×

Regisztráció

Anime: Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de

Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de © MinatoSoft • A.C.G.T.

Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de (TV, 2008)

君が主で執事が俺で

They Are My Noble Masters


Hossz: 13 rész
Műfaj: vígjáték, hétköznapi, ecchi, visual novel

Rendezte: Kudo Susumu
Eredeti mű: MinatoSoft
Írta: Takahiro
Karakter dizájn: Matsumoto Fumio
Zene: Fujima Hitoshi, Agematsu Noriyasu
Stúdió: A.C.G.T.

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (14 szavazat, átlag: 7.86) részletek

Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de © MinatoSoft / A.C.G.T.
Uesugi Ren és nővére, Mihato, megszöktek otthonról kegyetlen apjuk elől. Próbálnak munkát találni, ami nem igazán sikerül, egészen addig, míg Ren nem siet egy lány segítségére, aki elájul az utcán. Miután hazaviszik, kiderül, hogy a lány a híres karmester, Kuonji Shinra húga. A kezdeti félreértések után Ren és Mihato állást kapnak az előkelő villában, mint szobalány és komornyik. De nem csak állást találnak, hanem új otthont is, hiszen itt mindenki, aki a három nővért szolgálja, a családhoz tartozik. Ren-re kemény kiképzés vár, hogy méltó legyen Shinra-sama bizalmára. De bizony nem lesz egyszerű dolga az őt körülvevő emberekkel, akik rendelkeznek néhány megdöbbentő(néha egyenesen hátborzongató) tulajdonsággal.

A They Are My Noble Masters erősen az ecchi kategóriába tartozik. A pikánsabb jeleneteket főként Shinra-samának köszönhetjük, aki hihetetlenül perverz, ráadásul kedvenc „játékszere” a húga és a szobalány/szakács, Benisu. Hobbijának tekinti a szerinte aranyos emberek molesztálását, Ren is hamar felkelti az érdeklődését. Történet tulajdonképpen nincsen, az utolsó néhány részben fordul egy kicsit komolyabbra a laza hangulat, egyébként a poénoké a főszerep.

A karakterdizájn nagyon szép, de a hátterek néhol elnagyoltak. Ez akár zavaró is lehetne, de mivel a figyelmet mindig leköti a szereplők körül zajló cselekmény, nem is nagyon lehet észrevenni. A szereplőgárda igazán sokszínű lett, mindannyian szerethető figurák, nagyon különböző tulajdonságokkal.

Összességében ez egy szórakoztató anime, rengeteg ecchivel, szép lányokkal, jó poénokal. Megéri rászánni az időt. De arra oda kell figyelni, hogy néhol meglehetősen korhatáros!
Írta: Eclair
Eclair értékelése: 9 (kitűnő)
2008.05.07.
37636 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de © MinatoSoft • A.C.G.T.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.