.06.11. 21:09

A bejelentés évétől, vagyis 2014 óta követem a Kingdom Come: Deliverance fejlesztését, de még mindig megdöbbentő, hogy mennyire jól néz ki ez a játék. Nagyon úgy tűnik, hogy a Witcher-széria után a lengyelek ismét belenyúltak a tutiba, az pedig külön elképesztő, hogy a pénzt közösségi finanszírozással, a Kickstarteren szedték össze rá.

Már csak egy atomerőművet kéne vennem, amin elfuthat ez a csoda. :D
"Soha ne feledd, ki vagy. Mert a világ nem fogja. Viseld páncélként, akkor nem árthatnak vele." (Tyrion Lannister)
~
Kritizátor/Twitter/MAL

Avatar
alvaro
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2007.05.09. 09:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: gyászmenet
Kapcsolat:

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: alvaro » 2017.06.12. 15:02

Balus írta:
2017.06.11. 21:09
Már csak egy atomerőművet kéne vennem, amin elfuthat ez a csoda. :D
Vagy valami jó kis retró konfigot 15 év múlva :D

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6027
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2017.11.04. 02:53

Na, hát Blizzcon volt a hétvégén (látom, Vihar már postolt is OW topicba, majd reagálok, ha lesz energiám XD) és kb. mindegyik játékuk pozitív fejlődési irányokat mutatott, vagy legalábbis stabilan stagnált...kivéve az új WoW kiegészítőt, a Battle for Azerothot, ami valami iszonyú vérszegénynek/semmilyennek ígérkezik és kb. a cinematic volt az egyetlen eddig, amiért megérte megcsinálniuk. Persze ha egyetlen gyengébb kiegészítőről lenne szó egy amúgy töretlen sikerű játék történetében, akkor valszeg simán elintézném annyival a dolgot, hogy "hát na, ez most nem jött be, majd talán a következő", de gyakorlatilag az a gond, hogy nem csodálom, hogy akik a legeleje, vagy a BC óta játszanak, azok azt mondják, hogy a Lich King után meghalt a cucc "lelke", mert így utánagondolva tényleg valami ilyesmiről van szó. Érdemben azóta már nagyon nehezen tudnak bármi újat kihozni a játékból, az 1-2 újdonság kivételével (pl. Legion-ben az artifact weapon-ök) egy rohadtul repetitív izé lett az egész, a grindet meg egyre csak tolják kifelé, most már 120 lesz a max level, csak hogy egy példát mondjak. (Pont a duplája annak, amennyivel indultunk a legelején, csak hogy érzékelje az is, aki egy percet nem WoW-ozott még...) Na most ez egyrészt a játék műfajából, másrészt a korából adódik, szal egyfelől érthető is lenne, másrészt viszont történetmesélési fronton is mintha totális ötlettelenségben szenvedne a gárda. Szal ugye a Lich Kingig jellemzően mindig volt egy stílusos boss (akár több is), akiket olyan shounen animés módon szép sorban levertünk, közben a karinkat is folyamatosan erősítve, csak hogy teljes legyen a fighting animés áthallás... XD Persze ezek nagy részét a Warcraft III-ból emelték át, de ez tökmindegy, ugyanaz az univerzum, hülyék lennének nem felhasználni őket. Aztán a Cataclysm-el elkövették azt a hibát, hogy a már akkor is részben nosztalgiából táplálkozó játéknál kitalálták, hogy újradizájnolják a teljes régi világot. (Ergo, sikeresen kinyírták azt, amiért sokan még mindig tolták a cuccot.) Ez annyira "bejött" nekik, hogy az addig kb. stabilan 11-12 millión álló játékosszám szépen leesett úgy 7-8 millióra (ami persze még mindig nem kevés, de ha azt nézzük, hogy számszerűsítve majdnem a játékosaik felét elvesztették ezzel a húzással, az már mindjárt más...) és azóta is megrekedt ezen a szinten, vagy még lejjebb csúszott. (Igazából az a röhej, hogy egy ideje Blizz maga hagyta abba az erről való beszámolást, ergo sejthető, hogy bőven elérte a játékosok száma azt a küszöböt, ahol nem dicsőség, hanem szégyen nekik, hogy már csak ennyien tolják, ezért inkább "ne égessük magukat" alapon úgy döntöttek, hogy egy ponton túl nem teszik közzé az erről szóló infókat. Amúgy mintha valami hatmillió lett volna az utolsó adat, amit találtam, igaz, egy ideje nem is nagyon kerestem.)

