×

Regisztráció

Anime hírek

Qujaku koncert Budapesten

2018.08.22. | írta: iskariotes | 265 olvasás | 0 hozzászólás
Újfent japán együttes ad koncertet hazánkban.
A SoundofJapan beharangozója:

"A Qujaku, az utóbbi évek egyik legizgalmasabb japán underground zenekara három év után újra Budapesten koncertezik! A SoundOfJapan és a RhododenDrone Booking közös szervezésében érkeznek hozzánk szeptember 3-án a Dürer Kert kistermébe. Az estét a krautrockban utazó angol The Contact High és az alter rockot stoner és grunge elemekkel keverő hazai Indeed nyitja.

A zenekar 2013-ban alakult The Piqnic néven és először még 2015-ben, teljesen ismeretlen csapatként, az első rövid európai kiruccanásuk során léptek fel a ShowBarlangban és adtak egy egészen elképesztően zseniális koncertet. Azóta a névváltáson kívül is sok minden történt velük, Japánon kívül is kezdenek egyre ismertebbek lenni, lenyomtak egy angol, majd egy hosszabb EU turnét, kiadtak három EP-t, augusztus közepén, az újabb turné kezdetén pedig érkezik a friss album, ami az első lesz az új név alatt. Zenéjükben a borongós shoegaze, az álomszerű post rock és a súlyos, zajos pszichedelia keveredik, mintha a Mono, a Boris és az Acid Mothers Temple szerelemgyerekei lennének és az előzetesként a soundcloudra kikerült új dal, a közel húsz perces, monumentális shoku no hakumei alapján a cím nélküli nagylemez is ezt a hangzást viszi majd tovább. A lemezre hét friss szerzemény mellé felkerült még a The Piqnic időkben megjelent album, a ZyouK címadó számának újragondolt verziója, plusz a Keiren, a 2016-os, azonos című EP-ről. Az album dupla vinylen jelenik meg augusztus 16-án, 500 példányban, de természetesen lesz majd belőle digitális verzió is."


Mi? Qujaku koncert
Mikor? 2018 szeptember 3, hétfő kapunyitás: 19:00 / kezdés: 20:00
Hol? Dürer Kert (1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
Mennyiért? 2500 Ft – elővét a Tixa online rendszerében, valamint a Dürer Kertben és a Wave Lemezboltban / 3000 Ft – a koncert napján a helyszínen

Linkek:
Dürer honlapja
Facebook event
Qujaku fb oldala

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

Kiemelt hírek

Anime lista 2019 nyár

Lesz Vinland Saga, de a Free és a Prince of Tennis is visszatér! ...

További hírek

Otaku Beach Day

Rajongói strandozás a Balatonon. ...

Made in Japan 1.9

Bécsújhelyen tartanak animés-mangás találkozót. ...

Ataru Taiko koncert Berekfürdő

A magyar-japán dobegyüttes Berekfürdőn add koncertet. ...

Animepiac kérdőív

A MAT szeretné fejleszteni a Conpot-ot ezért a fanok véleményét is kékérik. ...