×

Regisztráció

Anime: Rockman.EXE Beast

Rockman.EXE Beast © CAPCOM • XEBEC

Rockman.EXE Beast (TV, 2005)

ロックマンエグゼ ビースト

Hossz: 25 rész
Műfaj: akció, vígjáték, kaland, sci-fi, mecha, shounen

Rendezte: Kato Takao
Eredeti mű: CAPCOM
Karakter dizájn: Ishihara Mitsuru
Zene: Naruse Shuuhei
Stúdió: XEBEC

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Rockman.EXE Axess (TV, 2003)
Rockman.EXE Stream (TV, 2004)
Rockman.EXE Beast+ (TV, 2006)
Ryuusei no Rockman (TV, 2006)
Ryuusei no Rockman Tribe (TV, 2007)

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

Rockman.EXE Beast © CAPCOM / XEBEC
A Rockman.EXE Stream sorozat után kezdte el vetíteni a TV Tokyo japán televíziócsatorna a Rockman.EXE Beast-et, vagyis a Rockman.EXE univerzum 4. sorozatát. Ismét Hikari Netto (Lan Hikari) és Rockman (MegaMan) a két főszereplő.

Ismét egy új PET-tel ismerkedhetünk meg, ezúttal a Link PET nevűvel. Ez már kisebb, mint elődje, a Progress PET, a BattleChipek is új külsőt kaptak. Egyik fontos újdonsága a Link PET-nek, hogy a NetNavi már hologramosan és kicsiben meg tud jelenni az irányító közelében.

Hikari-hakase az új PET-et tesztelteti a három fiúval, Netto-val, Enzan-nal és Laika-val, hogy az - mármint a PET - milyen gyorsan tölti be a BattleChipeket a Kereszt Egyesülés használata közben. Megállapítják, hogy a teszt sikeres. Ezután Bubbleman, akit még Colonel, Baryl NetNavije fagyasztott be, kiszabadulva találja magát, mikor egy furcsa energia jelenik meg előtte. Egy csecsemő NetNavit talál ott, akit NetCity-be visz, de ott összeesik a fáradtságtól, végül Roll-ék találják meg őt. Eközben két különös lény az igazi világban elkezdenek harcolni egymás ellen, később a harcot a kibervilágban folytatják. Mikor Rockman a két bestia ellen harcol, a különös kis NetNavi ereje egyesül az övével, és így már legyőzi őket az új erőnek köszönhetően, amit később Beast Out-nak neveznek el.

A Beast Out Rockman új átváltozása. Kinézete a két kiber bestia kinézetére hasonlít. Ezt az átváltozást már megismerhettük a MegaMan Battle Network 6 című GameBoy Advance játékokból. Beyondard egy olyan világ, ahol a NetNavik az irányítóikkal lehetnek együtt az igazi világban. Ráadásul a beyondardi embereknek - hőseink később megismerkednek néhányukkal - PET-jein nincs kijelző, és más az alakja is. Hőseink a sorozat második felében kerülnek ebbe a világba.

Nem volt rossz ez az évad. Az opening számomra egy kicsit fárasztó a sok Ole-tól. A karakterdesigner továbbra is Mitsuru Ishihara, a grafika kapcsán nem volt kifogásom. Aki szereti a Rockman.EXE sorozatokat, ezt is nézze meg! ^-^
Írta: Pooru-kun
Pooru-kun értékelése: 9 (kitűnő)
2009.08.19.
27806 olvasás

Ismertető értékelése:
5.00 (kiváló), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Rockman.EXE Beast © CAPCOM • XEBEC

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.