×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Kage Kara Mamoru 6. rész

2006.02.13. | írta: paTKany | téma: Kage Kara Mamoru | 3278 olvasás
Nyúúúzú, nyúúúzú
キタ━━━━━━(゚∀゚)━━━━━━ !!!!!
Mi lenne, ha a világ tele lenne Yuunákkal? - A rémálom! :)

Burumarunak nem lehet panasza a kosztra.
Mamoru gyenge pontja, egy pityergő bishoujo.
ああ!U・F・O!

Gyors figyelemelterelés és már meg is van a score.
A párbaj győztese nem lehetett kétséges.
Yuuna úgy néz itt Mamorura, mint aki a gondolkodik. OUT OF CHARACTER! KÁÉREM KAPCSOJJA KI...

Kagemamo 6. rész - itt volt az ideje, hogy végre megérkezzen a hárem utolsó tagja, Kumogakure Hotaru. A Kumogakure klán bosszút esküdött a Kagemori klán ellen (egy nagyon vicces okból amit itt most nem spoilerezek el). A klán két legerősebb embere Hotaru-chan és a testvére kivel is mással kezdhették volna a leszámolást mintsem Mamoruval? :) A terv az volt, hogy Hotaru beiratkozik Mamoruék iskolájába és ott nőiességét bevetve veszi le a lábáról Mamorut. Nos a tetőn előadott szerelmi vallomással, aminek tanúja volt Yuuna és Airi is, annyit mindenképpen elért, hogy láthattuk Yuunát miatta később szomorúan Mamo-kun fényképét szorongatni...
Mamoru megpróbálta visszautasítani Hotarut, de akkor jött a B terv. Hotaru bevetette a pityergést (Mamoru gyenge pontja a női sírás), hogy kizökkentse Mamoru figyelmét és a testvére közben támadhasson. A B terv se jött be, mert Mamoru figyelt, sőt sikerült úgy kijátszania az egész helyzetet, hogy végül Hotarut is a maga oldalára állítsa.
---
Bár Airi pirulás ezúttal nem volt, de azért nem maradtam aranyos tsundere jelenet nélkül. Airi ugye Ahorunak hívja Mamorut, ami az aho (egy durva sértés) és a mamoru keveréke. Az egyik Airi ütlegeli Mamorut jelenetnek ezúttal úgy lett vége, hogy Mamura megunta és ellépett egy ütés elől. Airi pedig annak rendje és módja szerint bezuhant a padok köze és ebben a helyzetben egy olyan sírás közeli hangon motyogta magának az Ahoru no bakát *_*

Hozzászólás (1)

Kage Kara Mamoru 5. rész

2006.02.06. | írta: paTKany | téma: Kage Kara Mamoru | 2134 olvasás
Nem én tükröztem meg a képet. Nindzsáéknál a plafonon van az ajtó.
Aww, Tsubaki-chan *_*
Airi kiszúrta őket...

...Yuuna meg ROTFLOL arcot vágott hozzá.
Random nekomimi Yamame
Moar Tsubaki-chan *_*

Ano toire ka shite kudasai?
Irasshaimasen! Aa! Toire desu ka?
Burumaru to the rescue

Ez a rész egy fehérnemű tolvaj nindzsa üldözésével telt. De rögtön álljunk is meg itt egy pillanatra, hogy fehérnemű tolvaj. Ez a klisé egyidős az ecchi animékkel és az egyik olyan amin nem tudok nevetni. Ez köszönhető az animetörténelem egyik legidegesítőbb nyamvadt gnómjának vagyis Happosainak a Ranma 1/2-ből. Sajnálatos módon a Ranma óta mindig eszembejut a bugyitolvajokról Happosai és az őt üldöző dühödt hölgyek. Ezúttal is voltak dühödt amazonok, de az említettek miatt most se tudtam a szttuáción nevetni. Szerencsére azért nem ez volt az egyetlen poén ebben a részben. Tehát visszakanyarodva a Kagemamo 5-höz: Tsubaki természetesen Mamorut gyanusította meg a lopásokkal, és hiába hangoztatta Mamoru az ártatlanságát a vége az lett, hogy Tsubaki úgymond saját állandó felügyelete alá helyezte Mamorut. Mamoru anyja volt az aki meglátta ebben a helyzetben a lehetőséget. és rávette Tsubakit és Mamorut arra, hogyha már egész nap együtt vannak akkor csináljanak belőle egy randit. Ügyes. Persze Airi és Yuuna kiszúrták, hogy Mamoru együtt járkál a városban Tsubakival és nekiálltak követni. Yuuna mindehhez felvett egy szájmaszkot és egy napszemüveget is, hogy minél idiótábbnak látszódjon, és akkor jött a running gag a Toilet. Két résszel ezelőtt már elsütötte egy szabadtéri helyzetben Yuuna, hogy a wc-re kell mennie, most ismét. A boltban ahová beugrott a dolgát végezni a pultos egyből rablónak nézte és feltette a kezeit. Már ott pusztultam a röhögéstől, ahogy ebben a szituációban Yuuna érdeklődött az ártatlan hangján a wc felől, de az igazi ütés csak ezután jött. Érkezett egy igazi rabló is hasonló felszerelésben, mint Yuuna és a ragyogó intelligenciával megáldott pultos egyből kapcsolt, hogy Aa! Toire desu ka? Itt mondtam azt, hogy EZ KÉSZ! :)
Végül kiderült, hogy az igazi rabló volt a bugyimániás így Mamoru is tisztázódott...

