Hamarosan a Mozikban!

Filmek, sorozatok, animék a TV-ben, moziban.
Avatar
Mayer
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1207
Csatlakozott: 2006.01.03. 01:15
Tartózkodási hely: The Banbury Coffeeplant
Kapcsolat:

Hamarosan a Mozikban!

Hozzászólás Szerző: Mayer »

Van film ami érdekel, de még csak készül? Vagy tán még nem is forgatják? Esetleg lassan elkészül, de csak te tudod hogy ez egy isteni jó film lesz? Oszd meg velünk!

----------------------------------------------------------------------------------

TRANSORMERS the MOVIE

http://www.transformersmovie.com/

Kinn a friss Teaser Trailer, amiből bár nem derül ki semmi különös, de hangulata az van rendesen!

Nagyon várom ezt a filmet, kiváncsi vagyok mit tudnak kihozni a CGből. Michael Bay neve garantáltan jó akciót hoz majd. De azért én még aggódom, h mit sikerül kihozni ebből... Csak Optimust ne öljék meg megint :D

-----------------------------------------------------------------------------------

Spiderman 3-ból is elérhető már Trailer... Iszonyat hangulatos, és itt jön VENOM! Nem számítottam rá, h már ebben a részben bedobják Venomot, de megtörtént. Dark Spidermant a népnek! (Dark mint hangulat... :))
Kép
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

:mad:
Ezért útálom a megjelenés előtt másfél évvel kihozott bemutatókat!
Rendesen csigázzák a népet, hogy lesz majd valami, de valójában nem mutatnak semmit!!! Pedig kíváncsi lennék, hogy lesznek kivitelezve a robotok...

Pókembert bezzek rendesen meg tudták csinálni, pedig arra is kell még várni majdnem egy évet... :roll:
Avatar
Mayer
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1207
Csatlakozott: 2006.01.03. 01:15
Tartózkodási hely: The Banbury Coffeeplant
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mayer »

A Pókemberé inkább lett már Trailer mint Teaser.

De igen ezt én is nagyon utálom hogy egy évvel előtte kihoznaK egy semmitmutató videót, aztán várhatnk, de gyanítom h néhány hónap múlva már láthatunk action-t is Robotilag.

Azt remélem h nem egy-az egyben veszik át a képregényt (eddig erre cáfol rá a teaser szerencsére) és inkább egy reálisabb megvalósítást kapunk majd. Amolyan Batman Begins módra :)
Kép
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Hát nem tudom, én egy kicsit megijedtem a Transformers teaser láttán. Mars, meg Beagle 2... mi köze van ennek a Transformershez?

Kicsit tartok tőle, hogy ez a film nem a Transformersről fog szólni, hanem valami űrrobotokról, akik meg akarják hódítani a Földet...

De meglátjuk, mi lesz a végén, elvégre korai lenne még konkrét véleményt formálni. :D
Avatar
Link
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 424
Csatlakozott: 2006.05.29. 09:29
Tartózkodási hely: somewhere in time

Hozzászólás Szerző: Link »

BINGO!!!

Nekem is ez volt az első gondolatom...és ez a gondolat nagyon, de nagyon nem tetszett.

Lehet hogy túlságosan ódivatú vagyok, de jobban szeretném, ha az eredeti történethez tartanák magukat. De sajna nem engem kérdeznek.
Kép
Fáj a fogad? Könnyen elbánok vele! :dirr:
Avatar
Mayer
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1207
Csatlakozott: 2006.01.03. 01:15
Tartózkodási hely: The Banbury Coffeeplant
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mayer »

Kicsit gyengus lenne ha ugyanúgy azokkal az energia kockákkal szenvednének a filmben (nemtudom mi volt a nevük a rajzfilmben meg a képregényben), de jó volna ha tényleg nem rugaszkodnának el nagyon az eredetitől. De az h a Marson rátalálnak egy robotra (aki valószínűleg az Álcák közé tartozik) még nem jelenti azt h az az alapsztori h a Marson valaha Robotok voltak. Az is lehet h amit a teaserben láttunk nem is lesz benne a filmben... kitudja :) Mindenesetre remélem valami kerek egész storyt hajlandóak kihozni, egy esetleges nyitott véggel. Ha ez esetleg jól sülne el, megnézném mit sikerülne kihozni egy Cybertron ostromból (képregényben a kedvenc fejezeteim voltak)

-------------------------------------------

Jön a BORAT FILM!

