×

Regisztráció

Anime: Hoshizora Kiseki

Hoshizora Kiseki © CoMix Wave Inc.

Hoshizora Kiseki (ONA, 2006)

星空キセキ

Hossz: 27 perc
Műfaj: romantikus, sci-fi

Rendezte: Watanabe Akio, Matsubara Toshikazu
Írta: Watanabe Akio, Itou Kouichirou, Matsubara Toshikazu
Karakter dizájn: Watanabe Akio, Matsubara Toshikazu
Zene: Abe Jun, Muto Seiji
Stúdió: CoMix Wave Inc.

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (12 szavazat, átlag: 5.92) részletek

Hoshizora Kiseki © CoMix Wave Inc.
Kozue átlagos fiatal lány, aki kicsi kora óta nagyon szereti a csillagokat és a meteoritokat. Úgy érezvén, hogy valaki őt hívja, elhatározza, hogy felkeresi a helyet, ahová a hang szerint mennie kell, és ahová megérzése szerint várhatóan újabb meteor fog becsapódni. Barátai közül senkit nem érdekel igazán a bizonytalannak tűnő kaland, ezért Kozue egyedül vág neki az útnak.
A helyszínen aztán egy különös fiúval találkozik, aki űrhajósokra emlékeztető védőruhát hord. A neve Ginga, és soha nem élt normális életet, mert küldetése van, melyet csak az ő erejével lehet véghezvinni...

Ez a 27 perces, rövid anime a CoMix Wave internetes terjesztésre készített filmje. Egy könnyed, romantikus történet, kissé homályos sci-fi háttérrel, mely inkább az érzelmekre és a szép képekre helyezi a hangsúlyt a történet minden részletre kiterjedő magyarázata helyett. A több helyen vízfestékszerű, gyönyörű képek valóban igazán kellemesek a szemnek, akárcsak az esztétikus karakterek vagy a jó minőségű animáció.

Bár a történet nem különösebben egyedi, és meglehetősen zavaros is, láthatólag nem is próbál több lenni annál, ami. Így ezúttal mégis megbocsátható, hogy egy anime nem az élet nagy kérdéseit akarja elénk tárni, csak egy kissé naiv, romatikus történet az élet szépségeiről és apró csodáiról. Bár nincs benne semmi különösebben kiemelkedő vagy emlékezetes dolog, egy esős napon jól el lehet ütni vele fél órát.
Írta: Hikari
Hikari értékelése: 6 (megfelelő)
2007.06.27.
29682 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Hoshizora Kiseki © CoMix Wave Inc.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.