×

Regisztráció

Anime hírek

Church Of Misery koncert

2018.06.16. | írta: iskariotes | 67 olvasás | 0 hozzászólás
A japán doom metal zenekar több év után újra Budapesten koncertezik.
A Sound of Japan híre:
A hírhedten súlyos doom metalban utazó Church Of Misery 2014-ben járt nálunk először, akkor viszont pár hónapon belül kétszer is felléptek Budapesten: először a Monstar Magnet előtt nyitottak, majd, immár főzenekarként nyáron az A38 tetőteraszra tértek vissza. Ezek után a már addig is számtalan tagcserén átesett zenekar kissé krízishelyzetbe került, merthogy a basszgitáros, alapító, vezető Tatsu Mikami kivételével mindenki lelépett, ez azonban szerencsére nem akasztotta meg túlzottan a dolgokat: 2015-ben már meg is lett az új gitáros és énekes, egy évre rá, igaz még csak support dobossal, de kaptunk egy új nagylemezt (And Then There Were None…), tavaly pedig, immár fix dobossal a turnézás is újraindult.

Októberben lenyomtak egy EU turnét, ami felénk nem kanyarodott még el, most azonban egy dupla turnéval mindent pótolnak, ami akkor kimaradt: az első felvonás április végén indul és május közepéig tart, majd június végétől jön egy újabb forduló és ebben szerepel a hazai dátum is, azaz: július 2, Robot. A koncert egyébként ugyanannak a Cudi Purci Booking által szervezett Desszert Fesztnek a része lesz, aminek a tavalyi, szintén Robotos Melt-Banana fellépést is köszönhettük.


Mi? Church Of Misery koncert Budapesten!
Mikor? 2018. július 2., 20:00–23:00
Hol? Robot, Budapest Akácfa u. 49
Mennyi? 2900 ft (50 db, csak a Tixa felületén!) és 3900 ft (50-50 db a Tixa felületén és a Wave lemezboltban)

Faceoldal
Sound of Japan
Magyar Wiki oldal

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

Kiemelt hírek

Anime lista 2018/2019 téli szezon

A 2018/2019 téli szezonban kezdődő új anime TV sorozatok, megjelenő filmek, OVA-k valamint ONA-k és speciálok. ...

További hírek

Paprika a Pólus moziban

A Pólus Mozi Anime Filmklub következő vetítésén Satoshi Kon, rendező 2006-ban készült, megdöbbentően eredeti és számos hollywoodi produkciót - köztük Chrishopther Nolan Eredet című filmjét is - inspiráló misztikus sci-fi-thrillere, a PAPRIKA lesz. ...

PokéNap 2.0

Egy újabb nap a Pokémonok körül. ...

Teakurzusok

Az ázsiai teák világa kerül bemutatásra. ...

Hokkaidó természeti kincsei

Nagy Szilvia (kutató, utazó) tart előadás Japán északi szigetéről. ...