×

Regisztráció

Anime: Fantasia

Fantasia © Nagano Akane • Production I.G.

Fantasia (OVA, 1993)

ふぁんたじあ

Girl from Phantasia


Hossz: 25 perc
Műfaj: vígjáték, romantikus, fantasy, magical-girl, ecchi, seinen

Rendezte: Kamiya Jun
Eredeti mű: Nagano Akane
Írta: Sumisawa Katsuyuki
Karakter dizájn: Kise Kazuchika
Zene: Watanabe Toshiyuki
Stúdió: Production I.G.

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

Fantasia © Nagano Akane / Production I.G.
Ez egy 30 perces OVA, melynek főszereplője Akihiro, akinek nincs sok szerencséje a csajokkal. Bár lenne egy lány, aki randevúzna vele, mégis szinte csak a fantáziájának él. Azon a napon, amikor erre a bizonyos találkozóra készül, kap egy varázsszőnyeget, melyből kijön egy Maron nevezetű lány. A lány varázserővel bír, és annak ellenére, hogy Akihirónak még kedvére való is lenne a lány, mégis folyton felidegesíti magát rajta. Maron ugyanis nagyon csinos, és kedves, ugyanakkor meglehetősen butácska, varázserejével gyakran gondot okoz Akihirónak. Azt ugyanis gondolkodás nélkül mindig használja.

A történet főcselekménye akkor kezdődik, amikor Maron beviszi Akihirót, a a Fantázia világába, a szőnyegbe, mondja, hogy szerelmes belé és vele akar élni. Akihiro megilletődött az új világában, de nincs ideje sokáig zavartnak lennie, ugyanis szinte azonnal feltűnik Roll, az őrült boszorkány, aki meg akarja ölni Maron-t.

A történet lényegében ennyi, egyáltalán nem nagy durranás. A Seiyuu-k közül ki lehet emelni Furumoto Shinnosukét, aki Akihirónak kölcsönözta a hangját, a Bakuretsu Hunters-ben alakított jelentőset. A betétdal előadója Okui Masami, aki ezzel a dallal debütált, mint énekesnő. A kislemezen hallható egy 13 perces rádió dorama az OVA-ból, emellett egy OST CD is megjelent, melyen a betétdal angol nyelvű változata is hallható. Nekem, mint Okui Masami rajongónak érdekes volt az OVA, de amúgy csak azoknak ajánlom, akik már tényleg nem tudják kitalálni, mit nézzenek, de ők se várjanak csodát az alkotástól.
Írta: supermario4ever
supermario4ever értékelése: 5 (középszerű)
2016.10.24.
30589 olvasás

Ismertető értékelése:
5.00 (kiváló), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Fantasia © Nagano Akane • Production I.G.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.