×

Regisztráció

Anime: Tamayura

Tamayura © Sato Junichi • Hal Film Maker

Tamayura (OVA, 2010)

たまゆら

Hossz: 4 rész
Műfaj: hétköznapi

Rendezte: Sato Junichi
Eredeti mű: Sato Junichi
Írta: Sato Junichi, Yoshida Reiko
Karakter dizájn: Iizuka Haruko
Zene: Nakajima Nobuyuki
Stúdió: Hal Film Maker

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Tamayura ~Hitotose~ (TV, 2011)

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

Tamayura © Sato Junichi / Hal Film Maker
Sawatari Fuu újonnan kezdi a középiskolát abban a városban, ahol édesapja felnőtt. Fuu gyerekként járt utoljára a helyen, ami tele van számára keserédes emlékekkel. Édesapja ugyanis azóta meghalt, és Fuu örökölte legféltettebb kincsét, a fényképezőgépét. Azóta Fuu kincse a régi kamera, és nagy lelkesedéssel fényképez bármit, ami szívéhez közel áll. A törékeny, csendes lány hamarosan barátokat szerez új osztálytársai közül, amiben gyerekkori barátnője is segít neki. Kialakul négyükből egy kis társaság, és sok vidám pillanatot élnek át együtt. Fuu pedig mindenhová viszi a szeretett fényképezőgépét, hogy megörökítse a számára fontos pillanatokat, amiket végigkísérnek édesapjáról őrzött emlékei a kis városban.

A Tamayura Sato Junichi rendező saját története 4 epizódban elmesélve, tele nyugodt, szívet melengető képekkel és aranyos szereplőkkel. Egy nyugodt hangvételű, álmodozó történet, ami jól szemlélteti a fényképezés örömeit, és a főszereplő életének apró pillanatait, nosztalgikus érzésekkel átitatva.
Nem nehéz megkedvelni ezt a kellemes, megnyugtató kis sorozatot, amiből könnyedén nyerhetünk némi pozitív energiát fárasztóbb napok után. Akinek tetszett az OVA, örömmel várhatja a folytatást, mert egy a történetből készülő TV sorozat is bejelentésre került.
Írta: Hikari
Hikari értékelése: 8 (nagyon jó)
2011.01.25.
34916 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Tamayura © Sato Junichi • Hal Film Maker

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.