Új animék - frissen, ropogósan =)

Általánosságban az animékhez kapcsolódó témák.
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1260
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Catrin »

Jól hangzik, de szintén várok még vele. Nálam ez a tinilány-felnőttfaszi kémia nem is tudom hol tetszett a legjobban... XD talán a Speed Grapherben!!!, szóval ha ahhoz közelít, akkor nem lesz gond vele.

Amúgy lassan eljutok én is a nyári szezon szemrevételezéséig... Követni fogok kb. három cuccot?! A Fugou Keiji ebből az egyik... a másikra meg a minap ránéztünk Hiróval: Gibiate. (Csakis azért, mert itt volt tavaly belőle az az animátor vendég, akitől rajzot is szereztünk.) Már maga a trailer is elárulta, hogy ez valami irgalmatlan nagy szarság lesz (ÉS VÍRUSOS LMAO), de azért elkezdtük. Nos, ez olyan szinten zsékategóriás szutyok, az összeollózott karaktereivel, birdemic CG monsztáival, és ultraklisés szövegeivel, hogy megtekintése csakis szín tiszta Guilty Pleasure reményében ajánlott (vigyázat, necces!), szóval :LOL: .

Na jó, tervezzük a Great Pretendert is, és nézem még a szezononként érkező ecchi-hentai rövid rovatos aktuális izéjét... az óriás király vs kosárlabdás fiút.
És hamarosan a MODAÓT!!! Erről bővebben a megfelelő topicban.

Az underoverratedes threadbe pedig szerettem volna nyilatkozni a Tanteidokoróról, ami több szempontból is érdekes számomra, de naggggyon nem lett népszerű... csak még nem jutottam odáig. (Talán a héten a havi kedvenc posztolása befér még... a kihívás film teljesítése viszont tuti nem.)
Avatar
weingartia
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2008.07.17. 07:18
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: weingartia »

Gondoltam belinkelem, hátha érdekel valakit: https://youtu.be/-kdltv_CSHE
Egy 8 perces Rick and Morty anime rész! Ami eléggé megkavarja a dolgokat, mindenki kérdezi, hogy canon vagy nem canon, de szerintem a szerzők csak húzzák a fanok agyát! :lol:
Az eredeti, amerikai verzióhoz képest eléggé legegyszerűsítették, japánosították Rick és Morty kapcsolatát, nem voltam elragadtatva tőle. De persze mondhatjuk, hogy nem ugyanarról a Rickről és Morty-ról van szó, szóval ilyen kapcsolat is lehetséges köztük.
A hangok viszont tetszettek! :thumb: Az amerikai rajzfilmeknél elég lelombozó tud lenni, hogy a fél gárdát egy színész szinkronizálja. Akármilyen tehetséges, a színész, csak észre lehet venni, ha minden második szereplőt egy ember szinkronizál.
A Deca-dence-t meg bepróbálom, annyian ajánljátok! ::hehe::
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Moderátori közlemény: A Deca-Dence animéről szóló postokat átraktam a saját topicjába, ha már időközben lett neki. :)
Kép
Avatar
Grimlock
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 42
Csatlakozott: 2018.01.05. 21:45
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Grimlock »

Mostanság nagyon hozzá nyúltak a Manhwákhoz , és ez elől a viszonylag híres Noblesse se élvez kivételt: https://myanimelist.net/anime/41345/Noblesse

Bár négy évvel ez előtt volt egy ONA is belőle, meg az előtt még egy évvel egy ova is, de ebben az évben lezajló Koreai cucc áradatnak köszönhetően úgy tűnik ennek is csinálnak egy sorozatot is amit már régóta igényeltem.
Avatar
dresthar
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2019.03.09. 16:22
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: dresthar »

