×

Regisztráció

Anime: Rockman.EXE Beast+

Rockman.EXE Beast+ © CAPCOM • XEBEC

Rockman.EXE Beast+ (TV, 2006)

ロックマンエグゼ ビースト+(プラス)

Hossz: 26 rész
Műfaj: akció, kaland, sci-fi, mecha, shounen

Rendezte: Kato Takao
Eredeti mű: CAPCOM
Karakter dizájn: Ishihara Mitsuru, Adachi Shingo
Zene: Igarashi Jun'ichi
Stúdió: XEBEC

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Rockman.EXE Axess (TV, 2003)
Rockman.EXE Stream (TV, 2004)
Rockman.EXE Beast (TV, 2005)
Ryuusei no Rockman (TV, 2006)
Ryuusei no Rockman Tribe (TV, 2007)

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

Rockman.EXE Beast+ © CAPCOM / XEBEC
Az utolsó Rockman.EXE sorozathoz érkeztünk, melynek címe: Rockman.EXE Beast+. Főszereplőink továbbra sem változtak, gondolom, már tudjátok, kik azok. :)

Sok újdonságot nem igazán tudok írni. Új karakterdesignere van ennek a sorozatnak, Shingo Adachi, de Mitsuru Ishihara sem tűnt el. Ennek hatására a karakterdesign is erősen megváltozott.

Miután hőseink visszatértek Beyondard-ból, nyugodtan élik mindennapjaikat addig, míg Sharoban - Laika szülőföldjén - meg nem jelenik egy adatnövény, Juuka vírusokkal mellékelve. Laika sikeresen kitörli a vírusokat, így a növény is eltűnik. Viszont nem tart Nettoék öröme sokáig, mert Akihara-ban is megjelennek ugyanazok, mint Sharoban. Netto gyorsan Kereszt Egyesül Rockmannal, sikeresen kiirtják ők is a vírusokat, de megjelenik egy különös Navi, akit Zero-nak hívnak. Vele Netto nem bír, de Enzan megjelenik és visszavonulásra kényszerítik Zero-t.

Mindezek után a SciLab-ben találjuk magunkat, ahol Nettoék "találkozóját" hirtelen megzavarja egy ember, aki magát csak professzornak hívja. Elárulja, hogy ő élesztette fel a Juuka vírusokat mégpedig úgy, hogy a normál vírusokból kreált Juuka vírusokat. A felrobbantott Kiber Bestia maradványait használta fel kutatásaihoz, és újrateremtette azt, ráadásul fel is fejlesztette. Az ő vírusai már Zero vírusokként ismertek. Miután megszakítja a kapcsolatot a különös személy a SciLabbel, ismét felbukkan az adatnövény. Netto és Enzan felcsatlakoztatja Navijeiket a kibervilágba, ott viszont Zero vírusok várják őket. A vírusokat kitörlik, és a növényt - a kibervilág annak a forrása - Rockman elégeti. Később az igazi világban is megjelennek a vírusok, így Enzan, Netto és Manabe a kutató központba sietnek. Enzan Kereszt Egyesül, Netto pedig felcsatlakoztatja Rockmant. Megtámadja Zerot, innentől elkezd harcolni a két Navi egymással. A harc közben Netto felhasználja az egyik Beast Out chipet, amit az apjától kapott korábban, így Zero megint kénytelen visszavonulni.

Tetszett ez a széria. Véleményem szerint a grafikája szebb lett, mint az előző évadokban. A háttérzenék maradtak ugyanazok, mint korábban, az opening csak 20 másodperces, ez az egy negatívumom van. Aki látta és szereti a Rockman.EXE sorozatokat, ezt se hagyja ki!
Írta: Pooru-kun
Pooru-kun értékelése: 9 (kitűnő)
2009.08.22.
27817 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Rockman.EXE Beast+ © CAPCOM • XEBEC

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.