Szóval a Cataclysm személyében gyönyörűen elkezdték megásni a játék sírját, viszont azóta eltelt hét év, kijött három újabb kiegészítő és hát azok sem csábították vissza a játékosokat...

-Volt a Mists of Pandaria, ami nekem személy szerint tetszett, pont azért, mert merőben újszerű volt és élesen elütött sok tekintetben a korábbi kiegészítőktől. Az más kérdés, hogy a legtöbb fan viszont alapból köpött már messziről erre a pandás settingre, szóval nem igazán mondhatjuk, hogy végülis Blizzék ebből pozitívan jöttek volna ki.

-Utána jött a Warlords of Draenor, ami a legidiótább ötletre épül, amit ötletszegény író csak ellőhet: időutazós/párhuzamos világos sztori és az egész arról szól, hogy vajon mi történt volna, ha az orkok mégsem isznak anno a démonvérből. Na ez ugye alapból jól hangzik, meg lenne benne potenciál...ja, csak nem itt, ahol tudtam, hogy az egész csak egy ürügy lesz arra, hogy orrba-szájba nyomathassák az orkokat, meg a Warcraft 1-2 játékok feelingjét próbálják megidézni, ergo az egész nosztalgiára épül, de úgy különösebben semmi újat nem visz bele a játékba. Ráadásul a Burning Crusade alatt már felhasznált helyszíneket és fajokat "rebootolták" benne, szal azért vigyáztak, nehogy túl sokat kelljen dolgozniuk... :roll: (Ezt a kiegészítőt amúgy rendszeresen el is felejtem, mert annyira nem tett hozzá semmit a sztorihoz, hogy én, aki főleg a lore miatt játszik, nem mindig emlékszik rá, hogy volt egy ilyen orkos kitérő, ami amúgy totális filler, ha azt az egy darab Gul'dan-t a végén nem számolom, aki meg kb. csak arra kellett, hogy valaki elindítsa a következő kiegészítő történetét... Szal ha már ilyen "megváltoztatjuk a múltat", akkor az lenne a minimum, hogy valamilyen kihatása legyen a jelenre, de ez inkább ilyen Sliders-féle párhuzamos, alternatív idősíkot mutatott be, csak közben mégis röhej, hogy volt olyan karakter, akire ez nem vonatkozott. Apropó, legjobb Blizzard-blama ever: Twitteres fankérdés: "De ha ez egy párhuzamos világ, akkor Archimonde démonúr hogyan tudott megjelenni ezen a síkon?" Blizz válasza: "Hát ööö....a Burning Legion másképp működik." :D XD ROTFLOL, de tényleg, majdnem szó szerint ez volt a válasz, szal ha valami, akkor ez tökéletesen mutatja, hogy kb. mennyi energiát feccölnek ezek bele manapság a Warcraft történetébe... XD)

-Aztán most volt a legutóbbi Legion nevű kiegészítő, ami tiszta Burning Crusade v2, még Illidant is feltámasztották, retconolták a sztoriját is, meg tényleg mindent elkövettek azért, hogy maxra járassák a nosztalgiát, csak közben szinte nulla újdonsággal szolgáltak megint, így körülbelül a felénél eluntam a kiegészítőt, ott tartunk, hogy a 2-3 kiegészítővel korábbi raidekből való ruhagyűjtögetést jobban élvezem, mint a Legion-ben szintezni egy karaktert, mert valami hihetetlenül "been there, done that"-feeling sugárzik az egész cuccból, az ilyen heteken/hónapokon át tartó grindeléshez meg végképp nincs kedvem. (Mert persze ezt a hülyeséget muszáj még mindig erőltetni, amíg Függő Pistike azon dolgozik két hónapon át, hogy annak az egy darab kardnak a statjait növelje, addig sem kell Blizzéknek történeten, vagy bármilyen új tartalmon agyalniuk, szal részükről ez win-win...)