Ali G mellett egy másik fura alak Borat akit Sacha Baron Cohen alakít, most megkapta első saját filmjét. Nem rajongtam eddig a Borat figuráért, de a filmből készült trailert látva azt hiszem felkészülhetünk egy újabb frenetikus ökörségre :D

http://www.apple.com/trailers/fox/borat/
Kép
Avatar
Doom
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2006.05.25. 09:23
Tartózkodási hely: Pécel

Hozzászólás Szerző: Doom »

Szerintem csak kamu az a vidi. Ugyanitt láttam azt a optimus prime átalakulását (optimus mint fehér kék kamion-köszi..) de az is csak egy cgi teszt volt, mitöbb elég gagyi. A Doom 2, Alien Versus Predator 2 mikor jön? (remélem ez utóbbit nem az a idióta b*rom Paul Anderson csinálja majd..) édes istenem hogy lehetett így elb...altázni azt? Adott volt egy remek ötlet, már volt képregényben, könyvben, játékban, de nem, a marhája felrúgta az EGÉSZET (alien-ek a földön..? Hihetetlen predator technológia, és akkor egy rossz láncra van kifeszítve a királynő...?-és még sorolhatnám) akár csak tette ezt a Resident Evil-el. /készül a Resident 3-jeeee) Részemről megvárom a fenti kettőt, plusz a Silent Hill-Metal Gear Solid filmeket-ha ezek is buknak többet nem fog érdekelni játék-film adaptáció. Mondjuk az az érdekes hogy egyik se bukás-mármint anyagilag. A népek úgyis megnézik mert a név csábító /hát igen- a játék vagy Rajzfilm azért leteszi az alapokat/ és meg is térülnek a költségek, meg még jut egy kis bónusz is, mindenki boldog, kivéve a fanokat. A Doom-ra se lehet mondani hogy valami mérföldkő lenne (de még kilóméterkő se) de nem gagyi, és még így is jobb mint a fent említettek. A sztori kegyetlenül eltér a játékétól de szerintem a First Person Shooter rész nagyon jó (és van egy olyan érzésem, hogy ezt idővel berakják más filmekbe is, mint ahogy anno mindenki a matrix féle bullet time-ot használta a kis filmjében-ha kelett ha nem) Ja még annyit hogy a világ legroszabb adaptációja a The House of The dead- igénytelenség a köbön, nagyon-gáz /roszabb mint a Street Fighter, Mortal Kombat 1-2, Double Dragon, Super Mario együtt!!- habár ez a utolsó se kutya/
Türelmesen várok, hogy a Sega feltámadva hamvaiból, ismét megjelenjen egy remek géppel a konzol piacon, és még remekebb játékokkal.. Waiting..
Avatar
SoonDead
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 471
Csatlakozott: 2006.05.19. 12:12
Tartózkodási hely: Legott
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: SoonDead »

Doom írta:Ja még annyit hogy a világ legroszabb adaptációja a The House of The dead- igénytelenség a köbön, nagyon-gáz /roszabb mint a Street Fighter, Mortal Kombat 1-2, Double Dragon, Super Mario együtt!!- habár ez a utolsó se kutya/
Nem kutya. Super Mario film szerintem mindent ver alulról. Nem tudok olyan kifejezést amely hűen kifejezné azt a mélységet amelyben a film tenyészik.
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Doom írta:Szerintem csak kamu az a vidi. Ugyanitt láttam azt a optimus prime átalakulását (optimus mint fehér kék kamion-köszi..) de az is csak egy cgi teszt volt, mitöbb elég gagyi.
Hát pedig nem kamu, mivel itt van fent. De már előfordult párszor, hogy a teasernek nem sok köze volt magához a filmhez. Remélem, most is ez lesz a helyzet.

