×

Regisztráció

Anime: Inukami!

Inukami! © Arisawa Mamizu • Seven Arcs

Inukami! (TV, 2006)

いぬかみっ!

Hossz: 26 rész
Műfaj: akció, vígjáték, romantikus, ecchi

Rendezte: Kusakawa Keizou
Eredeti mű: Arisawa Mamizu
Írta: Amiya Masaharu, Okubo Tomoyasu, Tamai Tsuyoshi
Karakter dizájn: Tomooka Shinpei
Stúdió: Seven Arcs

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (23 szavazat, átlag: 7.57) részletek

Inukami! © Arisawa Mamizu / Seven Arcs
Az inukamik az emberek alakját felvevő kutyaistenek, akik megvédik az embereket a gonosz démonoktól. Főhősünk, Kawahira Keita egy híres, történelmi inukami szelidítő család leszármazottja. Családja azonban elhagyta őt, mivel egyszerűen tehetségtelen. Ezért egyedül él, és egész nap a fiatal lányokat nézegeti. Egy nap egy Youko nevű inukami jelenik meg, és fenekestül felforgatja életét. A lány tulajdonképpen azért jelent meg, hogy Keita "kiképezze". A fiú azonban nagyon rossz idomító, ezt az egészet nem is veszi komolyan, azt hiszi, hogy egy inukami csupán egy háziállat, illetve szolga, aki egész nap a ház körül tesz-vesz. S valójában inkább fordítva lenne igaz ez az egész kiképzés dolog, Youko ugyanis hatalmas erővel rendelkezik, mely felér 9 inukamiéval, s gyakran megleckézteti Keitát ˆ_ˆ. Ebből kifolyólag sok vicces szituáció alakul ki.
Keita és Youko élete azonban korántsem olyan egyszerű. Össze kell fogniuk, hogy legyőzzék a gonosz démonokat, és egyéb furcsa embereket, akik néha már olyannyira furcsák, hogy fogni kell a széket, nehogy leess róla a nevetéstől.
Később több olyan inukami, illetve egyéb szereplő is megjelenik, akik Keita és Youko mellé szegődnek. Kaoru Kawahira Keita unokatestvére, s 10 inukami szolgálja őt: Nadeshiko, akit Kaoru a leginkább kedvel; Tomohane, a legfiatalabb mindközül; Sendan, a csapat úgymond "vezetője"; Igusa, egy aranyos, szégyenlős inukami; Tayune, egy fiús kinézetű lány; Gokyouya, a csapat legidősebb tagja; Sayoka és Imari, ikrek, akik mindig összetartanak jóban-rosszban; Furano, aki minden áron a No. 1. inukami akar lenni, valamint Tensou, a hallgatag, s talán a legvisszavonultabb inukami.

Az anime egy erős ecchi vígjáték, egy kis romantikával megfűszerezve. Az összes fiú szereplő perverz. Annyiban különbözik a többi ecchi animétől, hogy itt nem csak lányok bugyiját, és egyéb testrészeit láthatjuk, hanem a férfiak is meztelenül szaladgálnak az animében. Néha olyan, mintha már-már hentaiba menne át. Ezért 16 éven aluliak számára nem ajánlott a sorozat megtekintése.
A grafika igazán szép és színes. A zene hihetetlenül jó lett. Az openinget egy kedvelt szinkronszínész, Horie Yui énekli, aki Youko hangját is adja.
A sorozat annyira sikeres lett, hogy 2007 tavaszán egy mozifilmet is be fognak mutatni. Érdemes megnézni.
Írta: Sekai
Sekai értékelése: 8 (nagyon jó)
2007.03.24.
24718 olvasás

Ismertető értékelése:
4.00 (jó), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Inukami! © Arisawa Mamizu • Seven Arcs

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.