Hát, a Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi-al teszek majd egy próbát, bár így az eddigiek alapján, túl sokat nem várok tőle. Eddig elégé rókabőrszaga van, de remélem, majd a sorozat rám cáfol.
Más is fogja követni innen, vagy csak én vagyok ennyire naiv/mazochista?XD
Avatar
SaiyaGin
Profi
Profi
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2018.10.25. 19:50
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: SaiyaGin »

dresthar írta: 2020.09.26. 13:45 Hát, a Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi-al teszek majd egy próbát, bár így az eddigiek alapján, túl sokat nem várok tőle. Eddig elégé rókabőrszaga van, de remélem, majd a sorozat rám cáfol.
Más is fogja követni innen, vagy csak én vagyok ennyire naiv/mazochista?XD
Egyelőre nem tervezem nézni, de ha nagyon áradoztok róla, akkor teszek vele egy próbát.

Más: a most véget ért sorozatok közül mit érdemes megnézni? Most nézem a Deca-Dence-t, másba eddig nem kezdtem bele.
Avatar
SaiyaGin
Profi
Profi
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2018.10.25. 19:50
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: SaiyaGin »

Közérdekű bejelentés: mivel hamarosan kezdődik a Mahouka második sorozata, az elmúlt napokban sokat gondolkoztam azon, hogyan tudnám legméltóbban kifejezni az Onii-sama iránti határtalan és soha meg nem szűnő tiszteletemet; és végül arra jutottam, az lesz a legjobb módszer, ha valami olyasmivel próbálkozom meg, amit még sosem csináltam: a részenkénti blogolással.

Kövessétek velem együtt Hősünk és Megváltónk, Onii-sama újabb kalandjait!
SPOILER
Szigorúan 4 teh lulz, természetesen.
Szerk.: kész vagyok az első epizóddal:

Mahouka Koukou no Rettousei S2: 1. rész
Avatar
Risa
Profi
Profi
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2017.06.23. 20:01
Tartózkodási hely: 井戸の底

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Risa »

Hálistennek nem sok néznivalóm volt a legutóbbi szezonban (ennek mindig örülök, mert így jut időm másra is :'D), de akkor már ejtek róluk pár szót.

Fruits Basket 2nd season

Mivel ez a szezon már a folytatást hozta, nem az ismétlést, és Tohru oraveczi bölcsességei is szűnőben voltak, valamivel jobban élveztem, mint az első évadot, így ez most 6/10-en zárt. Kezdenek egész szépen kialakulni bizonyos karakterek (gondolok itt Kyou-ra vagy még inkább Yukire, akire az első blikkre rém idegesítő diáktanácstagok is jó hatással voltak), és jó, hogy minden szereplőről egyre többet tudunk meg. De valamiért úgy érzem, hogy néha szinte már túl sokat is, és az egész túl van írva és túl van ragozva. Igen, mindenki szörnyű traumákat élt át gyerekkorában, ezért mindenki defektes, nehéz természetű és gyakran ellenszenves. De hogy erre még ötven rész alatt se tudjunk pontot tenni... :drop: Szóval azért ez nem egy FMA-kategóriájú nagyívű történet, csak egy repetitív családi szappanopera. Kissé furcsállom is, hogy pont ez a manga kap egy teljes feldolgozást, és nem tudom, mire föl, mert azért annyira nem különleges. De hát ez van. Bár vannak másodkézből infóim a lezárásról, azért valamilyen szinten kíváncsi vagyok, hogy jutunk el odáig, úgyhogy tervezem nézni a harmadik évadot is (ha megérjük).

Fugou Keiji: Balance Unlimited

Nem egészen ezt vártam az első rész után. Volt néhány erős jelenet, egy-két relatíve izgalmas fordulat; és tetszett a keretes szerkezet is, de az alapszituációból, illetve Kanbe és Katou karakteréből sokkal többet, a kapcsolatukból pedig sokkal érdekesebb dinamikát is ki lehetett volna hozni. A tetszetős vizuál és a hatásos zenék miatt még így is szórakoztató volt nézni, de 6/10-nél nekem nem ér többet a sorozat.

