×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Innocent Venus 7. rész

2006.09.21. | írta: mufurc | téma: Innocent Venus | 1768 olvasás
Nakahira Buichi - jézusom, már megint egy weirdo
*facepalm* Nem tudtam, mi hiányzik még ebből az animéből...
Hogyishívják-san, a kormányfő

Jou... AGGÓDIK Sanáért? O_O
Jin... DÜHÖS Jou-ra? O_O
GRRRRRRRRRRRRRRR.

szegény Sana
Leninek milyen jól áll a civil ruha.
késő~~ már késő~~~

OMG JOU BESZÉLT!!!! o_______O

OMG BEINDULT A TÖRTÉNET!!!! O_______o

xD;;

Anyway. Mint az előző részből is tudhatjuk, Jinék Satsumába tartanak Torajival - azért pont oda, mert amellett, hogy Torajinak jó kapcsolatai vannak ott, Satsuma egy kvázi autonóm területnek számít, ahol nincsenek falak, gazdag és szegény egymás mellett él, és úgy általában tej és méz folyik minden forrásból.

Satsuma határánál a hadsereg megpróbálja lekapcsolni Torajit és az Ishint, aminek egy kifejezetten kellemes és jól animált (bár nem túl hihető, de istenem) tengeri csata lesz az eredménye. Az Ishin fél perc alatt tönkrevágja a jelenlévő hajókat és repülőgépeket, majd meglóg, de mielőtt üldözni kezdhetnék, Satsuma polgármestere (? a helyi nagykutya), Nakahira Buichi bejelentkezik, hogy nohát, valami gond van netán? Az ő hiperszuper hajókból álló flottája épp a környéken gyakorlatozik, ha valami baj van, szívesen jön segíteni. A hadsereg persze inkább nem kér ebből.

Mint kiderül, Nakahira (aki persze Toraji és Chikura után egy újabb weirdo) már régóta bújtatja és segíti Torajiékat, így szívesen látja Jinéket is hatalmas, maid-infested kúriájában. Az első megálló persze egy jó forró fürdő, ahol megtudjuk, hogy Jou hátán egy nagy és randa sebhely van. (Jint miért nem láttuk pucéran? Dammit.) Nakahira próbálja rávenni Torajit, hogy maradjon, és álljon a hiperszuper hajókból álló flottájának élére, de Toraji ezt megtagadja, mondván ő csak egy kalóz, és nem foglalkozik ilyesmivel.

A fővárosban közben a hadsereg vezérkara képeket nézeget, amiket egy kém (mint később kiderül, a Phantom) küldött nekik Satsumából - a képeken Jinék és Toraji láthatóak. Láthatóan a sereg (ill. a kormány) casus bellit keres, hogy megtámadhassa és visszacsatolhassa Satsumát. Hát, most megtalálták, úgyhogy a hadiflottájuk egy része lehorgonyzik a satsumai öbölben.

Eközben Jin, Jou és Sana letelepednek egy zongora mellé (ebben az animében mindenhol van zongora? O_O). Jin "felhangolja" a zongorát, hogy pont annyira legyen hamis, mint Chikura házában, majd megkéri Sanát, hogy játssza el ismét azt a darabot. Sana nem akarja, de Jin kérésére végülis beadja a derekát. Természetesen ismét majdnem elájul, de az egyre elszántabb Jin most nem enged, és kéri (vagyis inkább követeli), hogy Sana játsszon. Jou egyre rosszallóbb tekintettel nézi a jelenetet, majd (talán életében először) rászól Jinre, hogy most már hagyja abba. Jin válasza egy "Pofa be", és végül Jou (egész biztosan életében először) saját kezűleg állítja meg a barátját. Míg ők ketten randán néznek egymásra, Sana leájul a székről.

Az orvos közli, hogy Sana állapota súlyos, és sürgősen kórházba kell szállítani. Jin és Jou úgy is tesznek, ám a Phantom pszicho-osztagának két tagja megtámadja őket. Eközben Kyoushirou egy aknát helyez el a hadsereg egyik flottájának hajóján, és felrobbantja azt, ezzel csetepatét szítva a sereg és a satsumai flotta között (mivel előbbiek azt hitték, az utóbbiak támadták meg őket). A zűrzavarban Jin és Jou elveszítik Sanát - Leni viszi el a kislányt egy helikopterrel. Kellemetlen.

Nos, ebben a részben elég sokminden történt... Jinről végképp kiderült, hogy van egy sötétebb oldala is, Jou-ról hogy nem teljesen vakon követi Jint, és ha a helyzet úgy hozza, képes ellenszegülni neki, Leniről pedig hogy bizony még mindig szerelmes Torajiba, és parancs vagy nem parancs - nem képes megölni. Hajaj.

Btw, érdekes kép a preview-ből:
<img src="http://img.photobucket.com/albums/v350/kurogin/aoianime/302.jpg" border="0">
Izé? :D;; (PMF! Yay!)

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.