×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Honey and Clover 19. rész

2005.09.08. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover | 2313 olvasás



Ez látványra és hangulatra is az egyik legszebb rész volt. Mayama megint aggódik Ayu és Moniya miatt. Hagu-chan és Morita egyedi módon üdvözlik egymást, Takemoto pedig nem tudja, hogy fogadja a visszatérést, de végül nem tud nem örülni Morita visszaérkezésének. Végre minden visszatért a régi kerékvágásba. Ayu és Mayama megint kellemetlen beszélgetésbe keverednek, Nomiya közbelép, Ayu pedig megragadja az alaklamat, és vele megy. Ayu összetörik, és elmondja Nomiyának, hogy még mindig arra vár, hátha Rika és Mayama kapcsolata mégsem sikerül. Nagyon szép jelenet, nagyon szép párbeszéddel. Reggel Ayu arra ébred, hogy az éjszakát Nomiyával egy szobában töltötte, és sok "érdekes" dolgot mutatott neki... XD

Hozzászólás (0)

Honey and Clover 18. rész

2005.09.08. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover | 2366 olvasás



Morita végre-valahára visszatért, először szőkén, majd összetörve, de ugyanolyan idiótán, mint volt, és végre sikerül befejeznie az iskolát is. Ayu továbbra is kellemetlenül érzi magát Mayama társaságában. Takemoto kicsit szomorú, mert Morita befejezte tanulmányait, azaz mégsem: Morita mégis velük marad, hogy tanulhasson még. (Az a ruha lol XD)

Hozzászólás (0)

Honey and Clover 17. rész

2005.08.16. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover | 2391 olvasás
Nem elég, hogy Takemoto kórházban van, még a szívét is összetörték XD
Takemoto, és a nevelőapja, aki nem is olyan érzéketlen egyén, mint ahogy kinéz
szegény Takemoto-kun

A gyilkos Twister visszatért
Hanamoto-sensei mindenkit jókedvre derít
Takemoto kawaii-n néz ki

Hagu-chan és Ayu karácsonyi sütiket árul

Újra karácsony, amit Hagu-chan, Hanamoto-sensei, Ayu, és Takemoto együtt ünnepelnek. A 256 színű Twister játék megint előkerül, és Hanamoto-sensei lába kissé rossz helyen köt ki... ^^""
Takemoto el kell, hogy kezdje a nagybetűs életet, munkát kell találnia. A sok stressztől gyomorfekélyt kap, és a kórházban köt ki :
De Takemoto-kun "szülei" nagyon jól látják a helyzetet, és megengedik, hogy Takemoto még egy évet az iskolában maradjon. Úgy tűnik, még nem áll készen, még meg kell találnia önmagát.
És igen, végre: A következő részben valószínűleg visszatér Morita!

Hozzászólás (0)

Honey and Clover 16. rész

2005.08.10. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover | 2296 olvasás
Ezek a gonoszak képesek asszisztálni Mayama és Rika kapcsolatához...
Hagu-chan zsebkendővel
Hagu-chan Takemotoval

Roorü kééki
Rika... brrrr...
Ez aztán vidám kapcsolatnak ígérkezik

Ayu kiborult, a sake nem
Ayu :
...

Mayama visszament Rika mellé dolgozni, Ayu pedig alkoholba fojtja a bánatát. Úgy tűnik, feladta...

Hozzászólás (0)

Honey and Clover 15. rész

2005.08.01. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover | 2338 olvasás
Nomiya
Ayu
Mayama kifeküdt Ayu csizmája által

Rika - az egyik legdepressziósabb karakter, akit animében láttam
Találkozás
Mayama

Úgy tűnik, Nomiya jól átlát a dolgokon, és eléggé egyértelműen beolvas Mayamának, hogy ne játsszon Ayu érzelmeivel. Kapunk ismét egy kis ízelítőt Ayu rettenetes főzési tehetségéből, ami némiképp feldobja a hangulatot. De egyébként a rész hangvétele úgy általában eléggé komoly volt. Nagyon szép volt a jelenet Ayuval Mayama kabátjában. Vajon jelent valami komolyabbat, hogy Nomiya és Ayu együtt vacsoráztak?
Ismét megjelent Rika, aki továbbra is nagyon komor hangulatot áraszt, nagyon jól meg van formálva a jelleme, és jó, hogy nem szerepel túl gyakran, mert túlságosan szomorú karakter. Mayama egy év után ismét találkozik vele. Az utolsó jelenet is nagyon szépen kivitelezett, ahogy Mayama elhajt vele a kocsiban. Mayama helyzete nagyon reálisan van bemutatva, vajon mi lesz a sorsuk a későbbiekben? Én személy szerint nem szorítok nekik, Rika túlságosan szomorú sorsa miatt nem illik a fiatal Mayamához.

Hozzászólás (0)