Még a seiyuukkel kapcsolatban annyit, hogy bár Oonuki Yuusuke hangján hallani lehetett, hogy nem ez az elsődleges profilja, azért nem lett volna olyan rossz, HA nem pont Miyano Mamoru a partnere. Azért elég nagy kitolás volt a hangrendezőtől, hogy egy nem seiyuuként dolgozó színész mellé pont az egyik legprofibb, legsokoldalúbb seiyuut válogatta be. :'D

Ahiru no Sora

Itt sem egészen ezt vártam, de tulajdonképpen nem volt rossz. A kosárlabdát tekintve meglepően földhözragadt történet, ami egyszerre előnye és hátránya a sorozatnak. Tetszett, hogy a full amatőrökkel megtűzdelt csapat nem tudott pár hét alatt masszív eredményeket felmutatni, de azért mit ne mondjak, baromi frusztráló, hogy
SPOILER
50 rész alatt egy darab meccset nem tudtak nyerni ezek a srácok. Mondjuk az utolsó talán még sikerülhetett is volna, ha nem pont a Taiei az ellenfelük, de még a szerencse sem állt melléjük soha.
Meglepően jól működött nekem a dráma, nagyon megérintettek az érzelmesebb részek, és nem is állt rosszul a sorozatnak, amikor itt-ott pihenőket tartott kosárlabda és kosárlabda között. A meccseket viszont gyakran túlnyújtották.
A Kuzukou-s srácok gyakorlatilag egytől egyig a szívemhez nőttek minden szedettvedettségükkel és kamaszfiús esetlenségükkel, Tobiról pedig vérlázítóan kevés fanartot találtam, pedig... :oops: Az ellenfeleknél is voltak emlékezetes karakterek, Tarou pl. szerzett nekem néhány vidám percet ("shit! goddamn! pannacotta!").
A karakterdizájnt láttam szidni itt-ott, de semmi bajom nem volt vele, jellegzetes volt és egyedi, és szerettem, hogy nem mindenki ikemen. Az animáció viszont sajnos roppant gyenge volt végig. Azért egy sportanimétől 2020-ban nem powerpoint-vetítést várna az ember a meccseknél, itt meg nagyjából ennyi sikerült, ha meg netán mégis volt mozgás, akkor jöttek a quality arcok. Mindez annyira rányomta a bélyegét az animére (még a mangaka is szóvá tette a twitterjén, méghozzá nem is túl finoman), hogy bár időnként a 8-ast is karcolta nálam, maradtam végül a 7/10-nél.

Összességében azért szép élmény volt nekem ez az egy éves utazás ezekkel a srácokkal, de biztos vagyok benne, hogy a sportaniméknél kevésbé megszokott stílusjegyei miatt lesz, aki utálni fogja.
Avatar
dresthar
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2019.03.09. 16:22
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: dresthar »

Hanyou no Yashahime 1. rész
Ez most elég nosztalgikus volt. Ha az elejét, és a végét nem számítom, ez gyakorlatilag egy újabb InuYasha rész volt, csak az eredeti sorozat utáni időkben. Nem az új szereplők miatt, hanem azért, mert nagyrészt flashback volt, és a „régi” szereplők voltak benne. :D Bár egész kellemes élmény volt, ebből még nem lehet következtetéseket levonni arról, hogy milyen lesz a későbbiekben ez a sorozat.
Avatar
Dodgers
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 553
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Dodgers »

