×

Regisztráció

Anime hírek

Elmélkedések - vetítés

2021.05.17. | írta: iskariotes | 1281 olvasás | 0 hozzászólás
A Japán Alapítvány folytatja online mozizást.
Szervezők írása:

"Szeretettel ajánljuk figyelmébe a Japán Alapítvány Ázsia Központja programját, az Ázsiai hármas tükör 2016: Elmélkedések c. film időszakos online vetítését.

A mű három rövidebb filmet foglal magába, melyek a történeteknek helyszínt adó országok történelmét és kultúráját új nézőpontokból világítják meg. Az Ázsiában való együtt élés témájára épülő projekt során a stáb és a szereplők határokon átívelő munkával tették lehetővé, hogy a vásznon később megjelenhessen az egyes szereplők (élet)útja Japán és Kambodzsa, a Fülöp-szigetek és Malajzia között. Bár a művek azzal a céllal születtek, hogy az ázsiai embereket közelebb hozzák egymáshoz, mi európaiak is sokat meríthetünk az alkotásokból."


Mi? Ázsiai hármas tükör 2016: Elmélkedések – online vetítés

Mikor? 2021. május 13. és május 23. között tekinthető meg ingyenesen - A filmben a japán és az angol mellett más ázsiai nyelvek is előfordulnak, de a nem angol nyelvű részek angol felirattal vannak ellátva.

Hol? https://jfac.jp/en/culture/news/n-futureofasia-asian-three-fold-mirror-streaming/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&fbclid=IwAR298KW4qztZb23A7GE9Dcw3Djr1YwNkokrL0jWzzoHFiWrhrNdkcm2Mm8k

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

További hírek

Japán videóverseny

A Japán Alapítvány nyelvi videós versenyt hirdet. ...

Japán Nap 2021 Szombathely

A vas megyei székhelyen újból minden a szigetország körül forog. ...

AniMagazin 63.

Megjelent az online fanzine legújabb száma! ...

Képregény dokumentumfilm

Magyar film készült a kilencedik művészeti ágról. ...

Koreai filmhét

Immár XIV. alkalommal rendezik meg a Koreai filmfesztivált. ...