×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Vividred Operation 6. rész

2013.03.17. | írta: paTKany | téma: Vividred Operation | 5151 olvasás
Az 5. rész után azt mertem mondani az #aoianime irc csatornán, hogy nincs idő fillerre, mert annyi a történet, hogy 26 részre való anyagot próbálnak meg 12 részbe tömöríteni. Persze, hogy elkiabáltam, mert fillerre mindig van idő!

Nem mintha bármi kifogásom lenne a bikinis lányokkal szemben, legyen akár oppai vagy dfc a bikini mögött. :)

Más kérdés, hogy hagyományos módon levezetve a beach epizódot, lehet jobb lett volna a végeredmény, mert hogyismondjam egy futószalag egy sziklavágat közepén FUCKING STUPID.

További helykitöltőnek meg álljon itt egy kis trivia (ha még lenne valaki akinek így a szezon vége fele nem lenne tiszta):

あかね - Isshiki Akane - 1+piros
あおい - Futaba Aoi - 2+kék
わかば - Saegusa Wakaba - 3+friss levél(zöld)
ひまわり - Shinomiya Himawari - 4+napraforgó(sárga)
れい - Kuroki Rei - fekete+0

Hozzászólás (0)

Vividred Operation 5. rész

2013.03.17. | írta: paTKany | téma: Vividred Operation | 4957 olvasás
A négy "védekező játékos" után ideje volt végre bemutatni a támadót is.

Röviden összefoglalva Rei-chan azt a feladatot kapta az Alone-tól (a varjú ügynökön keresztül), hogy semmisítse meg a mi világunkban található erőművet, cserébe újra lesz építve az ő világa amit egy hasonló erőmű hibája pusztított el. Plusz ehhez még hozzájön az, hogy minél eltökéltebb Rei-chan ennek a célnak az elérésében annál erősebbek lesznek a nyilai és ezáltal a felturbózott Alone-ok ereje is.

Köztünk szólva eléggé nyakatekert módját választották ezek az omnipotenciális extradimenziós lények a bolygónk elpusztításának, amikor csak elég lenne nekik valamilyen Skuld 10 dimenziós kaszájára hasonlító eszközzel szétvágniuk a szuperhúrokat a környéken aztán hasta la vista, baby...

Gyanítom, hogy a későbbiekben kapunk magyarázatot arra, hogy miért Rei-chan kapta ezt a próbatételt a nyakába, azt viszont már senki sem fogja megmagyarázni, hogy az erőművet védő lebegő droidok miért nem voltak felszerelve olyan eszközzel ami közvetíteni is képes a belső kamerájuk képét, vagy azt, hogy bejáratnál posztoló őrre miért nincs ráirányítva 2-3 biztonsági kamera. Egy éjjel-nappali boltban jobb a security ennél...

Hozzászólás (0)

Vividred Operation 4. rész

2013.02.17. | írta: paTKany | téma: Vividred Operation | 5480 olvasás
Ha Vividblue = KOS-MOS és Vividgreen = Szamuráj Miku akkor Vividyellow nem lehetett más, mint Tomoe Mami. :)
Annyira Mamis lett, hogy a Tiro Finale-t is hozta magával, csak a helyi névkonvencióban ugyanazt a befejező technikát Vivid Collider Final Operation-nek hívják. Nade ez mindegy is, a lényeg, hogy megvan a kedvenc dockingom, bár a Vividred még mutathat újat a sorozat végén...

A másik amiről még szót akarok ejteni az epizód kapcsán az a hajfésülés-moe. Nem újkeletű a dolog, de ez a mostani szezon több animében is bevetette a jelenetet, ahol a szereplők egymás haját fésülik. Ha pedig mindez két női szereplő között zajlik le akkor az kellően túltölti rózsaszínnel a yuri szemüveget. :)

Good job, A-1 pictures!

Hozzászólás (0)

Vividred Operation 3. rész

2013.01.28. | írta: paTKany | téma: Vividred Operation | 4287 olvasás
Wakaba is be lett véve a világmegmentős buliba, de csak miután Akane jól lealázta. Hiába az elsősként megszerzett országos bajnoki cím, és a többi serleg a vitrinben, Wakaba megkóstolta a földet az Akanével való első találkozása során.
天元理心流 stílus=OWNED

Az Akane×Wakaba docking egy szexi szamurájlányt eredményezett, mostmár kiváncsi vagyok, hogy az összes lehetséges párosítás le lesz-e játszva vagy csak Akanével lehet dokkolni és akkor marad 3(+1 a Vividred) variáció.

Hozzászólás (0)

Vividred Operation 2. rész

2013.01.27. | írta: paTKany | téma: Vividred Operation | 6697 olvasás
A második rész az akciójelenetek és Aoi-chan bemutatása mellett felvonultatott pár egyéb érdekességet is.

1. Docking - Aoi-chan és Akane egyesültek egy világoskékhajú bijinné és így győzték le az Alone-t. Tuti benne van prof. Isshiki perverziója is ebben, hogy csak így működik 200%-on a lányok magical girl potenciálja.

2. Boob Heat Exhaust - magas ötös annak aki ezt kitalálta ötleteléskor

3. Rei az ellenség ügynöke. Amikor revitalizálta az Alone-t eltűnt egy virágszirom a sáljáról. Összesen 10 szirmot számláltam meg ott, meglátjuk, hogy ez azt jelenti-e majd, hogy a 11-12. rész környékén átáll Akane oldalára.

4. Akane számára nem jelentett volna gondot megcsókolni Aoi-chan-t. Csak így tovább Akane!

Hozzászólás (1)