×

Regisztráció

Anime: Renkin san-kyuu magical? Pokahn

Renkin san-kyuu magical? Pokahn © GENCO / REMIC

Renkin san-kyuu magical? Pokahn (TV, 2006)

錬金3級 まじかる?ぽか~ん

Magical Pokan


Hossz: 12 rész
Műfaj: vígjáték, magical-girl, ecchi

Rendezte: Yatani Kenichi
Írta: Ide Yasunori
Karakter dizájn: Hirata Katsuzo
Zene: Agematsu Noriyasu
Stúdió: GENCO, REMIC

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (12 szavazat, átlag: 6.50) részletek

Renkin san-kyuu magical? Pokahn © GENCO / REMIC
Négy hercegnő érkezett a Földre, a Mágikus Királyságból, nem tudni miért. Valójában nem hercegnők, de annak nevezik magukat. Véletlenül találkoztak össze, és egy fán élnek egy hatalmas faházban. Mivel egy másik világból jöttek, természetesen egyikőjük sem ember.
Uma egy meglehetősen szerencsétlen és gyerekes boszorkány, a négy lány közül a legfiatalabb. Pachira egy vámpír, aki mindig helyes fiúk után jár, hogy megízlelje vérüket. Aiko egy robot, aki mindig odafigyel mindenkire, kedves, és megértő, talán a legjózanabb a lányok közül. Liru egy farkasember, aki imád húst enni, s teliholdkor átváltozik egy macskaszerű lénnyé.
A négy lány éli nem éppen hétköznapi életét, miközben folyton-folyvást a szerelemről ábrándoznak. Mivel igen fiatalok és tapasztalatlanok, hősnőink néha egészen furcsa dolgokba csöppennek, és azoknak mindig egy mókás szituáció lesz a vége.

Erről az animéről nehéz leírást készíteni, mivel valójában nincs története. Az anime pedig kifejezetten olyan, mintha gyermekek számára készült volna. Azonban nem, mert ez az anime igen sok ecchi jelenetet tartalmaz. Ugyanakkor az anime nagyon vicces, sokszor fogni kell a széket, nehogy az ember leessen róla a nevetéstől.
Az anime grafikája szépen kidolgozott, nekem kifejezetten tetszett. Az opening kicsit komolyabb, míg az ending gyerekes, s mind a négy főhősnek van egy endingje, amit ő énekel. A zene aranyos, de ízlés kérdése. Akit nem zavar, hogy a szereplők olykor túl gyerekesek, vagy hogy a részek folyamán többször is bugyikat lát, az fogjon bele nyugodtan. Bátran ajánlom mindenkinek, mert valóban aranyos sorozat, amin jókat lehet mosolyogni, nevetni.
Írta: Sekai
Sekai értékelése: 7 (jó)
2006.12.03.
37359 olvasás

Ismertető értékelése:
5.00 (kiváló), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Renkin san-kyuu magical? Pokahn © GENCO / REMIC

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.