Ellenben, nekem nagyon tetszettek a Resident Evil filmek (bár a játékból rényleg csak az alapötleteket vették át), és a Doom lett minősíthetetlenül tré (három pozitív pontot találtam csak 1. FPS rész tényleg jó 2. a zenét néhol nagyon-nagyon eltalálták, az hozza a Doom feelinget 3. Kaszás arca hasonlít a Doom tengerészgyalogosára).

Viszont a Tranformersnek annyira kiterjedt világa van, hogy attól drasztikusan eltérni gáz lenne. Szóval a film vagy állati nagyot fog szólni, vagy állati nagy bukó lesz. Én mindenesetre igyekszem megőrizni minden optimizmusomat, és várom a 07.07.04-et. :D
Avatar
Doom
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2006.05.25. 09:23
Tartózkodási hely: Pécel

Hozzászólás Szerző: Doom »

Őrnagy már láttam azért írtam.. szerintem valami fanart szerűség, de hogy nem lesz benne a filmen az bizti :) A Resident pedig elég gáz. Ha megnézed a játékot /szinte minden létező konzolon lenyomtam a Residenteket/ meg a filmet.. már a zombik tök gagyik, véres szájjal nyöszörögnek,azt annyi? Hol vannak a szereplők, helyszínek? A 2ben megjelent Jill Valentine, Carlos a commandós, Nemesis(a végén mint JÓFIÚ-ááááááá) a zombik a "nyalókák" meg dobermanok meg ugye kötelezőek ééés asszem ennyi. Hol a rendőrörs? (nem az a kis lyuk ami a filmben van, hanem ami a RE2 játékban, a hatalmas előterével? A villamos? benzinkút? Tyrant?(aki sokkal maszívabb mint a nemesis) vagy a Hunterek? Többi szereplő? William házaspár, Chris-Claire Redfield, Leon S. Kennedy, Ada Wong, Steve, Albert Wesker? Meg Jill Valentine sem éppen ilyen, ha megnézzzük az első részt a játékban, teljesen más a jelleme. Belecsempésztek pár dolgot a filmekbe Pl egyben a vonat/ami a játékban a 2részben volt/ a 2.filmben belerakták a resident 3 játék intróját /zombik vs kommandósok/ meg a temetős jelenetet /igaz az is totál más volt/ meg a vége elött amikor Alice-re lövöldöz a helikopter majd a végén az a dobja el a pisztolyt "de mielött földet érne mégis elkapom/az meg a Code:Veronica intrója, és 1000x jobban megcsinálták-amúgy ott claire redfield-el megy/ na és a végén az atomrobbanás. Ennyi. " filmbe ennyit tudtak berakni. Minden egyéb eltér. Ez a "alice program activated dologból meg kifejezetten valami nem jó fog kisülni szerintem. Na egy kicsit átmentem OFF-ba, ezért bocsánatot kérek :wink:
Türelmesen várok, hogy a Sega feltámadva hamvaiból, ismét megjelenjen egy remek géppel a konzol piacon, és még remekebb játékokkal.. Waiting..
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Őrnagy írta:Én mindenesetre igyekszem megőrizni minden optimizmusomat, és várom a 07.07.04-et. :D
Hát igen... vicces volt az a teaser... de reménykedjünk.... és végülis még ha ez a jelenet benne is van, még nem lehet annyira gáz ^^' (pl. Álcáék Marsról kezdtek földeríteni, vagy mittomén...)

