×

Regisztráció

Általunk magyarra fordított mangák

Bár az oldal fő profilja nem a manga, mégis foglalkoz(t)unk mangafordítással. Itt találsz információt az Aoi Anime oldalhoz kapcsolódó mangafordító projektekről. Az oldalon nem tárolunk letölthető fejezeteket a projektekből, ugyanis a fejezeteknek a MANGAzin oldal ad otthont. Itt csupán jelezzük a projektek állását, néhány alapinformáció kíséretében. Ha tehát a fejezeteket szeretnéd elolvasni, látogass el a MANGAzinra a következő címen: http://www.manga.hu

A történet egy átlagos japán középiskolai osztály mindennapjairól szól, és a főszereplő lányokat és tanáraikat kíséri végig a középiskola három osztályán. A mangának nagyon jellegzetes stílusa van, tele abszurd humorral, viccekkel, és aranyos karakterekkel.

Lefordított fejezetek:
1. kötet: 5-14. fejezet
2. kötet: 1-8. fejezet (teljes)
3. kötet: fordítás alatt
4. kötet: 6. fejezet

Megrázó és filozofikus történet, melynek szereplője Ikari Shinji, egy 14 éves fiú, aki társaival együtt az Evangelion névre keresztelt humanoid harci robotokat irányítva kénytelen harcolni a titokzatos idegen lények, az Angyalok ellen.

Lefordított fejezetek:
6. kötet: 34-36. fejezet
7. kötet: 41-48. fejezet (teljes)

Könnyed, romantikus, és humoros sorozat. A főszereplő Yoshikawa Nao, egy fiatal lány, aki épp új lakásába költözik, csakhogy az érzéketlen és szemtelen Uehara Hisashival kénytelen megosztani azt. Tipikus, vidám shoujo történet.

Lefordított fejezetek:
1. kötet: 1-3. fejezet