Fórumtali ferihegyi kávézóban egy szerdai nap késő délutánján?
Csak viccelek, de meg akartam osztani a frusztrációm.
Hiányzik a hús -vér animés input.
Nektek jó szórakozást kívánok!
Csütörtök a részemről és a Több tucatnyi Észak (Yamamura Kouji). Mondjuk már láttam 2x, de moziban sem lenne rossz.
Aki bújt aki nem, én pont ezekre megyek.Akosss írta: ↑2022.11.16. 14:50Ezek az animék lesznek a hétvégén:
Péntek 19:15 (nov. 25.) - Inu-Ou (Yuasa Masaaki, Science SARU, 98 perc)
Szombat 17:00 (nov. 26.) - Gyokou no Nikuko-chan (Nikuko asszony szerencséje) (Watanabe Ayumu, Studio 4°C, 97 perc)
Szombat 21:15 - Summer Ghost (Nyári szellem) (loundraw, 39 perc) + Hantou no Tori (Madár a félszigeten) (Wada Atsushi, 16 perc) rövidfilmek
Lol ezt nem is figyeltem, hogy japó film. Bár csütörtök nekem úgyse lenne jó sajna, de a pestieknek akkor +1 lehetőség.Ricz írta: ↑2022.11.22. 17:22Csütörtök a részemről és a Több tucatnyi Észak (Yamamura Kouji). Mondjuk már láttam 2x, de moziban sem lenne rossz.
Szerintem oda ülsz, ahova szeretnél. Gondolom jobb, ha hamar ott vagy, hogy hátulra tudj ülni és ne foglalják be.
Persze szívesen. Rajtam kívül más megy délutáni vetítésre? A kettő között is jó lenne elütnöm az időt, így a közelebbi hely lenne nekem legjobb. De rátok bízom, hol legyen.Akosss írta: ↑2022.11.23. 11:58 Ami a találkozót illeti, gyere te is scineram, ha ráérsz!
Szombat napközben lenne, úgy körülbelül 4-ig, mert 5-kor kezdődik az első film. Learával ezeket a helyszíneket beszélgettük:
Prága Kávéház, hasonló a Fahéjhoz, ahol már voltunk. 10:00-kor nyit, itt tudnánk a leghamarabb összegyűlni. Kálvin tér mellett.
Illetve két társasjátékos hely:
Board Game Café - Ők már délben nyitnak, helyszín a Corvin-negyed és a Boráros tér között.
Game Up Pub - Ez meg annyiban lett volna jó, hogy szinte a Toldi mellett van, de csak délután 2-kor nyitnak sajnos. Esetleg a mozizókkal két film között beugorhatunk ide, ha úgy van.
Melyikre gondolsz? A 17 órásira megyünk, utána meg a 21:15-ösre, úgyhogy ott lesz kb. 2 és fél óránk két film között igen, majd ott eldöntjük, mi legyen. Viszonylag sokan leszünk a filmeken szerintem, hogy elüssük majd valamivel az időt. (Valahol biztos kajálunk szerintem, de nem biztos, hogy beülnénk egy ilyen helyre)
Szerintem legyen konkrétan délben a kávézónál/ban. Ne legyen az, hogy valaki odamegy félre, aztán 20-30 percet vár a többiekre
Ezek szerint én értettem félre, hogy csak az estire mész. Legyen akkor ott, bár nem ígérem, hogy pont délre odaérek. Indulás előtt már ebédelek talán.Akosss írta: ↑2022.11.24. 23:05Melyikre gondolsz? A 17 órásira megyünk, utána meg a 21:15-ösre, úgyhogy ott lesz kb. 2 és fél óránk két film között igen, majd ott eldöntjük, mi legyen. Viszonylag sokan leszünk a filmeken szerintem, hogy elüssük majd valamivel az időt. (Valahol biztos kajálunk szerintem, de nem biztos, hogy beülnénk egy ilyen helyre)
Akkor legyen úgy, hogy 11:30-12:00 között találkozunk a Prága kávézóban. A többi meg majd eldől a nap folyamán.