Csatlakozok SaiyaGinhez a "láttam a Mahouka S2 első részét" klubban, és valahol örülök, hogy ez a cucc ennyi év elteltével is a guilty pleasure fogalmának abszolút kimerítése a szememben, mert talán jobban imádom, mint anno az S1-et. Egyszerűen annyira bájosan és buzgón akar lenni a lehető legsztereotipikusabb power fantasy light novel matéria egy büdösmód hatalmas Gary Stu főszereplővel, hogy a mai napig látom magam előtt, ahogy az író egy szarevő vigyorral írja ezt a cuccot, és önkihívásként kitűzve azt, hogy nem menjen át szándékos paródiába vagy öntudatos viccekbe. A 2010-es top10 kihívásba simán beleraknám, ha a lista nem lenne többre hivatott, de ezért cserébe az S2 kezdése kipipált mindent, amit imádok ebben a cuccban: Tatsuya mint minden Gary Stuk és animanga bátyók királya pipa, Miyuki Dunát kiszárító Onii-sama szomja pipa, Onii-sama a segglyukából kihúz egy problémamegoldást pipa, mellékszereplők általi Tatsuya/Miyuki dicsőítés pipa, amúgy echte érdektelen katonai-varázslós-terroristás marhaság pipa, Nakamura Yuichi és Hayami Saori megdolgoznak a pénzükért pipa, akaratlanul vicces dolgokon 2-4 percenként felröhögés pipa, és szezonkezdő bónuszként bekerül a képbe egy kém csajszi, aki valamelyest hajaz a Full Metal Panic Tessájára, egy közepes adag cserfes-ostoba csajszi faktorral megfejelve.

Szóval mondhatni kész svédasztal volt az évad kezdése, és csak remélni tudom, hogy az évad többi része sem lesz eltérőbb, mert hiányzott már ez a szűretlen guilty pleasure minőség.
Kép Kép
Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1158
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Ricz »

Maou-jou de Oyasumi #01

A recept szokványos: démonok, emberi királyság, béke volt, de már nincs egy gonosz nagyúrnak hála, aki elrabolja a hercegnőt és a kastélyában tartja fogva. Klasszikus mese. A dolog ott kerül megcsavarásra, hogy a hercegnőnek semmi elfoglaltsága sincs, így az idején nagyrészt alvással tölti. Vagyis aludna, de a párna kemény és durva. A lepedő érdes és dörzsöl. Az ágy sem a legjobb. Szóval rendre kiszökik, hogy hozzávalókat lopkodjon össze a kastélyból, amiből új párnát varrhat, lepedőt készíthet... Nem egy nagy vígjátékalap, de ott kárpótol, hogy a csaj egy céltudatos pszichopata elszántságával vadássza össze a dolgokat. A mackódémonokat felhasítással fenyegeti, de inkább kikeféli a szőrüket, hogy puha töméshez jusson. Cserébe mindig kiengedik. Aztán másokat megtépked, vagy épp velük nyit fel és tör szét dolgokat azért, ami neki kell, esetleg ruházatában alázza meg őket... Ezen a ponton konkrétan vigyorogtam, mikor az őrség palástját vagdosta le lepedőnek, majd végül inkább megcsonkította az egyik kisebb démont és belőle készült a kellő ágyruha. Már ezekkel a "kiforgatjuk a klasszikus felállást" dolgokkal üde színfolt, és kellett 3-4 perc, hogy megnyerjen magának 7 pontot.

One Room S3 #01

Újabb évad, újabb 3 sztori. 'Nuff said, ugyanaz lesz ez, mint az első 2 évad: 5 perces levezető a héthez.
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
Avatar
SaiyaGin
Profi
Profi
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2018.10.25. 19:50
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: SaiyaGin »

