×

Regisztráció

Anime: D.C.S.S. ~Da Capo Second Season~

D.C.S.S. ~Da Capo Second Season~ © CIRCUS • Feel

D.C.S.S. ~Da Capo Second Season~ (TV, 2005)

D.C.S.S. ~ダ・カーポ セカンドシーズン~

Da Capo: Second Season


Hossz: 26 rész
Műfaj: vígjáték, romantikus, dráma, iskolai élet, természetfeletti, visual novel

Rendezte: Nawa Munenori
Eredeti mű: CIRCUS
Írta: Hasegawa Katsumi
Karakter dizájn: Takashina Yuka
Zene: Nanase Hikaru
Stúdió: Feel

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
D.C. ~Da Capo~ (TV, 2003)

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

D.C.S.S. ~Da Capo Second Season~ © CIRCUS / Feel
Miután az előző évad boldogan végződött, és két év eltelt, megtudjuk, hogy Nemu főiskolába jár valahol messze, és Jun'ichi azóta egyedül kell, hogy éljen. Hogy a fiú el ne hagyja magát, a lányok, akik eddig is sürögtek-forogtak körülötte, most okkal tehetik ugyanezt, és elkényeztetik, nomeg mindannyiuk reménykedik titkon. De hamar újra furcsa dolgok történnek, Nemu meglepetésként visszatér az iskolába mint iskolaorvos-gyakornok, és egy titokzatos kislány érkezik Jun'ichihoz, annak boszorkány nagyanyját keresve.
A lány neve Aisia, és mágiát akar tanulni, de amikor rájön, hogy a nagyi már régen nem él, mintha varázsütésre tenné, feltűnik Sakura is újra, így Aisia őt kezdi el nyaggatni, hogy legyen a mestere, majd újra elkezdődik az előző sorozathoz kísértetiesen hasonló dráma, így Nemu és Jun'ichi megint küzdeni kényszerül az érzéseiért.
A sorozat vége természetesen szép, más nem is nagyon lehetne, de igazából így a történet végre lezárul, és láthatjuk az évekkel később lezajló esküvőt is, hogy gyönyörködhessünk is egy kicsit.

A megvalósítás az előző sorozathoz képest nem változik, hozza az előző szériát, és ezzel talán el is mondtam mindent, amit érdemes.
Ha az előző évad tetszett, semmiképpen se hagyjuk ki ezt sem, hiszen ugyanazt a hatást hozza a folytatás is. Igaz, így is megmarad réteg-animének, elsősorban azért, mert játék alapján készült, és nem tartalmaz különösebb mögöttes értéket.
Írta: Khaos
Khaos értékelése: 7 (jó)
2008.10.03.
30263 olvasás

Ismertető értékelése:
3.00 (megfelelő), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

D.C.S.S. ~Da Capo Second Season~ © CIRCUS • Feel

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.