×

Regisztráció

Anime találkozók

Itt megpróbáljuk összeszedni és közzétenni az információkat arról, hogy az országban hol vannak rendszeres anime-összejövetelek. Ha tudtok az itt felsoroltakon kívül rendszeresen megrendezésre kerülő anime találkozóról, tájékoztassatok bennünket! Köszönjük. Az eddigi meet-infók:

Budapest

A budapesti anime meet a legnagyobb, és talán legrégebbi anime találkozó. Több, mint 5 éves múltra tekint vissza. A találkozó szombatonként délután (kb 16 órától) kerül megrendezésre, télen, hidegben az Oktogoni Burger King étterem legfelső szintjén, ha jobbra fordul az idő, a találkozót a West End tetején tartják. A létszám állandóan 50 körüli, a program csere-bere, beszélgetés, rajzolás, stb.
Bővebb információkat a következő fórumokban szerezhetsz:
http://www.aoianime.hu/forum/viewtopic.php?t=67
http://www.manga.hu/forum/viewtopic.php?t=31

Debrecen

A debreceni anime találkozót péntek délutánonként tartják 15:00-tól 18:00-ig, a Mezon Ifjúsági Házban, az emeleten (a Mezon a Batthyány utca elején van a Kossuth utca felől). A tagok száma 30 állandó fő, a találkozókon 10-15 a minimum létszám. A program általában beszélgetésből áll, illetve cserélgetésből, valamint alkalmanként közös animenézés videóról.
A Debreceni Anime Meet hivatalos oldala: http://dameet.uw.hu

Eger

Az egri anime találkozóra minden új érdeklődőt szívesen várnak szerdánként, 16-17 óra körül a Művészetek háza aulájában. A program beszélgetés, rajzolás.
A következő fórumokon lehet informálódni, érdeklődni:
http://mink.hu/forums/viewtopic.php?t=96
http://www.aoianime.hu/forum/viewtopic.php?t=667

Miskolc

A MiNK (Miskolci aNime Klub) 2000 óta létezik, az érdeklődők a klub hivatalos weboldalán találhatnak információt a klubról és az összejövetelekről: http://www.mink.hu
További információkhoz az érdeklődők a MiNK információs email címén juthatnak: info@mink.hu

Nyíregyháza

A Nyíregyházi Anime Meet hivatalos oldala: http://www.nyamee.extra.hu/. Itt minden fontos információ megtalálható az összejövetelről, a találkozók helyszínéről és időpontjáról.

Sopron

A Soproni Anime Club 2-3 hetente tartott találkozójáról a klub honlapján lehet megtalálni a legfrissebb információkat: http://www.sac.atw.hu/.

Szeged

A Szegedi Anime Club 2000 óta tartja rendszeres összejöveteleit, minden csütörtökön 16 óra körüli kezdéssel, a Szegedi Ifjúsági Házban, a Novotel Hotel mellett (a termet a portástól kell megkérdezni, mert néha változik). A program beszélgetés, újoncok köszöntése, stb. és persze közös anime-nézés.
Ha valaki még több információt szeretne tudni, keresse meg Mayu-t, az egyik rendszeres látogatót útbaigazítás végett: angelelf@freemail.hu