×

Regisztráció

Anime: Magi: The Kingdom of Magic

Magi: The Kingdom of Magic © Ohtaka Shinobu • A-1 Pictures

Magi: The Kingdom of Magic (TV, 2013)

マギ

Hossz: 25 rész
Műfaj: akció, fantasy, kaland, természetfeletti, shounen

Rendezte: Masunari Koji
Eredeti mű: Ohtaka Shinobu
Írta: Yoshino Hiroyuki, Kikamura Isana, Yokotani Masahiro, Kato Yoichi
Karakter dizájn: Akai Toshifumi
Zene: Sagisu Shiro
Stúdió: A-1 Pictures

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Magi (TV, 2012)

Értékelések: (3 szavazat, átlag: 8.33) részletek

Magi: The Kingdom of Magic © Ohtaka Shinobu / A-1 Pictures
Miután Aladdin, Alibaba, Morgiana és Hakuryu egy kis időt töltenek Sindriában, úgy döntenek, hogy külön utakon indulnak tovább. Aladdin Magnostadtba készül, a mágusok városába, hogy többet megtudjon a mágiáról és jobban tudja azt használni. Alibaba Liamba indul, hogy az ottani arénában megtanulja rendesen használni Amon erejét. Morgiana a Sötét Kontinens felé veszi útját, hogy megtudja, léteznek-e még rajta kívül Fanalisok, míg Hakuryu hazafelé indul a Kou Birodalomba. Ám még egyikük sem sejti, hogy hamarosan olyan erők ébrednek fel, amelyek az egész világot képesek elpusztítani. Aladdinéknak össze kell fogniuk, hogy megállítsák, mielőtt minden az enyészeté lenne. De vajon képesek rá?

Ez a Magi második évada, amely méltón folytatja az első évadot, pontosan ott véve fel a fonalat, ahol az előző évad véget ért. Ha lehet, a második évad még jobb az elsőnél, több harc, több háború, több mágia van benne. Ezen kívül rengeteg új szereplő érkezik, akiket mind lehet kedvelni, vagy éppen megutálni, de az biztos, hogy senki iránt nem maradunk közömbösek.

A harcok nagyon szépen ki vannak dolgozva, méltóan az első évadhoz, ráadásul sokkal nagyobb, véresebb csatákat is láthatunk, mint az első évad folyamán. Új varázslatoknak, új harci technikáknak is szemtanúi lehetünk, ami nekem nagyon tetszett. A grafika maradt az első évadból ismert, ismét szemet gyönyörködtetően gyönyörű, ahogy azt kell. A háttérzenék nagyon illenek az aktuális történéshez, vagy éppen az adott országhoz, így az arab zene mellett hallhatunk kínai és ókori római zenét is. Az openingek és endingek ismételten fülbemászóak, és a hozzájuk készült klippek is nagyon jól illeszkednek az évadhoz. Egy szó, mint száz, egy igen eseménydús, akcióban és mágiában gazdag évaddal lesz dolga annak, aki belevág. Ha az első évad tetszett, ezt imádni fogod.
Írta: Andro
Andro értékelése: 10 (mestermű)
2014.09.12.
27208 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Magi: The Kingdom of Magic © Ohtaka Shinobu • A-1 Pictures

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.