Hozzászólás (0)

Kage Kara Mamoru 4. rész

2006.01.29. | írta: paTKany | téma: Kage Kara Mamoru | 4350 olvasás
A hátsó sorban ülő srác néz a jó irányba. :)~~
Yuuna nem akart résztvenni a válogatáson, de Airi erősebb volt nála.
Mondtam már, hogy imádom amikor Airi elpirul? :)

De minden pirulás után muszáj levezetni a feszültséget is.
Ez szamuráj (侍) akart lenni.

"Banana, baaanana de banana..."
Yamame és lepke
Yuuna még a modell-lányokat is le tudta döbbenteni.

Ez a rész egy idol válogatásról szólt, amiben Yuuna, Tsubaki és Yamame is részt vett, míg Airi és Mamoru a nézőtéren foglaltak helyet. Mindhárman más okból indultak. Yuunát akarata ellenére Airi nevezte be, Tsubaki továbbra is próbál szocializálódni, Yamame meg úgy gondolta, hogy imponálhat onii-channak azzal, ha idol lesz belőle. Tsubaki kezdett, először bemutatta a kardforgató technikáját, másodszor meg az írásművészetét. Egy embernagyságú ecsettel akart festeni egy szamuráj (侍) kanjit, de biztos Mamoru járhatott az eszében közben mert egy matsu (待) lett belőle. Yamame egy táncot mutatott be, bevetve a sokszorozós nindzsa technikát. Aranyos lett volna, ha nem vett volna fel a bemutatóhoz egy olyan Buddy Holy keretes szemüveget. Végül jött Yuuna aki a saját dalát adta elő a banánról (Yuuna kedvenc kajája). Banana-song RULEZ! Ezzel a dallal bárkit ki lehet kergetni a világból. Most, hogy ezt hallottam már nagyon várom az OST-t. Ez volt a csúcspontja a résznek.
Végül Yuunát választották ki idol-nak, amiben közrejátszhatott a negatív IQ-ja is. Az ügynökség perverz vezetője viszont arra nem számított, hogy Yuuna IQ-ja annyira negatív, hogy fogalma se lesz arról, hogy mit szeretne majd csinálni vele azon az ágyon a szobájában. Természetesen azért jött Mamoru amint tudott és megmentette Yuunát, végülis erről szól ez a sorozat...

Hozzászólás (1)

Kage Kara Mamoru 3. rész

2006.01.22. | írta: paTKany | téma: Kage Kara Mamoru | 2257 olvasás
Airi féle arcmasszázs
愛里かわいいよ愛里 - imádom amikor a tsundere szereplők elpirulnak
...de azért kiosztott egy maflást Mamo-kunnak.

Yuuna hozta a szokásos formáját
Burumaru arcáról könnyen leolvasható mit gondol az asztalra kihelyezett bento-s dobozról.
"Bishoujo Kamen Puru Puru Nintotto Kappougi Repaint Version" - ebben a sorozatban ritka figurákkal üzletelnek a Yakuzák

Az előző részben Tsubaki-chan lecsapta a Yakuza főhadiszállás tetejét. Azóta égre nyíló panorámával bír a hely.
Nekomimi Yamame-chan
"ohayou Mamoru onii-chan"

Ezúttal csak néhány perc szerep jutott Yuunának, de ígyis volt vagy 8 db "Maaaamoooo-kuun" a részben. Nehéz napirendre térni afelett, hogy hogyan képes ilyen hang kijönni Nakahara Maiból.
A rész első harmadában Airi tartott tsundere bemutatót. 10 pont a rendezőnek a Mamoru nyakába ülős jelenetért. Természetesen Yuuna is hozta a szokásos lufifejű formáját az Airi "sore de doko ikitai" kérdésére adott "toilet" válaszával.
A rész második kétharmada viszont az új szereplő bemutatásával telt. Yamame-chan Mamoru egyik rokona és természetesen ő is nindzsa, mint mindenki a családban. A figura-otaku yakuzának vele se lett végül sok szerencséje. Úgy ahogy megjárta Yuunával az első és Tsubakival a második részben. Bár sikerült egy rövid időre catgrilt "csináltatnia" Yamaméből, de a Mamoru onii-chan iránti érzései végülis erősebbnek bizonyultak a hipnózisnál.
Az utolsó meglepetés meg Mamorut érte azáltal, hogy Yamaméről kiderült, hogy nem látogatóba jött a városba, hanem tanulni ugyanabba a középiskolába ahova Mamoru és Yuuna is járnak. Sőt Yamame gyorsan össze is barátkozott Yuunával, aki megengedte neki, hogy onee-channak szólítsa.
Nagyon örülök ez utóbbi fejleménynek, mert Yamamének Shimizu Ai a hangja. Ezzel az Onegai Twins, a DearS és a My-HiME után újra együtt van egy animében a már-már legendás Nakahara Mai - Shimizu Ai páros.

Hozzászólás (0)