×

Regisztráció

Anime hírek

Csúszik az Akira mozi

2019.10.24. | írta: iskariotes | 327 olvasás | 0 hozzászólás
Taiki Waititi előbb egy Thor filmet gyárt le.
Taiki Waititi az Akira film rendezője elismerte – amit már nyáron pletykáltak – , hogy a legendás cyberpunk manga megfilmesítése csúszni fog. Ennek az az oka, hogy nagyon sokáig fejlesztették a forgatókönyvet, de már nyakán van az új Thor film a Thor: Love and Thunder címet viselő Marvel mozi készítése. Elvileg az Akira film 2021. május 21-én került volna a mozikba míg a női Thor 2021. november 05-én kerül be a mozikba.
A filmről eddig azt lehet tudni, hogy inkább a mangahoz lesz hűbb, mint az animéhez. Neo Tokió helyett Neo Manhattan lesz a helyszín, de Waititi ragaszkodik ahhoz, hogy a főszerepet japán színész játssza. (Hogy most ki a főszereplő, Tetsuo vagy Kaneda még nem tudni).

A Leonardo DiCaprio szerelem projectje így tovább csúszik. A Warner Bros. is bizzik, hogy ők lesznek az első olyan Hollywood-i stúdió aki nem fog belebukni egy anime live actionbe, mint ahogyan az történt a Paramount-tal a Páncélba zárt szellem esetében vagy ahogyan a Fox járt az Alita-val.

Akira ismertető

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

Kiemelt hírek

Anime lista 2019/2020 tél

A 2019/2020 téli szezonban kezdődő új anime TV sorozatok, megjelenő filmek, OVA-k valamint ONA-k és speciálok. ...

További hírek

Nó előadás

A klasszikus japán színház egyik elemébe kaphatunk bepillantást. ...

Hirokazu Koreeda új filmje

A Cannes nagydíjas rendező új filmmel jelentkezik. ...

Anime koncert

Ismét részese lehet bárki egy, igazán rendhagyó szimfonikus koncertnek, ahol a legismertebb animék zenéi csendülnek fel japán előadókkal. ...

Megjelent a Mondo februári száma

A két havi magazin legfrissebb száma ezen a héten került ki az árusító helyekre. ...