Ajvé, én eddig képek alapján nagyon nem kedveltem meg 2k7et

Neem. Atomnak nagyon poén. Az a legjobb amikor szedegetem föl mindig a többiek elől és többet is magadnál tudsz tartani. Szal 1-2-3 egymás után nem jelent gondot. Mondjuk szoktak b*zmegolni (meg noobozni is) de az csak földobja a dolgot. Néhány napja pont ezért ki akartak rugni a játékból, csak az volt a gond, hogy enyém volt a szerver. De basszus ha föl tudok venni egymás után 3 atomot meghalás nélkül akkor azért az ellenfeleimmel valami súlyos baj lehet. (és nem foghatják a pingre sem, mert 70 alatt volt mindenkinek)Mayer írta:Atomot gyűlölöm... Noob fegyverLG már sokkal skilligényesebb szerencsére
Ugyan nem játszottam túl sokat UT-vel, de ez kb. olyan, mintha len00boznál valakit azért, mert pl. Q3-ban mindig neki sikerül felvennie a quad-ot. Ez esetben azt kell, hogy mondjam, hogy ez nem "n00b viselkedés", hanem skill. :pXelloss írta:Szerintem meg azzal van valami súlyos baj, aki azzal szórakozik, hogy mindig fölveszi az atomot, és azzal megy mások idegeire - ez tényleg noob viselkedés. Flak Cannon-el csípőből darabokra szednélek az ilyenekért.
Xelloss írta:Egyáltalán nem, mert a Quad Damage még nem jelent azonnali halált 5 km-es körzetben, így csak akkor veszi hasznát az ember, ha tud célozni. A Redeemert viszont elég kiengedni, mindenkit kinyír irdatlan nagy körzetben. Folyamatosan ezzel szórakozni pofátlanság, és felvetheti a kérdést, hogy vajon miért csak ezzel támad.