Optimizmus Prime :dirr:
Kép
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Doom: ilyen átiratoknál alapszabály, hogy ha ugyanazt várod, ami a játékban volt, garantáltan csalódni fogsz. Én mondjuk előbb láttam a Resi filmeket, mint játszottam a játékokkal, de utána sem volt semmi kifogásom. Szerintem az, hogy nem visznek át kapásból minden ötletet, vagy hogy nem tökugyanolyan minden, az nem gáz (sőt, a játékban mindenfelé gomolygó húsmasszák meg kifejezetten blődek, és nem kellenek a filmbe). Az X-Menben is voltak ilyen apróbb (?) változtatások, és szerintem egyáltalán nem vesztett a hiteléből.

A Transformersnek viszont van egy huszonegynéhány éves háttere, ami nagyon nagyon sok olyan alapinformációt, meg hagyományt tartalmaz, amitől ha eltérnek, zuhan az egész a mélybe. Ilyen például az alakváltás hangja, ami annyira jellegzetes, hogy gyakorlatilag egyet jelent a Transformersszel. Ez csak egy apróság, de lényeges. Vagy ha megváltoztatják, hogy melyk robot mivé alakul át (egy bizonyos határon túl), az tönkreteheti a már jól ismert karaktereket. A fanok nem hatalmas újdonságokat akarnak látni, hanem a régről ismert szereplőket új köntösben, amilyet mindig is megérdemeltek.

Ezért húztam a számat, amikor megjelent a Mars, meg a Beagle 2, mert ezeket abszólúte nem tudtam sehova sem kapcsolni, pedig elég sok alternatív TF univerzumot, meg történetet ismerek.
Avatar
Doom
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2006.05.25. 09:23
Tartózkodási hely: Pécel

Hozzászólás Szerző: Doom »

Őrnagy najóóó de mi a Doom jellegzetessége? A belső nézet. Mi a Residentek jellegzetessége? (az új részeket leszámítva) A fix kameranézetek. nem azt mondom hogy ebből kéne hogy álljon a film de néhol belekakhatták volna. Én meg elöbb játszottam a játékokkal, a Resident 2-t eddig 16 szor nyomtam végig /PS,DC Claire,Leon A-B küldetés stb/ fordítgattam a talált dokumentumok szövegeit, kész voltam tőlle. Nem vártam sokat a filmtől, de azért kicsit sok volt hogy ezek a címek/nevek egyeztek a játékkal: Resident Evil, T-virus, Umbrella, Raccoon city. Ennyi. Az "ellenszer" /becsületes játék nevén G-virus/ maradt ellenszer. De a nevek voltak a minimum elvárások. Ez olyan mintha megjelenne a Transformers film, és a robotoknak nem lenne nevük, vagy ha igen, totál más. Amúgy már vannak képek harci helikopterekről is, hogy hú na az már a transformers egyik jelenetéből van, /az egyik álca tudott valami ilyesmivé átalakulni/ ja meg már tank is van (szintén az egyik álca) régen én olvastam a Transformerst, jó volt. Hajsza a mátrix után :) mert ott már volt mátrix :) Volt a Racsni ami mentőautóvá alakult át, az tök jó volt. plusz a Mogorva a dínóbotok közül, amikor bekristályosodik, és új formát kap, de viszont nem tud többé átalakulni, viszont sokkal erősebb lett. király.
Türelmesen várok, hogy a Sega feltámadva hamvaiból, ismét megjelenjen egy remek géppel a konzol piacon, és még remekebb játékokkal.. Waiting..
Avatar
Load
Profi
Profi
Hozzászólások: 208
Csatlakozott: 2006.03.29. 17:38
Tartózkodási hely: Nem, nem vagyok szomjas.
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Load »

