Én igaz, hogy nem cím szerint írom, de az Eddie Murphy filmeket szeretem a legjobban...

Detto....Sztem ezek borzalmasak. Elég, hogyismondjam, közönséges humoruk van sztem.Őrnagy írta:És ami qrvára nem jön be - a mai Amerikai Pite és tsai, "húzzukmegamacátésbeszélgessünkafarkunkkal" kategóriájú förmedvények.
Ízlések és pofonok... Mikor a páromnak megmutattam röviden csak ennyit mondott: "A film megvalósítása gagyi, de a dumák opltáriak benne!" és ezzel a dumával körbe ajánlotta az ismerősi körében... sikerrelSister Tenshi írta:Viszont nekem pl. a Gyalog Galopp valamiért nem tetszett. ^^"
"És megint dühbe jövünk"... De "különben dühbe jövünk!"paTKany írta:Nati con la Camicia (1983) vagyis a Nyomás Utána Bud Spencerrel és Terence Hillel. Az örök klasszikus!
"Kisasszony, kapcsolja a disznókat....kapcsolja a fakabátokat, úgy értem a zsarukat, kapcsolja a rendőrséget..."
"Uram, lebukott egy emberünk Alaszkában. Kár érte remek ügynök volt."
"A kormányt fenn hagytam az irodában."
Jingle All the Way a magyar címe meg asszem Hull a pelyhes volt. Hatalmas film, főleg a bootleg spanyolul karattyoló Turboman figura tetszett benne meg a "mukilásmaffia" akik árulták.Őrnagy írta:Meg az a film, amiben Schwarzenegger játszik, és a kisfiának próbál kínkeservvel megszerezni karácsonyra egy Turboman játékfigurát, csak a címe nem jut eszembe...