És akkor ezzel elérkeztünk a Blizzconhoz, ami előtt már mindenki agyalt, hogy vajon mi lesz az új kiegészítő: old gods, void lords, déltengeri kalózok, nagák vízalatti világa? Mindegyikben lenne bőven potenciál, még egyikre sem épült kiegészítő és azt sem mondhatjuk, hogy bármelyiket is addig nyomatták volna, amíg már a könyökünkön jön ki. Na, de ezek a tippek nem jöttek be, ugyanis a Battle for Azeroth lett bejelentve, ami pontosan annyira generic, amennyire a címe sugallja: Horde vs Alliance és kb. ennyi a sztori. Nem viccelek, ezúttal még boss sincs, de még csak új kontinens sem (lásd Pandaria), hanem újramelegítették azt, amiről kb. amúgy is az egész játék szól: mivel nincs boss, a Horda és a Szövetség "unalmában" egymásnak esik, elkezdik támadni egymás városait hol itt, hol ott (yay, újabb esély szétcseszni nosztalgikus helyszíneket! :dirr:) és közben úgy "mellesleg" elugranak 1-1 szigetre, hogy onnan karikat toborozzanak. Bónusz röhej, hogy a Hordának ezek a karik speciel trollok lesznek, ami nem csak azért vicces, mert ez a faj a játék kezdete óta része a Hordának, hanem mert ha van faj, amit úgy hányásig toltak a játékban, hogy már kb. mém lett fanok körében a "megint lesz egy insta/raid velük", akkor azok a trollok. De komolyan, tényleg nem telt el új kiegészítő anélkül, hogy ne lett volna egy kisebb troll város, egy troll invázió, vagy legalább egy troll erődítmény valahol a sztori folyamán, már én is ilyeneken röhögtem magamban, hogy ha a sokadik kiegészítő esetleg az űrben játszódna, tutira belefutnak majd egy komplett troll űrhajónaszádba. :lol: Ja, új fajok meg nem lesznek, mert őket is nagy munka kitalálni, helyette kitalálták, hogy a Legion-ben megismert "alfajokat" teszik játszhatóvá. Ezt kb. úgy képzeljétek el, hogy ami más játékban egy normál skin, azt itt eladják "új fajok" néven. Mert a highmountain tauren kb. ugyanaz, mint az eddigi sima, csak nem tehéntülke, hanem jávorszarvasagancsa van, a nightborne elfek mágiától eltorzult night elfek, stb-stb.

És igazából kb. ennyi, semmilyen olyan húdenagy újítással nem szolgáltak, ami jelezné, hogy egyáltalán ha mást nem is, de a készítőket még érdekli ez a játék, sőt, most már eskü úgy érzem, hogy mintha lassan, de biztosan szándékosan próbálnák kivéreztetni, de legalábbis egyre inkább tolják az egészbe bele ezeket a "filler-kiegészítőket", aztán úgy állnak hozzá, hogy "az a pármilliós kemény mag, aki még mindig játssza ezt, úgyis bármit megeszik, a többiek meg már rég itthagyták a játékot, szal nekik már úgyis mindegy...". És a legdurvább egyébként, hogy teljesen igazuk van, mert ismerek ilyen arcot személyesen is, akivel akárhányszor leülünk WoW-ról beszélni és mondjuk éppen a Blizz legnyakatekertebb, legretconoltabb, legbullshitszagúbb húzását tárgyaljuk éppen, ő akkor is reflexből bevédi őket, hogy "nem, hát jól van ez így, meg a Blizz az isten, meg itt és itt, a random kiegészítő-képregény negyvenedik oldalán volt rá utalás, meg egyébként is utólag megmagyarázták, hogy igazából ez nem úgy van, hanem amúgy..." (Aha, oké, Kishimoto egy egész mangát rajzolt így, ahol kb. hetenként változott a szitu, épp attól függően, hogy milyen rajongói levelek futottak be hozzá az elmúlt hét alatt, de ettől még nem "epic" lesz egy író, csak szánalmas...)