Hát nagyon kíváncsi leszek a TF filmre. Megvan a teljes magyar sorozat, az Armada, az Energonból pár rész és a Beast Wars első része. Utóbbi 3nak a története gyenge, nem is kicsit. Így remélem, hogy az eredeti, első képregényt fogják filmesíteni, de abban annyi apró részlet van, hogy nagy a valószínűsége, hogy nem 1 részes lesz a film. (Ha igen akkor már alapbol nem érdekel.) És ha az eredeti történetet akarják követni, akkor nem tudom hogy juön szóba a Mars. o.O Nembaj, kivárjuk 7. 4. 7.-ét és akor meglátjuk.
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Doom írta:Őrnagy najóóó de mi a Doom jellegzetessége? A belső nézet.
Azért nem csak az. Én a hangulati elemeket nagyon hiányoltam, amiből az a flashem, hogy valami túlvilági, félelmetes lengi körül a helyszíneket. Erre odavágnak néhány sötét folyosót, pár zombit, meg egy Hell Knightot, ami alig látszik. Legalább a Pinky Demon jó lett. Vagy a fegyverek. Shotgunnal 3x ha lőttek, BFG-vel szintúgy, és még az is béna lett. Az oké, hogy a Doom 3-ra alapozták a filmet, de szerintem már az is elég gyatra. Mindegy, változtatni már nem tudok rajta, ezért inkább remélem, hogy a második részbe több ilyen apróság belekerül. :D
Doom írta: Mi a Residentek jellegzetessége? (az új részeket leszámítva) A fix kameranézetek. nem azt mondom hogy ebből kéne hogy álljon a film de néhol belekakhatták volna.
Talán poénnak megtette volna pár fix kameranézet, de engem spec. hidegen hagy. Viszont megmaradt a történetben a szereplők egymáshoz való viszonya, kötödése, és a fordulatok, ami ugye volt a játékban is.

Azon kívül, el kell adni olyannak is a filmet, aki nem rendelkezik "előképzettséggel", és nem tudja betéve az összes rész történetét. A Doomnál ez annyival lett volna könnyebb, hogy oda nem kellett volna történet, amit nagyon akartak bele tenni. Inkább a hangulatra kellett volna rákúszni. A Transformersnél meg annyival lesz nehezebb, hogy ott a fanok nagyságrendekkel többen vannak, mint a Resi és Doom esetében együttvéve. Őket is, meg az új érdeklődöket is kielégíteni nem lesz könnyű feladat. :D


Load: hát, ha neked a Beast Wars története gyenge, akkor vagy nem láttad végig, vagy nagyon elszaladtál a részletek mellett. :D Vagy egyszerűen csak nem szereted. Én is nagyon szkeptikusan ültem le megnézni (mondjuk nem az összeset, de jópárat), de végül el kellett ismernem, hogy remek fordulatok, történetszálak, és kidolgozott szereplők kerültek be a sorozatba. Rengeteg olyan részlet van benne, ami szerepet kap az új képregényekben, és remélem, hogy a film(ek)ben is meglesz a maga szerepe. Marsjárók meg egyebek helyett.
Avatar
Doom
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2006.05.25. 09:23
Tartózkodási hely: Pécel

Hozzászólás Szerző: Doom »