Dodgers írta: 2020.10.06. 00:22 Csatlakozok SaiyaGinhez a "láttam a Mahouka S2 első részét" klubban, és valahol örülök, hogy ez a cucc ennyi év elteltével is a guilty pleasure fogalmának abszolút kimerítése a szememben, mert talán jobban imádom, mint anno az S1-et. Egyszerűen annyira bájosan és buzgón akar lenni a lehető legsztereotipikusabb power fantasy light novel matéria egy büdösmód hatalmas Gary Stu főszereplővel, hogy a mai napig látom magam előtt, ahogy az író egy szarevő vigyorral írja ezt a cuccot, és önkihívásként kitűzve azt, hogy nem menjen át szándékos paródiába vagy öntudatos viccekbe. A 2010-es top10 kihívásba simán beleraknám, ha a lista nem lenne többre hivatott, de ezért cserébe az S2 kezdése kipipált mindent, amit imádok ebben a cuccban: Tatsuya mint minden Gary Stuk és animanga bátyók királya pipa, Miyuki Dunát kiszárító Onii-sama szomja pipa, Onii-sama a segglyukából kihúz egy problémamegoldást pipa, mellékszereplők általi Tatsuya/Miyuki dicsőítés pipa, amúgy echte érdektelen katonai-varázslós-terroristás marhaság pipa, Nakamura Yuichi és Hayami Saori megdolgoznak a pénzükért pipa, akaratlanul vicces dolgokon 2-4 percenként felröhögés pipa, és szezonkezdő bónuszként bekerül a képbe egy kém csajszi, aki valamelyest hajaz a Full Metal Panic Tessájára, egy közepes adag cserfes-ostoba csajszi faktorral megfejelve.

Szóval mondhatni kész svédasztal volt az évad kezdése, és csak remélni tudom, hogy az évad többi része sem lesz eltérőbb, mert hiányzott már ez a szűretlen guilty pleasure minőség.
Örömmel látom, hogy továbbra is Onii-sama követői közé tartozol. :)
Sajnos amikor elolvastam az első rész reakcióit, rá kellett jönnöm arra, hogy az első sorozat utolsó részeire alig emlékszem. Konkrétan csak annyi maradt meg belőlük, hogy az utolsó részben
SPOILER
Tatsuya repült és a Magic Jesus becenévhez méltóan meggyógyította/feltámasztotta az embereit,
és amikor vasárnap délután átpörgettem a 20-26. részeket, kiderült, hogy a 20-25. részből valóban semmire nem emlékeztem. :drop:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SaiyaGin 2020.10.07. 15:06-kor.
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Ayla »

Jujutsu Kaisen ep1

Not too shabby... avagy elmegy szódavízzel. Egészen megfogott, egy ideig biztosan követni fogom, illeszkedik a szörny-szezonba. Erős Bleach memóriatrigger, de ez van. Adott iskolában, túl erős átlag gyerek, aki látja a gonoszt, ahol a rész végére már beáll a "hivatásosak közé". Az mondjuk kifejezetten tetszik, hogy tüzet tűzzel oltanak. Mocskos egy meló :D

Hanyou no Yashahime ep1
Nem fogok hazudni, abszolút elérzékenyültem, amikor InuKagome harc és társuló háttérzene elindult a vásznon. Ez az első rész inkább a korábbi történetet göngyölte fel, egy nem éppen akkora időugrással, mint amiben ez a sorozat kezdődik. Hihetetlenül nosztalgikus volt számomra, és így megy is a nyári animéim közé, úgyhogy majd jövőre írok s nézem tovább :)
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
Nightbird
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 96
Csatlakozott: 2019.04.17. 07:12
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Nightbird »

King's Raid: Ishi o Tsugumono-tachi ep1

Ismét egy mobiljáték alapján készült anime. Azonban ez a mobiljáték is egy dél-koreai féle. Röviden ennyit az eredetéről.
Történet igazából röviden annyi, hogy az adott fantasy világban 100 év után ismét gyülekezni kezdenek a sötétség erői.
Karakterek is olyan elmegy kategóriába tartoznak. Tehát itt a főszereplő, akire igazából semmi említésre méltót sem tudok mondani, annyira jellegtelen. És még ott a társa egy papnő, aki igazából csak a kötelező fanserviceként szolgál a nagy dekoltázsaival.
Tehát se a történetben és se a karakterek terén eddig nem volt semmi érdemleges.
Egy-két oldalon láttam, hogy elvileg 24-26 részes lesz. Azért kíváncsi eszek, hogy ebből mit fognak kihozni. Bár valószínűleg nem lesz egy nagy eresztés.
Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1158
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Ricz »

