×

Regisztráció

Anime hírek

I. Impro Cosplay Verseny

2017.12.08. | írta: iskariotes | 620 olvasás | 0 hozzászólás
Az Infinity Esport Bár első alkalommal rendezi meg Impro Cosplay versenyét, amit ha minden jól alakul szeretnének hagyománnyá fejleszteni.
Az szervezők így írnak az eseményről:
"Az Impro Cosplay célja, egy olyan rendezvénysorozat, ahol a cosplay és a színházi világ szorosabb kapcsolatba kerül egymással. A megszokottakhoz képest, a versenyzőknek nem egy előre betanult egyperces koreográfiát kell bemutatniuk a jelmezükben, hanem színházi, szórakoztató improvizációs játékokban kell helytállniuk, miközben az általuk megszemélyesített karakter tulajdonságait kell visszaadni a nézőknek és a zsűrinek.

Az első eseményen 10 cosplayer versenyezhet, akiket az előzetes jelentkezés után a szakmai zsűri választ majd ki.

A rendezvényen minden résztvevőt segíteni fog egy 3 tagú színjátszó csapat, akikkel a versenyző együtt fog részt venni az improvizációs játékokban (ezzel elősegítve a 2-4 fős színházi improvizációs játékok lehetőségét, megalapozva az előadások sikerességét és jó hangulatát).

A többi cosplay versennyel ellentétben, sokkal több időt kapnak a versenyzők, és a zsűrizés az előadásmódot, valamint az improvizációs készséget fogja előtérbe helyezni pontozásnál.

A rendezvény a nézőknek is egy szórakoztató verseny, hiszen minden feladat egy elég abszurd élethelyzetbe fogja helyezni a cosplayert. Az improvizációs játékok legjava, a jól ismert Beugró nevezetű műsorból megszokott színházi játékokat fogja felhasználni.

Egy versenyzőre körülbelül 15 perc fog jutni, amibe 2 különböző szituációs játék fog beleférni. A verseny 4 órát vesz igénybe, miközben a közönséget is bevonjuk a játékok folyamatába, illetve a verseny végeztével, amíg a zsűri meghozza döntését, addig a színpadon részt vehetnek a nézők is további játékokban, ha kedvet éreznek hozzá."


Hol? Budapest, 1084, Német u. 2
Mikor? 2017. december 17., 14:00–19:00

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

Kiemelt hírek

25. Japánnyelvi Szónokverseny

Idén is megrendezésre kerül a rangos verseny. ...

Nippon Groove - az utolsó szezon

A szervezők bejelentették, hogy idén befejezik a Nippon Groove nevű program sorozatot. 2018. április 15-én tizenöt évnyi party szervezés után ...

Anime lista 2018 tavasz

A 2018 tavaszi szezonban kezdődő új anime TV sorozatok, megjelenő filmek és OVA-k. ...

További hírek

Heti tévé ajánlás.

Shinji Aramaki valamint Rintaro és Kenji Kawai is lesz a héten a tévében. Heti tévé ajánlás. ...

DBS szinkronlista

Már nyilvános a Dragon Ball Super magyar hangjai köztük az új szereplőkkel mint Beerus. ...