×

Regisztráció

Anime: Rockman.EXE Stream

Rockman.EXE Stream © CAPCOM • XEBEC

Rockman.EXE Stream (TV, 2004)

ロックマンエグゼ ストリーム

Hossz: 51 rész
Műfaj: akció, sci-fi, mecha, természetfeletti, shounen

Rendezte: Kato Takao
Eredeti mű: CAPCOM
Karakter dizájn: Ishihara Mitsuru
Zene: Naruse Shuuhei
Stúdió: XEBEC

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Rockman.EXE Axess (TV, 2003)
Rockman.EXE Beast (TV, 2005)
Rockman.EXE Beast+ (TV, 2006)
Ryuusei no Rockman (TV, 2006)
Ryuusei no Rockman Tribe (TV, 2007)

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

Rockman.EXE Stream © CAPCOM / XEBEC
A Rockman.EXE Stream-et a Rockman.EXE Axess sorozat után adták le Japánban a TV-kben, vagyis ez a harmadik széria a Rockman.EXE/MegaMan univerzumban. A főszereplők továbbra is Hikari Netto (Lan Hikari) és Rockman (MegaMan).

Ebben az animében jelenik meg először a Progress PET, ami az Advanced PET továbbfejlesztése, és egy hologramos kijelzővel látni lehet a Navit harc közben. De tegyük hozzá, hogy csak a 3. részben jelenik meg ez az újfajta PET.

A Földet egy Duo nevű NetNavi - akit már ismerhetünk a Megaman Battle Network 4 GameBoy Advance játékokból - fenyegeti azzal, hogy azt elpusztítja. De ne menjünk ennyire előre a történettel! A sorozat egy titokzatos személy feltűnésével kezdődik, aki italos dobozokat szedeget össze az utcákon. Utána a Net Rendőrség autójába csöppenünk, ahol azt láthatjuk, hogy Netto apja, Kifune és Manabe beszélgetnek. Másnap Rockman-ék netfociznak egy névtelen focicsapat ellen, amit meg is nyernek Roll góljának köszönhetően. Vége a meccsnek, Dekao és Yaito visszarepülnek Kinglandbe.

Mindezek után egy forgalmi dugót láthatunk, ahol megjelenik egy hatalmas Mettool (a csákányos vírus), de nincsen Dimenziós Terület! A vírus elkezdi támadni a forgalmat, és tönkreteszi Higure (Higsby) autóját. Enzan (Chaud) megérkezik, és Netto nyomban kér Meijintől Dimenziós Területet. Ezután Netto és Enzan elvégzik a Kereszt Egyesülést (Cross Fusion), két Program Advance-szel kitörlik a nagy vírust, de mikor visszaváltoznak a fiúk, Rockman eltűnik Netto PET-jéből. Rockman, miután egy nagyot esett, meglátja Fortét (Bass), aki el akarja venni Rockman programját. Eközben megjelenik az a személy Netto és Enzan előtt, aki valójában Dr. Wily, a Harmadik Világ volt vezére. Wily elmondja a fiúknak, hogy van egy Duo nevű NetNavi, aki el akarja pusztítani a Földet. Ezért Netto-éknak meg kell védeniük a Földet!

Ebben a sorozatban már többen el tudják végezni a Cross Fusion-t, mint például Maylu (ő csak Rush, a kiberkutya segítségével), Princess Pride (ő korábban a Gospel tagja volt a MegaMan Battle Network 2 GBA játékban), Yuriko (Mariko tanárnő ikertestvére, a Nebula volt tagja) és még sokan mások. Új szereplők nélkül sem maradunk, a legtöbb karaktert a MegaMan Battle Network 5 Team Colonel/Team Protoman című GameBoy Advance játékokból vettek át a készítők.

Az opening nagyon jó lett, nem is beszélve az 1. endingről, ami egyszerűen király! A 2. ending szerintem annyira nem jó, mint az első, de ez már csak ízlés kérdése. A grafika szinte semmit nem változott, de számomra ez nem jelentett problémát. Rockman.EXE fanoknak szinte kötelező!
Írta: Pooru-kun
Pooru-kun értékelése: 10 (mestermű)
2009.08.14.
27817 olvasás

Ismertető értékelése:
5.00 (kiváló), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Rockman.EXE Stream © CAPCOM • XEBEC

Hozzászólások:
Nem tudod, honnan lehetne letölteni?
már mióta keresem a húgomnak, légyszi, valaki segítsen!
köszi előre :)
#2 | 2012.06.13. | írta: Lissel
Én 11-12 éves voltam, mikor szinkronizálva láttam először az animét. Legutóbb a nosztalgia kedvéért ismét leszedtem az első évadot. Felfedeztem pár hibát, meg némi naivságot, amivel megfűszerezték, de ennek ellenére változatlanul kedvenc maradt.
(Ez talán az egyetlen sci-fi az Appleseeden kívül, amit hajlandó vagyok megnézni.)
#1 | 2011.05.30. | írta: Thasure
Hozzászólás írásához jelentkezz be.