Milyen viszony maradt meg a szereplők között? :D hisz nincsenek is szereplők szinte. Alice pl egyáltalán nincs a sorozatban. Ahogy Matt, One, Rain, spence, kaplain sincs. A Nemesis pedig nem egy érző lény, egyszerűen egy érzelmek nélküli eszköz, aminek a feladata /a játékban/ hogy kinyírja a S.T.A.R.S. tagokat, mert nekik esetleg megvan a képzettségük ahoz hogy kijussanak. És mivel Jill is ex-Stars tag, őrá is vadászik. Nincs minigun, meg utasítás műholdról, meg karate bemutató (mint a filmben-hú az se volt semmi) és mivel kihagyták azokat a szereplőket akiket felül írtam, nem tudom mi lesz. Mert hogy a Code:veronica nem lesz az tuti, mert szervesen kapcsolódik a 2rész karakteréhez, Claire-hez, illetve a testvéréhez is, Chrishez az 1ből. Leon se fog feltünni pedig az egyik legjobb. Továbbá Jill jelleme az 1ből: kissé ügyetlen sokat kérdező, megriadó (annak ellenére hogy speciális egység tagja) míg a filmben kemény. szókimondó, cigiző, vagány, profi. /még a resident 3ban se volt ilyen kemény/ szóval nem igazán őriztek meg semmit, és ez nem volt valami jó hatással a movie-ra. A Doom-ban totál eltértek a sztoritól, de legalább arra ügyeltek, hogy a fanok "fel leljenek" dolgokat :) Shotgun-on kívül volt még assault rifle, chainsaw, pistol, továbbá nem csak hell knight hanem imp is van benne. :) Elején Dr.Carmack (ejtsd Kármák-mert magyarul valahogy így hívják:kórmek) ugye John Carmack-ra utal, aki az ID software csúcsembere, továbbá a Wolfeinstein, Doom, Quake grafikai motorok készítője is. Azért kár hogy Romero-ra nincs utalás. Ja és a katonák nevei, (kecske,kaszás,pusztító,őrnagy stb) ugy tudom online game körökben (quake 3 stb) a legkiválóbb játékosokat fedik :) az ilyen kis apróságokat hiányoltam én a residentekből.
Türelmesen várok, hogy a Sega feltámadva hamvaiból, ismét megjelenjen egy remek géppel a konzol piacon, és még remekebb játékokkal.. Waiting..
Avatar
Őrnagy
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 537
Csatlakozott: 2003.08.16. 19:38
Tartózkodási hely: Ahol szükség van rám.

Hozzászólás Szerző: Őrnagy »

Doom írta:Milyen viszony maradt meg a szereplők között? :D
Itt asszem elmentünk egymás mellett. :D Én úgy értettem, hogy a szereplők élethelyzetei ugyanúgy összefüggnek egymással, mint a játékban, de nem feltétlenül ugyanazok a szereplők és helyzetek. Az, hogy új szereplők vannak egy adaptációban, egyáltalán nem gond, ha belepasszolnak. Ebben a Transformersben sem leszek ellene, ha rendesen megcsinálják. Csak mondjuk ott van min. 200 szereplő, akikből lehet válogatni.

Nekem sokat számít, ha van háttérsztori, és kidolgozottak a szereplők. A Resi játék is ezért tetszett, mert valljuk be, zombikat lövöldözni önmagukban nem igazán egyedi és felemelő élmény.

Honnan tudod, hogy Leon és Claire egyáltalán nem lesz sehol? A harmadik rész még hátravan. :D

A Doomban a Carmackra, meg a profi netes játékosokra való utalás sajnos nem dob azon a tényen, hogy a film trágya lett. Engem legalábbis nem hat meg. :^_^: Fogadok, hogy ők sem bánták volna, ha inkább csinálnak egy rendes BFG-t. :^_^: Az apró részletek csak akkor ütnek, ha a nagy kép is a helyén van.
Avatar
Doom
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2006.05.25. 09:23
Tartózkodási hely: Pécel

Hozzászólás Szerző: Doom »

