×

Regisztráció

Anime: Yuri!!! on ICE

Yuri!!! on ICE (TV, 2016)

ユーリ!!! on ICE

Hossz: 12 rész
Műfaj: vígjáték, sport

Rendezte: Yamamoto Sayo
Írta: Kubo Mitsurou, Yamamoto Sayo
Karakter dizájn: Hiramatsu Tadashi, Kubo Mitsurou
Zene: Matsushiba Taku, Umebayashi Tarou
Stúdió: MAPPA

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (4 szavazat, átlag: 7.75) részletek


Hozzászólások:
Én baromi nagyot csalódtam az animében. Igazából alig bírtam végigkínlódni a 12 epizódot, és ha dupla ennyi lett volna, hamar kaszáltam volna. Unalmas volt, a karakterek jó része idióta és sablonos. Viktort kb. az első megjelenésekor fejbe rúgtam volna, annyira irritált. Yuuri (a japán) egy nyavalygó gyerek, aki 23 évesen megragadt egy rajongó kölyökkutya szintjén. Bár van tehetsége, ez tény.
Yurio viszont fantasztikus, az egyetlen értelmes karakter az egészben, aki miatt kibírtam az animét. Pimasz, akaratos, szemtelen, arrogáns, ugyanakkor rettentően kitartó és tehetséges fiatal kora ellenére.
És igen, tényleg túl sok mindent préseltek egy-egy epizódba, de ettől még nem lett jobb. Sőt! Bár a rövidség nálam most ezúttal előnyt jelentett.

Sajnos az animációban is csalódtam, mindenki áradozott róla, de véleményem szerint ha nem bűnronda, de szépnek nem szép. Sokszor elnagyolt (2016-os az anime!), főleg a versenyeknél, ahol azért figyelhettek volna jobban, mert rontja az élvezhetőséget. Az opening béna, az ending valamivel jobb.

Összességében, egynek elment, de még egyszer az istennek nem vesztegetnék rá időt.
#1 | 2017.07.18. | írta: Andro
Hozzászólás írásához jelentkezz be.