Aztán persze lehet mondani, hogy ez az egész rant igazából csak egy random "ürügy" nálam arra, hogy otthagyhassam a játékot, na de nekem ilyesmihez nem kell ürügy, anno pl. a Cataclysm idején jóval kevesebbet játszottam, mert egyszerűen az egész nem tetszett, de ettől még nem temettem el az egész játékot és a Pandaria vissza is hozott egy csomó jó és érdekes dolgot. Csak most már egyrészt unalmas, hogy évek óta megy ez a szopóág és a fanok hülyének nézése, másrészt látványosan találnak ki most már egyre nagyobb hülyeségeket, csak azért, hogy húzzák az időt, újabb két évet lehessen a "semmivel" kitölteniük. (Anno büszkén hirdették, hogy fel fog gyorsulni a kiegészítők megjelenése és kb. kétévenként ki akarnak adni 1-1 újat. Nem tudom, ha ez az ára, inkább üljenek rajtuk akár 3-4 évet is, ha cserébe lesz bennük annyi új kontent, mint ami volt az első pár darabnál, mert azt valahogy jobban élveztem...) Ja, meg amúgy "egyáltalán nem feltűnő" (sarcasm detected XD), hogy miközben a többi játék fut felfelé és még a HS-ben is képesek voltak minimálisan javítani a fanok játékélményét (értitek, a HS-ben, ami masszívan a FTP playerek szopatására és minden player anyagi lehúzására lett kitalálva... XD), a HotS/OW duóban pedig kifejezetten üdvözlendő újításokat vezetnek be majdnem havi szinten, addig a WoW már csak olyan, mint valami vegetáló, lélegeztetőgépre kapcsolt kómás ember, akinél ugyan senki nem meri kihúzni a falból a dugót, de ugyanakkor nem is titkolják, hogy nagy reményeket már nem támasztanak irányába. Szal részemről ezt a kiegészítőt valszeg nem nagyon fogom aktívan játszani, majd utána meglátom, hogy mit hoz a következő úgy két évvel később. Csak kár érte, mert bőven lenne még ebben a sztoriban értelmes potenciál, csak az érdemi dolgokat kellene pörgetniük, nem filler-hülyeségeket, de ez van.
Kép

Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1103
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: iskariotes » 2017.11.04. 20:23

Én a magam részéről nem játszok vele, de mivel minden lap kábé olyan címekkel indított, hogy: "Nagy öröm a WoW rajongóknak!" meg hogy "Végre visszatérnek az alapokhoz." Gondoltam elolvasom őket, hogy mire fel ez a nagy hájp. És hát nem voltam meggyőződve az írásoktól.Inkább éreztem azt, hogy a pénz íratta a cikkeket semmint az őszinteség. Bár persze én nem tudom megítélni, hogy egy honlapnál ki az aki csak ki teszi a hírt és mondjuk egy WoW szakírók közt.
Mondjuk személy szerint nekem a Te véleményed jobban meggyőző volt mint a hivatalos írások.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6027
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2017.11.05. 21:15