Onnan veszem, hogy a resident evil 2 játékban ők a főszereplők, egy csomó mindent megtudnak az umbrelláról, tudnak a cég mocskos ügyeiről, a T-virusról, és miután kitudtak menekülni, 24órával késöbb pusztul el raccoon city /amikor Jill elmenekül Steve-el/ sőt, utánna az umbrella "fekete listájára" kerülnek, claire ellen a Code veronica elején szabályos hajtóvadászat megy :) Habár lehet hogy igazad van. Jill Valentine-t is csak úgy bedobták a a filmbe, hogy nem tud semmiről, pedig eredetileg Ő és a Bravo team látta elösször, hogy mire képes a T-virus. Mondjuk így bedobható bárki. A Doom sztoriját azért változtatták meg mert ugye amióta megint beindultak ezek a zombis filmek, valahogy jól hangzik a nézőknek, hogy ha érintkezel velük, akkor hamarosan te is átváltozol téma. De amúgy rájöttem hogy tudnák kiköszörülni a csorbát :)
Addig oké hogy a Doom a marson és két holdján, a Phobos-on és Deimoson játszódik. Na miután kaszás hazavágta a "bárkát" /ami akár felfogható a dimenzió kapunak/ gondolom a UAC megpróbálja újranyitni, és mondjuk a nagy kisérletezésközben benyithatnák a teleportot véletlenül a pokolba. (a játékban a phobos és deimos kapui között merülnek fel teleport gondok, és amikor próbálják belőni, akkor jönnek a gondok :) és akkor már be lehetne vetni az űrhajót, mert ha kapuval próbálkoznának, lehet eljutnak a démonok a földre /mint a doom 2 játékban- hell on earth/ amit olyan sokan hiányoltak a filmből /mert a játékban is űrhajóval hordják a földről a tengerészgyalogosokat/ És ha már ezt így megcsinálták akkor a BFG is előkeveredhetne de immáron zöld sugárral és nagyobb pusztító erővel :) a plasma gun-t se feledjük.. mondjuk a szörnyeket nem tudom.. kicsit furcsa lenne, hogy pokolból jönnek, de mégis van amelyik félig gép (cyberdemon, spider demon, arachnotron, mancubus, revenant) -ja és ha már itt tartunk a katonákra ráaggaszthatnák azt a páncélt ami az avatarom /vagy valami hasonlót/
plusz szeretném a katonák sorában látni Vin diesel-t is :) Aki tudja a studió cimét, akik majd csinálják, fordítsa le nekik, és küldje el ezt a eme kis eszme futtatást
Türelmesen várok, hogy a Sega feltámadva hamvaiból, ismét megjelenjen egy remek géppel a konzol piacon, és még remekebb játékokkal.. Waiting..
Avatar
Load
Profi
Profi
Hozzászólások: 208
Csatlakozott: 2006.03.29. 17:38
Tartózkodási hely: Nem, nem vagyok szomjas.
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Load »

Őrnagy írta:Load: hát, ha neked a Beast Wars története gyenge, akkor vagy nem láttad végig, vagy nagyon elszaladtál a részletek mellett. :D Vagy egyszerűen csak nem szereted. Én is nagyon szkeptikusan ültem le megnézni (mondjuk nem az összeset, de jópárat), de végül el kellett ismernem, hogy remek fordulatok, történetszálak, és kidolgozott szereplők kerültek be a sorozatba. Rengeteg olyan részlet van benne, ami szerepet kap az új képregényekben, és remélem, hogy a film(ek)ben is meglesz a maga szerepe. Marsjárók meg egyebek helyett.
Mondom, csak az első rész van még meg. :)
Avatar
Mayer
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1207
Csatlakozott: 2006.01.03. 01:15
Tartózkodási hely: The Banbury Coffeeplant
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mayer »

Azért ha lehet ne térjünk el a Témától, és ne mennyünk át OFFba ha lehet, szóval Doom movie ResidentEvil movie, szar ide vagy oda, már OFF...

A The Island is Michael Bay alkotás, mégis bármennyire is jó lett (sztem jó lett) bukás lett a film pénzügyileg. A Transformerst a neve fogja eladni, ez biztos. Remélem nem veszik ezért is félvállról, és dobnak össze egy Doom, Resi, vagy egyéb adaptációs baromságot. Ha hoznának nekünk mondjuk etgy Batman Begins szintűt, vagy egy X-men szintű adaptációt (a Pókember is jó adaptáció csak nekem nem tetszik annyira valamiért :)) akkor azt hiszem jól járunk, mégha el is ruggaszkodnak helyenként az eredetitől. Most az h az Álcák a Marson megjelennek, még nem a világ vége. Tetszik az, h megpróbálják egy kicsit "hihetőbbé" tenni evvel a Beagle2 storyval.