Strike Witches S3: Road to Berlin #01

A David Pro azért alkotott, a dizájn letisztultabb, kontrasztosabb színkezelés, egyes textúrák rohadt jók és részletesek... Kissé fura, de pantyshotból mintha kevesebb lenne a megszokottnál (mondjuk egyszerre nem bánom élményügyileg, és bánom fordításügyileg... mert amíg valaki segge virít a képernyőn, addig se beszéltek, vagyis kevesebb sorból állhat egy rész). Történetileg... Felvette ott a fonalat, ahol nagyjából abbahagyta a mozifilm durván 8 éve. Egyszerre indítottak kis recappal, meg fogtak bele az átfogóbb ívbe. Szóval tartalmilag elég közepes, majdnem gyenge kezdés, de ha szakítanak a hagyománnyal, hogy a közepe fillerfesztivál lesz, akkor ez még erősödhet is. Technikailag pedig egy korrekt iparos munkánál nem több. Majd visszatérek rá a legeslegvégén.

Shaonu Qianxian: Renxing Xiao Juchang 2 #01-02

Kapásból dupla résszel nyitott a Girls' Frontline Chibi Theater második évada, és dupla olyan hosszúak az epizódok. A lazaság ugyanúgy megvan, hogy a játékosoknak szánt fanservice paródia-széria, Majd kíváncsi vagyok hogy fog rezegni a végén, mert egy ideje otthagytam a játékot.
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Ayla »

魔女の旅々 Majo no Tabitabi - Wandering Witch ep1

Könnyed kis sorozatnak tűnik, tökéletesen illik egy délutáni, csipkés teához. Kislányka eldönti, hogy boszi lesz, ha nagy lesz és ez meg is történik ebben a legelső részben 3 időugrással és kedvesen nevelgetős mondanivalóval.

Felszabadítóan boldognak tűnő sztori, kellőképpen menő boszorkányos világgal, mi másra lenne szükséged idén ősszel? :D Marad.

Szerk: bárcsak cépézhetném, bárcsak mehetnék conra...
illetve, van benne pantyshot is, amiből nekem a cenzúrázott verzió lett :( elég váratlanul ért, mindazok után mennyire ártatlan egy történet.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
ZeroProcess
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 172
Csatlakozott: 2019.03.27. 21:45
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: ZeroProcess »

Ayla írta: 2020.10.09. 19:46 魔女の旅々 Majo no Tabitabi - Wandering Witch ep1
...
illetve, van benne pantyshot is, amiből nekem a cenzúrázott verzió lett :( elég váratlanul ért, mindazok után mennyire ártatlan egy történet.
Nem is fogsz látni "cenzúrázatlant", mert az ln szerzője az anime készítőinek kikötötte, hogy semmilyen körülmények között nem mutathatják meg a szereplők alsóneműit, hogy minél szélesebb korosztálynak megfeleljen a sorozat. (forrás)
Kép
Avatar
SaiyaGin
Profi
Profi
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2018.10.25. 19:50
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: SaiyaGin »

Mahouka Koukou no Rettousei S2: 2. rész

Talán az eddigi legrosszabb Mahouka-epizód volt az eheti.
Avatar
Nightbird
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 96
Csatlakozott: 2019.04.17. 07:12
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Nightbird »