iskariotes írta:
2017.11.04. 20:23
Mondjuk személy szerint nekem a Te véleményed jobban meggyőző volt mint a hivatalos írások.
Köszönöm, ez jólesik. :) Amúgy igen, ezeket szerintem is már pénzért írják/íratják sok helyen, eleve azon is jókat röhögök, hogy úgy az utóbbi 2-3 kiegészítőről már sokszor olyan cikkek szólnak, hogy még 3 napja jelent meg a játék, de máris ilyen "best WoW expansion ever!" meg hasonló címeket aggatnak rá. Ez kb. olyan, mintha egy két órás filmet az első öt perc megtekintése után máris kikiáltanák a világ legjobb filmjének, vagy legalábbis az adott filmsorozat legjobb darabjának. XD Egy ilyen WoW kiegészítő általában két évig "fut végig", körülbelül az első egy év után lehet megítélni általában, hogy mennyi potenciál volt az adott "arcban", szóval ez a háromnapos agyondicsérő-cikkek már csak emiatt is sántítanak.

Egyébként így a fentiekhez még annyit, hogy azzal nekem alapból nincs gondom, ha valami a nosztalgiára (is) épít, sőt, ilyen kis visszautalások, meg easter eggek minden játékban/filmben/sorozatban sokat hozzá tudnak tenni az élményhez, viszont csak nosztalgiával nem lehet semmit eladni, vagy legalábbis évekig működtetni, Blizzék meg egyre inkább ezt csinálják a WoW-al. Ilyenkor meg aztán sokszor a saját korábbi véleményükkel is gyönyörűen szembemennek. Pl. úgy 2-3 éve egy Blizzconon megkérdezte tőlük az egyik fan, hogy gondolkodnak-e abban, hogy olyan szervereket indítsanak, amiken a legelső, klasszikus, "érintetlen" WoW futna. (A srác ezt amúgy nem az ujjából szopta, tört szervereken ez már régi szokás, az egyik legismertebb és legnépszerűbb ilyen pl. a Nostalrius nevű fanmade szerver volt.) Ezt egyébként elég sokan kérték már Blizzéktől egy ideje, mivel sokan nem szimplán megunták a játékot, vagy kiegészítőtől függően vannak nekik ilyen "egyszer fenn - egyszer lenn" pillanataik, hanem konkrétan azon a véleményen vannak, hogy nekik a legelső WoW volt az igazi és minden kiegészítős újítás csak negatív irányba tolta a játékélményt számukra. (Én mondjuk ezzel nem tudok maximálisan egyetérteni, de most nem ez a lényeg.) Na, Blizz akkor benyögött válaszul egy ilyen baromi szánalmas reakciót, hogy "Aááá, nem akarsz te már classic WoW-al játszani! Azt hinnéd, hogy akarsz, de nem!" (de komolyan....) Aztán alig telt el pár év és most Blizzconon csak bejelentették, hogy ez lesz az egyik "nagy újításuk". Persze csak azután, hogy előtte még a Nostalriust is lelőtték, meg ilyesmi, szóval röhejes már ez az ide-oda kapkodás, ahogy először azt hitték, hogy ha majd kinyírják az összes nagyobb classic WoW-os tört szervert, akkor visszajönnek a játékosok, majd miután rájöttek, hogy ez pont csak még jobban feldühítette őket, akkor hirtelen előadják, hogy igazából ők is akarnak régi szervert. :D (A következő meg állítom az lesz, hogy kijön évek múlva ez a classic szerver, aztán csak kiderül majd, hogy mégsem pont olyan, mint a régi WoW, sőt, egy csomó mostani dolgot integrálnak abba is, ergo értelmét veszti az egész. Persze ne legyen igazam, csak ahogy a WoW-ot kezelik az utóbbi években, ez várható tőlük.)
Kép

Avatar
annarancs
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 581
Csatlakozott: 2016.09.03. 00:45
Nem:
Tartózkodási hely: a danmei pokolban

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: annarancs » 2017.11.07. 15:39

Ugyan nem eredetizek, de azért várom az új kiegészítőt, már csak a lore miatt is. A cinematic tetszett, éppen elég spekulációra ad lehetőséget. Arra a Sylvanas-féle "For the Horde!"-ra pedig legszívesebben én is rögtön fegyvert ragadtam volna. <3 Az is megdobogtatta a szívem, ahogy Anduin megmutatta, igenis van keresnivalója egy papnak a sereg élén (plusz egészen aranyos volt Genn büszke tekintete: "Az én fiam királyom combatban is tud Mass Resurrectiont használni! :3").

