×

Regisztráció

Anime hírek

Nyári MondoCon

2021.07.13. | írta: iskariotes | 2488 olvasás | 0 hozzászólás
Újra lesz animés rendezvény.
Szervezők írása:

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exkluzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat a programból.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!


Mi? Nyári MondoCon 2021

Mikor? 2021. július 17-18.

Mennyi? A tavaly (2020 tavaszán) vásárolt jegyek érvényesek nyári rendezvényünkre is.
Jegyek kaphatók lesznek elővételi akciónk után is, illetve a con napján, a helyszínen is. Ekkor a jegy ára 4500 Forint lesz.

Hol? Budapest- HUNGEXPO

Figyelem!

A jelenleg hatályos jogszabályok szerint, a Nyári rendezvényünkön a részvétel...
18 év felettiek számára védettségi igazolványhoz kötött,
16-18 év közöttiek számára védettségi igazolványhoz VAGY 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérőhöz kötött
16 év alattiak csak 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel vehetnek részt a conon

A MondoConra védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya) és a védettséget igazoló applikációval is lehet jönni.

Hírek itt

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

További hírek

Szeptember havi premierek

Hazai és japán premierek egybe gyűjtve. ...

The First Slam Dunk a mozikba

A legendás kosaras sorozat új filmje a hazai mozikban is látható lesz! ...

Kiki, a kis boszorkány könyvalakban

Mijazaki által rendezett film alapját adó regény magyarul is megjelenik. ...

Megjelent a Mondo augusztusi száma

Már az újságosnál van a legújabb szám! ...

Új kínai fantasy regény

Tajvani szerző misztikus regénye jelenik meg. ...