Kamisama ni Natta hi ep 1

A P.A. Works újabb alkotása. Már az első előzetesénél megemlítették, hogy ők csinálták az Angel Beats és Charlotte animéket. Milyen jó referenciapontok, hogy van mire hasonlítanom. Nálam az Angel Beats egész jó volt, a Charlotte meg borzalmas. Bár nekem az első előzetese nem volt túl meggyőző. Utána jött a második előzetes, ahol azt érzetem, hogy ez a Charlotte fele fog menni.
Legalábbis én így éreztem.
A történet egy nagy baromság. Adott egy loli, aki valamiért ő isten és megjövendöli, hogy 30 nap múlva véget ér a világ. Bár az első rész megnézése közben sokszor az járt a fejemben, hogy ő inkább csak egy imposztor. De ha már 30 nap van még akkor még elmegy a főszereplőhöz Youtahoz és őt szívatja a jóslataival és minden baromságaival. Bár eddig csak a jóslatokkal vagánykodott.
Nem nagyon tudok mit mondani az első részről. Azt is hozzátenném, hogy a poénok iszonyat erőltetettek és a két főszereplő is kissé idegesítő volt.
Szerintem innen lefele fog vezetni út és lehet hogy a Charlottehoz hasonlóan a vége felé megindul a shitstorm. Bár ez még az első rész volt és még nem tudni, hogy merre megy az útja.
Avatar
SaiyaGin
Profi
Profi
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2018.10.25. 19:50
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: SaiyaGin »

Mahouka Koukou no Rettousei S2: 3. rész

Technoblabla? Check.
Onii-sama zseniális? Check.
Idiot plot? Check.

Igen, ez az epizód már sokkal mahoukásabb volt, mint az előző.
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Ayla »

100万の命の上に俺は立っている avagy Egy millió életen állok

Valahogy nekem az kiesett a leírásból, hogy egy újabb iszekáj animének nézünk elébe. Eléggé zagyva egy rész után és valahogy egyszerre vontatott, de hihetetlenül rövidnek is hat. Egyelőre hidegre tettem jövő nyárig (számomra a fantasy kaland animék nyáriak), ha SAO után ráfanyalodnék és ha addig jó lesz a visszajelzés, majd még előásom.

Ikebukuro West Gate Park ::box::
Ajánlom figyelmetekbe! Első snittre átérződött a városhangulat (ettől féltem a legjobban), a történet csak úgy repül, mégis összetett és logikus és érdekes, pedig lehetne az ellentéte, ami a problémák megoldását jelenti általában egy egy anime részben egy konfliktust oldanak meg a hősök, nem pedig 5 akció jelenettel 6 féle akadályt :D. Már ez is olyan igazi városi, hiszen nagyon rövid idő alatt hirtelen gyorsasággal élünk. A szereplők és a mellékszereplők egyaránt talpraesettek, sipp-supp senki nem tátja a száját.
Adott a bandaélet s a közöttük való bandázódás, ahol a főszereplőink a nem dohányzást, nem drogozást és egyéb negatív dolgokat agresszívan nem támogatnak vagy tűrnek, így a rendőrségnek önként s szívből dalolva végzik a piszkos munkáit. Hidegre tettem decemberig, mert azt hiszem jobban élvezem ezt majd a metrón nézni :P

Assault Lily: Bouquet
Nyeh. A feljebb említett softcore yuri azt hittem segíteni fog az érdeklődésemen, de így is 5-öst kapott a 10-ből, első rész utáni nézésre.
Idegesítőbb, mint gondoltam és sem a lányokról nem tudunk/kapunk többet, sem a világról, sem az ellenségről. Valahogy egyenlően érdektelenül lett bemutatva ez az anime mindhárom szemszögből, szóval hacsak nem lesz belőle világsiker, esélyes, hogy végleg dobom, nem pedig csak a lista legalján csücsül.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
SaiyaGin
Profi
Profi
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2018.10.25. 19:50
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: SaiyaGin »

Ayla írta: 2020.10.20. 11:51
Ikebukuro West Gate Park ::box::
Ajánlom figyelmetekbe!
Köszi!
Avatar
SaiyaGin
Profi
Profi
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2018.10.25. 19:50
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: SaiyaGin »

Nincs vasárnap Onii-sama és technoblabla nélkül:
Mahouka Koukou no Rettousei S2: 5. rész
Avatar
SaiyaGin
Profi
Profi
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2018.10.25. 19:50
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: SaiyaGin »

Mahouka Koukou no Rettousei S2: 6. rész

Ó, Onii-sama, miért vagy te Onii-sama?
Válasz küldése