Avatar
Foma
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 68
Csatlakozott: 2017.11.04. 20:58
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Foma » 2017.11.23. 23:21

Ugyan már megjelent, meg volt is körülötte egy kisebb botrány, de azért engem érdekelne az új Battlefront 2. Csak sajnos már sanszosan nem vinné a gépem. Már a 2014-es Wildstar-t sem vitte memória bővítés nélkül. :)
Kép

Avatar
Foma
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 68
Csatlakozott: 2017.11.04. 20:58
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Foma » 2018.01.06. 23:45

Nem rég felfigyeltem, hogy lesz ez a Dragon Ball FighterZ című játék. Gondolom itt már többeknek nem újdonság. Viszont érdekelne, hogy egyrészt megjelenik-e PC-re, másrészt, szerintetek milyennek várható?
Kép

Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1045
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Ricz » 2018.02.13. 07:36

Egy horrorjátékos listán láttam meg a címet és a bemutatóanyagot, az alapján megvett a Scorn és az új Call of Cthulhu játék. Az előbbi egy gore-body horror FPS-nek tűnik, ami tökéletes lesz az elborultabb pillanataimra orvoslás gyanánt, míg az utóbbi már alapból csigáz.
"A vérfürdő a második legkimerítőbb tevékenység a futball után."
Kép
MAL || Librarian Warrior

Avatar
Junchi
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2298
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2018.03.15. 16:49

Oké, szóval ott vagyok, hogy baromira várom már a Soul Calibur 6-ot, mert nagyon szimpatikusak az eddigi update-ek, meg amúgy is masszívan bírom ezt a sorozatot, de ezzel a hírrel most végleg 100%-ra lökték ki a vásárlási valószínűséget. Már a megjelenése napján.

Szóval igen, Geralt lesz a legújabb SC inkarnáció vendégszereplője! Eddig is terjedt a rumor mindenfelé, épp csak a konfirmáció hiányzott, de most végre ez is letisztázódott. Kár, hogy csak valamikor év végén jelenik meg a játék. :/

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6027
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2018.03.16. 09:26

Junchi írta:
2018.03.15. 16:49
Oké, szóval ott vagyok, hogy baromira várom már a Soul Calibur 6-ot, mert nagyon szimpatikusak az eddigi update-ek, meg amúgy is masszívan bírom ezt a sorozatot, de ezzel a hírrel most végleg 100%-ra lökték ki a vásárlási valószínűséget. Már a megjelenése napján.

Szóval igen, Geralt lesz a legújabb SC inkarnáció vendégszereplője! Eddig is terjedt a rumor mindenfelé, épp csak a konfirmáció hiányzott, de most végre ez is letisztázódott. Kár, hogy csak valamikor év végén jelenik meg a játék. :/
Jó, ez még úgy is király, hogy semmit nem tudok a Soul Calibur sorozatról. :D (Bár a könyv-fan énem itt picit megint furcsállja, hogy Geralt ekkora "shit-talker", mert eredetiben is vannak nyerő beszólásai, de egyáltalán nem ez az erőltetett "fú, mindenre mondanom kell valami badass/leszólós dumát!"-fazon. Érted, jó hogy már nem át nem megy Duke Nukembe, aztán nyomat ilyen "Your face, your ass, what's the difference?" szövegeket. :dirr:) Viszont erről megint beugrott, hogy azért egy Gutts vs Geralt harc még érik, ezt valamelyik közös univerzumban most már meg kéne ejteniük, mert érdekelne, hogy a drabál, sárkányölőkardos fazon, vagy a ruganyosabb, duplakardos, pörgő-forgó "atléta" győzne-e. :D
Kép

Avatar
Vree
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 419
Csatlakozott: 2006.03.06. 18:21
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Vree » 2018.03.16. 13:09

Én meg fordított helyzetből (Witcherről csak keveset tudva) annak örülök, hogy végre egy olyan bónusz karaktert raktak be, aki passzol is ebbe az univerzumba, semmi Yoda vagy Heihachi vagy Necrid.

Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1045
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Ricz » 2018.03.31. 22:33

Total War: Three Kingdoms

Egy csomó közel játszhatatlan és agyonbonyolított rész után ismét van egy olyan történelmi Total War, ami érdekel. Mondjuk, ami nagyon nem tetszik, hogy a Warhammer darabokból áthozzák a hősrendszert, ami kábé annyit csinál, hogy egy stratégiai kameranézetes Dynasty Warriors epizóddá válik egy csata, miközben megmarad a területfoglalósdi. No, lényegében Defender of the Crown × Dynasty Warriors... Az, hogy inkább a legendáriumból dolgoznak és a különféle romantikus kicsengésű, botegyszerű "a jó jó, a gonosz meg gonosz, mert én azt mondtam" sztorikból, különösebben nem zavar, hiszen a valós történelmi események alapján nem volt valami mozgalmas ez a fajta polgárháború. Leszámítva pár kiemelkedő pillanatát...

Metro Exodus

Miután a 2033 elég megosztott sikert ért el a szememben (nem beszélve a regényről, amit rühelltem az író stílusa miatt), azért kíváncsi vagyok, hova viszik ki maguktól az alapok nyomán a 4A-sok. Ja, meg a Last Lightot sem ártana pótolnom. Ha az lesz olyan jó, mint amilyennek mondják, és nem egy kicsit szabadabb corridor shooter, akkor már jó alappal indul az Exodus is.
"A vérfürdő a második legkimerítőbb tevékenység a futball után."
Kép
MAL || Librarian Warrior

Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1103
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: iskariotes » 2018.09.04. 18:32

Tudd bárki is bármit is erről a játékról?
Akinek pedig a jelenet kell tessék
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/

Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1045
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Ricz » 2018.09.04. 22:38

iskariotes írta:
2018.09.04. 18:32
Tudd bárki is bármit is erről a játékról?
Akinek pedig a jelenet kell tessék
Már egy ideje megjelent. Gondolom, a GoG-n is elérhető, de ott évek óta nem jártam.
"A vérfürdő a második legkimerítőbb tevékenység a futball után."
Kép
MAL || Librarian Warrior

Avatar
Dodgers
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 545
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Dodgers » 2018.09.08. 21:16

A japáni demo alapján nem érdekelt annyira a Fist of the North Star: Lost Paradise, hogy első napos vétel legyen annak ellenére, hogy lényegében egy Yakuza játék kapott egy FotNS kezelést (aminek egyébként örülök, mert marhára bírom a Yakuzát), viszont a héten jött ki az angol nyelvű demo, és mindjárt másképp áll a zászló. Hogy pontos legyek azért, mert most már teljesen értem, hogy a harcrendszer miként adja elő magát: eddig azt hittem, hogy a Körrel kell "előkészíteni őket" a Hokuto csapásra, majd a Yakuzákhoz hasonlóan a nálad lévő tárgyaktól, a harctér adottságaitól és a körülötted lévő ellenfektől függ a speckó, nagyot sebző látványos támadás, de nem, itt másképp van. A fejlesztők ügyesen kalkuláltak azzal, hogy az egész Hokuto/Nanto/miegymás alapjaiként szolgáló nyomáspontokat a játékba is át kellen ültetni valahogy, és történt ez úgy, hogy igazából a Négyzet és a Kör gombok határozzák meg, hogy miként készíted elő a leendő áldozatokat, amint ők maguk készen állnak a folyamatra (Kör ikon megjelenik az életerő csíkuk mellett. Más előkészítést kapsz ha egyszeri Négyzet után nyomsz Kört, ha kétszer nyomsz Négyzetet és utána Kört, és így tovább a négy Négyzetig, a Hokuto speckók pedig mind-mind megkövetelik a maguk előkészítési módját és esetleges egyéb körülményeit (pölö én a 4xNégyzet + Kör támadást használom a videó elején és végén, de az elsőnél volt valaki más is a közelben, úgyhogy a "tömegoszlató" speckót kaptam). Ez így egyszerűbb, mint a Yakuza esetében ahol jobban tisztában kell lenni azzal, hogy melyik speckó milyen körülményeket igényel, de a Lost Paradise inkább arra megy rá, hogy te magad válaszd ki azt a támadást, ami egyből megöl egy ellenfelet, szemben a Yakuzával ahol nem mindig garantált az instant gyilok, ami abszolút illik a HnK stílusához.

