×

Regisztráció

Anime: Onegai Teacher

Onegai Teacher © GENCO / Bandai Visual

Onegai Teacher (TV, 2002)

おねがい☆ティーチャー

Please Teacher


Hossz: 12 rész
Műfaj: vígjáték, romantikus, sci-fi, shounen

Rendezte: Ide Yasunori
Írta: Kuroda Yousuke
Karakter dizájn: Gohda Hiroaki
Zene: Orito Shinji
Stúdió: GENCO, Bandai Visual

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Onegai Twins (TV, 2003)

Értékelések: (111 szavazat, átlag: 8.92, #75) részletek

Onegai Teacher © GENCO / Bandai Visual
Egy derűs későnyári este, egy fiú fekszik a tóparton és a csillagos eget bámulja, miközben a világegyetem titkain gondolkozik. Hirtelen egy hatalmas örvény jelenik meg a vízfelszínen, és partot furcsa fények árasztják el, majd a vízből kiemelkedik egy "nő". A fiú nagyon meglepődik és megijed, rohanni kezd a közeli erdő felé. Az erdőben a fák között menekül az őt üldöző vörös fényben úszó emberi alakot formázó "valami" elől (tisztára X-akták feeling:)), ám egyszercsak elfogy a lába alól a talaj, alámerül a tó sötét vizében és elveszíti az eszméletét.
Kusanagi Kei másnap már nem is emlékszik az éjszaka történtekre és éli a középiskolás diákok szokásos hétköznapjait, helyesebben csak élné, de közbeszól valami. Ez a valmi pedig egy új "tanár" megjelenése az iskolában, az új "tanár" akiben Kei-kun felismeri az éjszaka a tóból kiemelkedő nőt, és úgynézki, hogy a "tanárnő" is felismerte Kei-t!
Innen kezdődik azután ennek a humoros,romantikus, különféle bonyodalmakkal teli anime-nek a története.
Kei ezekután megtudja, hogy ki is valójában a tanárnője Kazami Mizuho.
Kazami egy földönkívüli,-mint azt már sejteni lehetett:)- és valójában azért jött a földre, hogy egy küldetést teljesítsen, amely nem más mint a földi tanítási módszerek megfigyelése és elemzése. Titkát csak Kei-kun tudja és ez végig kettejük titka marad, valamint azt is titokban kell tartaniuk, hogy összeházasodtak! Bizony Kei és Mizuho összeházasodik egy szerencsétlen vagy inkább szerencsés véletlen folytán, ugyanis véletlenül bentrekednek az iskolai tornaszertárban egy éjszakára ;), ebből pedig hatalmas bonyodalom lenne, ha... Ha nem lennének véletlenül házastársi viszonyban, de legalábbis jegyesek!
Az iskolaigazgató előtt tisztázzák a helyzetüket, és itt kiderül, hogy Kei már elmúlt 18 éves. Kei-kun régen kómában feküdt 3 évig és miután felébredt igyekeznie kellett, hogy felzárkózzon társaihoz, ráadásul a kóma után visszamaradt egy kellemetlen "betegség", ami azt eredményezi, hogy Kei-kun elájul, ha túlzottan nagy izgalom éri, vagy ha ideges, izgatott lesz.

Az anime a szokásos romantikus/humoros animek jegyeit hordozza magán, mégis inkább a romantika kerül előtérbe. A grafikai megvalósítás véleményem szerint nagyszerűen sikerült, élénk világos színek és szép effektek, valamint jól kidolgozott karakterek és hátterek jellemzik. A hangokra és a zenére sem lehet panasz, kitűnően illeszkednek a történethez.
Egészében nagyszerű és remek kikapcsolódást nyújtó anime. Aki együltő helyében akarná végignézni az szánjon rá közel 5 órát! (Én is így tettem:)
Egyetlen negatívumként talán csak azt tudnám felhozni, hogy a történet közepét mintha egy kicsit elnyújtanák...De ez csak az Én véleményem!
Mit is lehetne még ehhez hozzátenni?! Nézzétek meg és derítsétek ki a világegyetem titkait Kei-kunnal együtt!
Írta: Kaito---
2002.12.30.
29837 olvasás

Ismertető értékelése:
5.00 (kiváló), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Onegai Teacher © GENCO / Bandai Visual

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.