De ahogy Cruel Angel is mondta: Optimizmus Prime :)
Kép
Avatar
Doom
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2006.05.25. 09:23
Tartózkodási hely: Pécel

Hozzászólás Szerző: Doom »

Mayer igen de csak félig :)mert ezek a mostani részek befolyásolják /értelemszerűen/ a Doom 2 Resident Evil 3-at.
Amúgy szerintetek beraknak olyan robotot is a Transformers filmbe, ami nem csak "hétköznapi" tehát tank, kamion, helikopter, vadászgép, sportkocsi stb mert ha emlékeim nem csalnak akkor Megatron pl egy óriás fegyverré alakult át (és vadászgéppé?) vagy a dinóbotok? Skorpió?

Addig is egy kis Átalakulás

Plusz még egy átalakulás Vicces
Türelmesen várok, hogy a Sega feltámadva hamvaiból, ismét megjelenjen egy remek géppel a konzol piacon, és még remekebb játékokkal.. Waiting..
Avatar
Mayer
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1207
Csatlakozott: 2006.01.03. 01:15
Tartózkodási hely: The Banbury Coffeeplant
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mayer »

Megatron-ból pisztoly lett, ami furcsa módon pont akkorára ment össze h más álcák kezébe igen jól passzolt :) Késöbb kap egy új alakot (ugyebár 86os Movie, ami iszonyat jó csak ne halt volna meg Optimus :( ) amiben képes ágyúvá alakulni.

De vannak itt még kazetták, hozzávaló magnók is... szóval ha nagyon maradnának az eredetinél akkor biztos vagyok benne hogy nem csak járművekké alakulnak, de van egy olyan érzésem hogy ezeket a karaktereket kihagyják a filmből :neutral:

A Dinóbotok, Beast robotok, meg egyéb késöbbi "ökörséget" (bár a Dinóbotokat szerettem volt is nemegy...)kihagyják, egy filmbe kicsit sok volna ha mindenkit belegyúrnának. EGyszerűen vezessék fel most jól az egészet, hozzanak valami jó nagy fightot, szép akciót, és akkor boldog leszek. Igazából nem várok sokat a filmtől, csak annyit h élvezetes és jó legyen. Michael Bay-nek ez eddig többé kevésbé sikerült (Pearl Harbour is csak a forgatókönyv miatt lett elkúrva, a látvány az ott volt a top-on.
Kép
Avatar
Doom
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 446
Csatlakozott: 2006.05.25. 09:23
Tartózkodási hely: Pécel

Hozzászólás Szerző: Doom »

A Dinóbotok végig jelen voltak nem? Legalábis az a 5darab. Én annak a robotnak örülnék (álca volt) aki "csörös" katonai kamionná tudott átalakulni és legfőbb vágya volt hogy egyszer összemérje erejét Optimussal. na az tők jól nézett ki. Unicron-t azért díjaznám ha nem tennék be. Optimusért meg nem kár, mert amíg én olvastam az újságot addig meghalt vagy 3x de aztán visszajött

Közben eztet találtam :) de látom de nem hiszem
Türelmesen várok, hogy a Sega feltámadva hamvaiból, ismét megjelenjen egy remek géppel a konzol piacon, és még remekebb játékokkal.. Waiting..
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

Doom írta:A Doom 2, Alien Versus Predator 2 mikor jön? (remélem ez utóbbit nem az a idióta b*rom Paul Anderson csinálja majd..)
Doom 2-ről nem hallottam, hogy készülne, AVP2 jövő augusztusban jön elsőfilmes rendezők tolmácsolásában. Eddig filmeknek csinálták a speciális effektjeit, úgyhogy a listát elnézve (X3, Fantastic Four, Constantine, T3, Titanic, és még hosszan folytatódik) a látvánnyal gond nem lesz. :cool:
Viszont a forgatókönyvet az előzőt elkövető szerzőpáros jegyzi... :o_O:
Avatar
Theonyn
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 134
Csatlakozott: 2006.06.27. 17:38
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Theonyn »

Doomról jut eszembe, készül a Quake film!
Engem inkább a Halo film érdekel Peter Jackson rendezésével, és a MAx Payne film, amiről még nem sokat tudni
Válasz küldése