Ez így egy kissé sovány indok lehetne a vásárlásra, de tényleg hatalmasat dob az, hogy most már értem hogy mitől más a Lost Paradise mint a Yakuza játékok, és a mostani próbálkozás után éreztem rá igazán arra, hogy hogyan mozog Kenshiro, miként működnek a kombók és speckók, és ezek kombinálva a Yakuza játékmenettel nyertek meg végül, mert ez is voltaképpen egy 3D-s régivágású beat'em up lesz egy nem felfújt méretű térképpel, különféle szabadidős tevékenységekkel, és potenciálisan jópofán bugyuta mellékküldetésekkel. Mondjuk a HnK mítosz eddig nem tudott megnyerni, de bízom abban, hogy hátha a Lost Paradise előadásmódja plusz Takaya Kuroda, mint Kenshiro megteszik majd a Lost Paradise-t az első olyan HnK élménnyé, amit kedvelni is fogok. Ha már Takaya Kuroda, abszolút örülök hogy az ő hangján vannak előadva a Hokuto speckók nevei, a fickó nagyon jól hoz egy bizonyos "badass" beszédstílust.
Kép Kép

Avatar
annarancs
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 581
Csatlakozott: 2016.09.03. 00:45
Nem:
Tartózkodási hely: a danmei pokolban

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: annarancs » 2018.11.02. 22:24


Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6027
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2018.11.03. 08:51

annarancs írta:
2018.11.02. 22:24
Az a kabe-don!!!4! :oops:
Oké, biztos vagyok benne, hogy ezen most sokkal jobban röhögtem, mint kellett volna. ::japhaha::
Kép

Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1103
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: iskariotes » 2018.11.04. 21:31

Most ezt így elnézve mindösszesen az merült fel bennem, hogy a szöszi tag, hogy bírja el azt a benga nagy páncélt? Valami spéci anyagból készült vagy varázslat miatt nem súlyos? Vagy ez így hogy?
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6027
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2018.11.05. 11:38

Ez ilyen Warcraftos sajátosság (vagy inkább Blizzardos, ha a Starcraftos marine-ok páncéljára is gondolok... XD), hogy sokszor ilyen túlméretezett páncélzatban rohangálnak a karik, amikhez még szükségtelenül felnagyított vállvért is társul. :D Szimplán csak jól néz ki. XD (Meg jöhet abból is, hogy anno a Blizz nyúlt elemeket a Warhammer-ből és ha ott megnézel egy csatapáncélt, az talán még jobban el van túlozva. XD)
Kép

Avatar
pintergreg
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 364
Csatlakozott: 2017.04.11. 21:04
Nem: Férfi

Re: Új Game-k amiket várunk.

Hozzászólás Szerző: pintergreg » 2018.11.05. 19:50

Titkos írta:
2018.11.05. 11:38
Szimplán csak jól néz ki. XD
Ízlések és pofonok. Szerintem nem. ¯\_(ツ)_/¯
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago." | MAL | Snitt
Kép

Válasz küldése